ECD ontdekkingsreis; op zoek naar het fijnste ECD


Dé ECD ontdekkingsreis op 11 oktober!

Als zorgprofessional wil je toch dat registreren, rapporteren en opvragen van zorgtaken slim en verantwoord gaat? Dat je tijd hebt om de regie te voeren over goede zorg voor je cliënten? Dan is PUUR. hét elektronisch cliënten dossier dat je wilt gebruiken; het sluit namelijk perfect aan op het dagelijks werk van zorgverleners en begeleiders. Het is dan ook niet voor niets dat al meer dan 35.000 gebruikers in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg dagelijks werken met PUUR.

Benieuwd? Ga dan op dinsdag 11 oktober mee op digitale ontdekkingsreis naar het fijnste ECD dat er is. Je hoort van diverse eindgebruikers hoe PUUR. hen ondersteunt in het dagelijkse werk, zowel in de zorg als op de administratie. Ook gaan we in op zorginhoudelijke thema’s en hoe PUUR. hierin ondersteunt. En natuurlijk is er alle tijd voor al jouw vragen.

Neem alvast een kijkje in het voorlopige programma en schrijf je meteen in via het formulier onderaan deze pagina!


geen

13.00 - 13.30 uur

Surprise key note

We zijn nog op zoek naar een inspirerende spreker om de middag af te trappen maar we gaan weer krachtig en gezamenlijk van start! 

Meld je nu aan!
wijkzorg

13.35 – 14.15 uur

Samen dementiezorg verlenen

Ouderen blijven steeds langer thuis wonen en hebben een toenemende complexe zorgvraag. Dat betekent multidisciplinair samenwerken. Hoe organiseer je dat voor de dementiezorg en wat zijn de uitdagingen van het succesvol opzetten van een zo optimaal mogelijke samenwerking? Je krijgt handvatten via praktijkervaringen en uiteraard is er tijd voor al jouw vragen.

Meld je nu aan!
wijkzorg

14.20 – 14.50 uur

Gluren bij de buren in de VVT

Cliënten ondersteunen bij het verbeteren of zo veel mogelijk behouden van hun eigen leven. Dat wil je toch voor je cliënten? Kijken naar wat iemand nog zelf kan, wat zijn of haar naasten en omgeving kunnen betekenen waar jij als zorgprofessional jouw deskundigheid en aandacht aan toevoegt. Dat betekent dus volop samenwerken met het netwerk rondom de cliënt. De inzet van zorgtechnologie als alternatief voor de mens draagt hier ook aan bij. Welke rol speelt het ECD hierin? Dat en meer hoor je in de sessie ‘Gluren bij de buren’ in de VVT.

Meld je nu aan!
gehandicaptenzorg

14.20 - 14.50 uur

Gluren bij de buren in de gehandicaptenzorg

Je bent het gewend: alles invoeren, alles laten ondertekenen, plan printen, eens per jaar op een vast moment evalueren en een nieuw doel bepalen. Maar wat is het nut ervan? Dat vroeg Elver zich af en ontdekte hoe het makkelijker, sneller en beter kan door begeleiders bewust te maken van methodisch werken. Hoor van een ervaringsdeskundige hoe je ingesleten patronen loslaat en uitgaat van eigen kennis en kunde en hoe PUUR. hierin ondersteunt.

Meld je nu aan!
wijkzorg

14.20 - 14.50 uur

Gluren bij de buren op de administratie

De cliënt- en medewerkeradministratie, declaratie en facturatie, samenwerking in de keten, externe verantwoording en informatieveiligheid wil je goed geregeld hebben. Spreekt voor zich toch? Maar hoe stroomlijn je die administratieve processen zonder dat je de eerstelijns zorg hiermee teveel belast? Tijdens deze Gluren bij de buren sessie kun je meekijken hoe onze klanten dit doen met behulp van PUUR. 

Meld je nu aan!
woonzorg

14.20 – 14.50 uur

Gluren bij de buren voor de kleinere zorgorganisatie

Veel kleinere zorgorganisaties schrikken van de investering in een ECD en werken vaak nog met papieren dossiers en aparte apps. Gelukkig bieden we met PUUR. een compleet, gebruiksvriendelijk, maar ook betaalbaar ECD; ook voor kleinere organisaties. Hoor van een kleinere zorgorganisatie, waarom zij gekozen hebben voor PUUR. en waar ze de voordelen zien in de dagelijkse praktijk.
Ben je zelf als kleinere organisatie op zoek naar een ECD? Benut deze kans en bestook ze met al je vragen.

Meld je nu aan!
gehandicaptenzorg

14.55 – 15.25 uur

Demo PUUR. voor de gehandicaptenzorg

Het PUUR. gehandicaptendossier ondersteunt samenwerking in de driehoek: bewoner, begeleider en verwant. Tijdens deze sessie laten we je in een demo zien hoe dit er in de praktijk uitziet. Dus heb jij stiekem altijd al eens willen gluren in ons ECD voor de gehandicaptenzorg? Dan is deze demo wat voor jou.

Meld je nu aan!
woonzorg

15.30 - 16.00

Hoe ga je om met de wet zorg en dwang?

Het registeren van maatregelen voor onvrijwillige zorg is belangrijk. Dit gaat altijd in goed overleg met cliënt/bewoner en verwanten. Maar hoe doe je dit nu in de praktijk? Tijdens deze interactieve sessie gaan we in op jullie vragen uit de praktijk. Stel al je vragen en deel vooral ook je eigen tips & tricks met de groep!

Meld je nu aan!
geen

16.05 - 16.35

Artificial Intelligence in PUUR.

Heb je wel eens bij een webshop kleding besteld? Dan heb je vast een suggestie gekregen voor een aanvullend product. Dat is een vorm van Artificial Intelligence (AI), een zelflerend systeem, dat suggesties kan doen. AI wordt al ontzettend veel gebruikt, ook in de zorg. Waarschijnlijk heeft AI je in ons ECD PUUR. ook al eens geholpen zonder dat je er erg in had.  Voorbeeldje? Het valrisico bij een cliënt is met behulp van AI te detecteren, zodat je een ziekenhuisopname zou kunnen voorkomen. Meer weten? Sluit dan bij deze sessie aan.

Meld je nu aan!
geen

16.35 - 16.50

Vraag maar raak!

De ECD ontdekkingsreis zit er op. We hopen dat je een goede indruk hebt gekregen van het gemak en de veelzijdigheid van PUUR. Wij blijven nog even online om jullie vragen te beantwoorden en na te praten. Schuif gerust aan!

Meld je nu aan!Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van