ECD ontdekkingsreis; op zoek naar het fijnste ECD


Dé ECD ontdekkingsreis op 11 oktober!

Ontdek het ECD dat perfect aansluit op het werk van jou als zorgprofessional. Ga mee op ECD ontdekkingsreis!

Met meer dan 35.000 dagelijkse gebruikers in de gehandicapten- en ouderenzorg, beschikken we over een grote groep ervaringsdeskundigen.
Ervaringsdeskundigen die op 11 oktober graag hun ervaringen met je delen!

Ontdek de toepassingen en voordelen van PUUR., zowel in de zorg als op de administratie. Ga mee in op zorginhoudelijke thema’s en hoor hoe PUUR. hierin ondersteunt. Én krijg antwoord op al je vragen tijdens de digitale ontdekkingsreis. Schrijf je gratis in!

Kun je er die dag zelf niet bij zijn! Meld je alsnog aan voor de mogelijkheid de sessies achteraf terug te kunnen kijken.

Nu aanmelden

 


geen

14.05 - 14.35 uur

Data is goud! Door Philadelphia

Philadelphia is volop bezig met experimenten en projecten op het gebied van datagedreven zorg. Dit is ‘de toepassing van technologie die gebruik maakt van data, waardoor directe invloed wordt uitgeoefend op verbetering van de kwaliteit van de zorg en de kwaliteit van leven van de cliënt’. Janneke Richter, Business Intelligence Analist, is betrokken bij de introductie van datagedreven zorg en neemt je tijdens de openingssessie van de ECD ontdekkingsreis mee in hun reis naar meer datagedreven werken.

woonzorg

14.40 - 15.10 uur

Teamwerk - door Horizon

Teamwerk. Je werkt samen in een team om de beste zorg te geven.

Als zorgmedewerkers leren wij op school niet hoe je dat nu precies doet: in een team werken. En dat terwijl het zo belangrijk is! 

Tip 1 is om hele concrete afspraken te maken. Die tip krijg je dus nu al van ons. En dan echt concreet: (niet: de keuken is opgeruimd. Dat is niet concreet genoeg). De keuken laten we aan het einde van de dienst zus en zo achter. Op die manier wordt feedback geven makkelijker (“hey, we hadden toch afgesproken dat”)!

Wil je weten wat er nog meer zo belangrijk is? Dan zien we je graag bij onze sessie over teamwerk!

geen

14.40 – 15.10 uur

In control zijn met PUUR. administratie

PUUR. is de slimme software die alle professionals werkzaam in de zorg compleet ondersteunt. Ook de administratieve kant van het zorgproces verloopt nauwkeurig en prettig via PUUR. Tijdens deze sessie ‘In control met PUUR. administratie’ laat Aileen van Geffen, productowner bij Ecare, zien hoe PUUR. administratie jou op slimme wijze ondersteunt in je dagelijks werk.

gehandicaptenzorg

14.40 – 15.10 uur

Samenwerken in de driehoek en de rol van het ECD hierin

Aan de start van de driehoek heb je als zorgprofessional een belangrijke rol. Als begeleider moet je je plekje verdienen. Vertrouwen opbouwen en behouden is hierin essentieel. Zowel met de cliënt als met de verwanten.

Welke verwachtingen zijn er over en weer in de driehoek en hoe ga je daarmee om? Hoe zorg je ervoor dat de 3 hoeken niet vanuit controle maar vanuit vertrouwen met elkaar samenwerken? Welke informatie mag en ga je met elkaar delen? Hoe doe je dat en welke rol speelt het ECD hierin?

Herken je dit soort vraagstukken vanuit jouw organisatie en zou je ook graag de beweging van controle naar vertrouwen inzetten? Sluit dan aan bij deze sessie met Lisanne Diepenbroek en Maartje Klein Falckenburg, werkzaam bij Elver.

geen

15.15 - 15.45 uur

Transmurale zorg & de rol van het ECD

Rondom een cliënt bevindt zich een zorgnetwerk van professionals die samen zorgdragen voor de cliënt. Denk aan een ziekenhuis, huisarts, de zorginstelling, fysiotherapeut en apotheek.

Voor goede en efficiënte zorgverlening binnen dit zorgnetwerk is het van belang dat actuele en relevante gegevens tussen alle betrokken partijen worden uitgewisseld. Zowel zorginhoudelijke informatie als administratieve gegevens. De systemen waar de informatie in staat, moeten dus met elkaar kunnen praten. En dat op een soepele en veilige manier.

Onze experts Dennis Snippert en Martijn Eitink weten hier wel raad mee. Deze kennis delen ze graag met jullie tijdens deze sessie.

geen

15.15 - 15.45 uur

Hoe krijg je de juiste data bij de juiste mensen?
Concrete handvatten om van data naar inzicht & toepassing te komen.
Vanuit de afdeling Business Intelligence is Janneke Richter van Philadelphia met haar team dagelijks met data bezig om het beste uit cliënten en medewerkers te halen. We zien een aantal uitdagingen binnen zorgorganisaties op het gebied van datagedreven zorg. We pakken tijdens deze ronde tafel sessie 2 thema’s bij de kop en delen onze ideeën en ervaringen met elkaar.

Hoe zorgen we dat de zorgprofessional op de werkvloer dashboards gaat gebruiken in het dagelijks werk? En hoe helpt data de kwaliteit van zorg inzichtelijk te maken?

wijkzorg

15.15 - 15.45 uur

Nachtzorg, regionale samenwerking & coördinatie

Marijke Nijpels, relatie- en implementatiemanager bij Medisch Service Centrum NAAST-ZCN neemt je aan de hand van praktische voorbeelden mee in de wereld van regionale samenwerking. Welke uitdagingen komt het team van Marijke tegen? Hoe kom je (snel) aan informatie van de cliënten? En niet geheel onbelangrijk, hoe laat je professionals van verschillende organisaties efficiënt samenwerken? Dat, en meer, hoor je tijdens deze sessie van de ECD ontdekkingsreis op 11 oktober.

woonzorg

15.50 - 16.20 uur

Gluren bij de buren in de verpleeghuiszorg

Cliënten ondersteunen bij het verbeteren of zo veel mogelijk behouden van hun eigen leven. Daar gaat het bij Mijzo om. Kijken naar wat iemand nog zelf kan, wat zijn of haar naasten en omgeving kunnen betekenen en daar voegen de professionals van Mijzo tot slot hun deskundigheid en aandacht aan toe. De inzet van zorgtechnologie als alternatief voor de mens draagt hier ook aan bij. Hoe ondersteunt het ECD hen hierbij in de dagelijkse praktijk? Dat hoor je tijdens deze sessie ‘Gluren bij de buren’ in de woonzorg van Wilma van Hees van Mijzo. 

geen

15.50 - 16.20 uur

Spraakgestuurd ECD

Niet typen, maar vertellen tegen het ECD wat je zoal hebt gedaan bij de cliënt en hoe het met hem gaat. Het is echt al mogelijk!

35% van de beschikbare zorgcapaciteit gaat verloren aan administratie en verslaggeving. Met de spraakherkenning ontstaat complete documentatie, zonder dat het ten koste gaat van de beschikbare tijd en aandacht voor cliënten.

Samen met Attendi hebben we deze spraakgestuurde technologie toegevoegd aan ons ECD PUUR. Hierdoor wordt rapporteren een fluitje van een cent voor zorgprofessionals die werken met PUUR.

Wil je weten hoe het werkt? Schuif dan aan bij deze sessie.

geen

16.25 - 17.00

Vraag maar raak!

De ECD ontdekkingsreis zit er op. We hopen dat je een goede indruk hebt gekregen van het gemak en de veelzijdigheid van PUUR. Wij blijven nog even online om jullie vragen te beantwoorden en na te praten. Schuif gerust aan!

Meld je nu aan voor de ECD Ontdekkingsreis
op 11 oktober

 Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van