ECD ontdekkingsreis; op zoek naar het fijnste ECD


Dé ECD ontdekkingsreis op 2 november!

Als professional werkzaam in de zorg wil je dat registreren, rapporteren en opvragen van zorgtaken slim en verantwoord gaat. Minder administratieve rompslomp en echt meer tijd voor het leveren van goede zorg. Ben je op zoek naar een ECD dat jou en je collega’s in de zorg hierbij ondersteunt? Maak kennis met PUUR. Duizenden professionals in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg ervaren PUUR. als een superfijne hulp bij hun werk.

Benieuwd? Ga dan op dinsdag 02 november mee op digitale ontdekkingsreis naar het fijnste ECD dat er is. Je hoort van diverse eindgebruikers hoe PUUR. hen ondersteunt in het dagelijkse werk, zowel in de zorg als op de administratie. Ook gaan we in op zorginhoudelijke thema’s en hoe PUUR. hierin ondersteunt. Natuurlijk is er ook alle tijd voor al je vragen.

Neem alvast een kijkje in het programma en schrijf je meteen in via het formulier onderaan deze pagina!


geen

13.00 - 13.30 uur

Spoedcursus ecd selectietraject

Begin je ontdekkingsreis goed met een spoedcursus “selectietraject naar het juiste ecd”. Hoe vlieg je zoiets nu slim aan? Wat moet je wel en juist niet doen? En zijn er stappenplannen/handvatten waar de organisaties iets mee kunnen? Miranda de Gouw van M&I Partners geeft je in een half uur een mooie basis met tips en trucs voor het stellen van de vragen die leiden naar een ecd dat jouw zorgorganisatie verder helpt.

Meld je direct aan
geen

13.35 - 14.15 uur

Digitale toegankelijkheid. Ontzettend belangrijk!

PUUR. gebruiksvriendelijk? Voor ‘normale’ mensen zeer zeker wel, maar mensen met een (tijdelijke) beperking geven aan dat er nog wel het een en ander valt te verbeteren. En dat pakken we aan. UI/UX-designer Silke legt uit waarom digitale toegankelijkheid zo belangrijk is en hoe wij PUUR. geschikt maken voor iedere gebruiker.

Meld je direct aan
wijkzorg

13.35 – 14.15 uur

Samen dementiezorg verlenen in de wijk

Ouderen blijven steeds langer thuis wonen en hebben een toenemende complexe zorgvraag. Dat betekent multidisciplinair samenwerken. Hoe organiseer je dat voor de dementiezorg en wat zijn de uitdagingen van het succesvol opzetten van een zo optimaal mogelijke samenwerking? Je krijgt handvatten via praktijkervaringen van Machelien de Waal en Nicole Keijzer.

Meld je direct aan
wijkzorg

14.20 – 14.50 uur

Gluren bij de buren in de VVT

Cliënten ondersteunen bij het verbeteren of zo veel mogelijk behouden van hun eigen leven. Daar gaat het bij BrabantZorg om. Kijken naar wat iemand nog zelf kan, wat zijn of haar naasten en omgeving kunnen betekenen en daar voegen de professionals van Brabantzorg tot slot hun deskundigheid en aandacht aan toe. Dat betekent dus volop samenwerken met het netwerk rondom de cliënt. De inzet van zorgtechnologie als alternatief voor de mens draagt hier ook aan bij. Welke rol speelt het ecd hierin? Dat hoor je van wijkverpleegkundige Marc Megens in de sessie ‘Gluren bij de buren’ in de VVT.

Meld je direct aan
gehandicaptenzorg

14.20 - 14.50 uur

Gluren bij de buren in de gehandicaptenzorg

Je bent het gewend: alles invoeren, alles laten ondertekenen, plan printen, eens per jaar op een vast moment evalueren en een nieuw doel bepalen. Maar wat is het nut ervan? Dat vroeg Elver zich af en ontdekte hoe het makkelijker, sneller en beter kan door begeleiders bewust te maken van methodisch werken. Begeleider Maartje Klein Falckenborg vertelt hoe je ingesleten patronen loslaat en uitgaat van eigen kennis en kunde en hoe PUUR. hierin ondersteunt.

Meld je direct aan
wijkzorg

14.20 - 14.50 uur

Gluren bij de buren op de administratie

De cliënt- en medewerkeradministratie, declaratie en facturatie, samenwerking in de keten, externe verantwoording en informatieveiligheid wil je goed geregeld hebben. Coördinator Rianne van het wijkservicecenter van ZorgAccent vertelt hoe zij de administratieve processen hebben gestroomlijnd met behulp van PUUR.

Meld je direct aan
wijkzorg

14.20 – 14.50 uur

Gluren bij de buren voor de kleinere zorgorganisatie

Veel kleinere zorgorganisaties schrikken van de investering in een ecd en werken vaak nog met papieren dossiers en aparte apps. Gelukkig bieden we met PUUR. een compleet, gebruiksvriendelijk, maar ook betaalbaar ecd; ook voor kleinere organisaties. In deze sessie vertelt Rob, directeur van Zorghulp, waarom zij gekozen hebben voor PUUR. en waar hij als bestuurder de voordelen ziet in de dagelijkse praktijk.
Ben je zelf als kleinere organisatie op zoek naar een ecd? Benut deze kans en bestook Rob en onze collega Huub met al je vragen.

Meld je direct aan
geen

14.55 – 15.25 uur

Hoe implementeer je een nieuw ECD binnen je organisatie?

Na een zorgvuldig selectietraject heeft je zorgorganisatie gekozen voor het ecd PUUR. Het draait in de cloud en ondersteunt het werkproces van de zorgprofessional: dus weinig klikken en tikken. Iedereen is enthousiast. Maar je moet nog wel implementeren. Het fijne is dat je vanuit ons begeleiding krijgt van het begint tot het eind. We denken met je mee over procesverbetering en zorgen ervoor dat iedereen prettig met PUUR. start. Martijn Eitink neemt je tijdens deze sessie mee in het implementatieproces.

Meld je direct aan
woonzorg

14.55 – 15.25 uur

Persoonsgericht werken; de bewoner centraal

De bewoner met zijn voorkeuren, vragen en gewoonten staat centraal. Belangrijk dus dat jij als zorgmedewerker aansluit bij individuele – en dus diverse – wensen en behoeften van je bewoners die op jouw zorg en ondersteuning aangewezen zijn. Ons ecd PUUR. is zo opgebouwd, dat jij volledig ondersteund wordt in het persoonsgericht werken. Hoe? Aan de hand van een praktijkvoorbeeld nemen Nicole & Eric je mee op reis.

Meld je direct aan
gehandicaptenzorg

14.55 – 15.25 uur

Demo PUUR. voor de gehandicaptenzorg

Het PUUR. gehandicaptendossier ondersteunt samenwerking in de driehoek: bewoner, begeleider en verwant. Onze collega’s Marliek & Wouter laten je in deze demo zien hoe dit er in de praktijk uitziet. Dus heb jij stiekem altijd al eens willen gluren in ons ECD voor de gehandicaptenzorg? Dan is deze demo wat voor jou.

Meld je direct aan
geen

15.30 – 16.00 uur

Spraakgestuurd ECD: ervaringen uit de praktijk

Met spraakgestuurd rapporteren spreek je als zorgprofessional overal makkelijk je rapportages in. De technologie van Attendi die in PUUR. is verwerkt via een API zet de gesproken woorden om in een uitgeschreven tekst. Zo ontstaat er snel een complete rapportage. Zorgorganisatie Mijzo heeft de technologie uitgebreid getest in de praktijk. Hoe dat bevallen is? Ze vertellen het je vandaag! 

Meld je direct aan
geen

15.30 - 16.00

Deel & leer workshop: hoe ga je om met de wet zorg en dwang

Het registeren van maatregelen voor onvrijwillige zorg is belangrijk. Dit gaat altijd in goed overleg met cliënt/bewoner en verwanten. Maar hoe doe je dit nu in de praktijk? Tijdens deze interactieve sessie met cliëntenvertrouwenspersoon Jessica Goedhart van Zorgstem en Nicole Keijzer van Ecare gaan we in op jullie vragen uit de praktijk. Stel al je vragen en deel vooral ook je eigen tips & tricks met de groep!

Meld je direct aan
gehandicaptenzorg

15.30 - 16.00

Je eigen zorgorganisatie starten, hoe begin je??

Hoeve Sprey is de nieuwe, kleinschalige zorghoeve van Bram en Anouk, waar volwassen mensen met een (licht) verstandelijke beperking zo zelfstandig als mogelijk kunnen wonen en werken. Om de zorg en administratie die daarbij komt kijken ook goed te kunnen registreren, begon de zoektocht als kleine organisatie naar een compleet, gebruiksvriendelijk en betaalbaar ecd. Hoor hoe Bram dit aangepakt heeft, wat zij belangrijk vonden en waar je als kleine zorgaanbieder op moet letten.

Meld je direct aan
wijkzorg

15.30 - 16.00

(Zelf)roosteren of toch niet?

Zelfroosteren is de ultieme vorm van flexibel roosters samenstellen. Bij het maken van het rooster zijn werktijden en de bezettingsbehoefte bepaald. Als medewerker teken je in op je favoriete werktijden. Zelfroosteren werkt het beste als je in teamverband werkt. Eigenlijk is het dan niet zelfroosteren, maar samen roosteren waarbij elk teamlid evenveel zeggenschap heeft over zijn of haar werktijden. Zo ontstaat het fijnste rooster voor alle teamleden. Hoe doe je dat in PUUR.? Gerike vertelt je er van alles over.

Meld je direct aan
woonzorg

16.05 – 16.35 uur

Meetwaarden direct in je ecd

Bloeddruk-, saturatie-, hartslag-, of temperatuurmeting komen via de Vital Signs Monitor van Promeso direct in het juiste zorgdossier van PUUR. terecht. Per meting scheelt dit zo’n 15 minuten aan verwerkingstijd, maar ook de kwaliteit van het zorgdossier verbetert. Brentano heeft het getest en is zo enthousiast dat ze het voor hun gehele organisatie gaan inzetten. Aukje Mesken, digicoach bij Brentano, vertelt over de ervaringen.

Meld je direct aan
geen

16.05 - 16.35

Artificial Intelligence in PUUR.

Heb je wel eens bij een webshop kleding besteld? Dan heb je vast een suggestie gekregen voor een aanvullend product. Dat is een vorm van Artificial Intelligence (AI), een zelflerend systeem, dat suggesties kan doen. AI wordt al ontzettend veel gebruikt, ook in de zorg. Waarschijnlijk heeft AI je in ons ECD PUUR. ook al eens geholpen zonder dat je er erg in had.  Voorbeeldje? Het valrisico bij een cliënt is met behulp van AI te detecteren, zodat je een ziekenhuisopname zou kunnen voorkomen. Meer weten? Dennis Bakhuis vertelt je er meer over. 

Meld je direct aan
geen

16.05 – 16.35 uur

Regionale samenwerking aan zorg in de praktijk

Dat regionale samenwerking bijdraagt aan betere zorg is een feit. Steeds meer zorgorganisaties zijn na een succesvolle pilot een samenwerking gestart. Wat zijn de resultaten en welke rol krijgt het ecd? Daar gaan we het over hebben.
Is het je nog niet gelukt om aan te haken bij een samenwerking en heb  je het gevoel links en rechts ingehaald te worden? Schuif ook dan aan. Martijn Eijtink en Dennis Snippert geven je handvatten om grip te krijgen op deze beweging.

Meld je direct aan
geen

16.35 - 16.50

Vraag maar raak!

De ECD ontdekkingsreis zit er op. We hopen dat je een goede indruk hebt gekregen van het gemak en de veelzijdigheid van PUUR. Wij blijven nog even online om jullie vragen te beantwoorden en na te praten. Schuif gerust aan!

Meld je direct aan


Schrijf je snel in voor de ECD ontdekkingsreis op dinsdag 2 novemberInschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van