Online demo: plannen en roosteren in PUUR.


17-07-2020

Zet het in je agenda!

Online demo: plannen en roosteren in PUUR.


Zowel in de woonzorg als in de wijkzorg wordt gewerkt met PUUR. in PUUR. worden de belangrijkste processen van de zorg vanuit één geïntegreerd pakket ondersteund. Wij vinden het belangrijk dat de informatie die dagelijks nodig is om je werk te doen gemakkelijk toegankelijk is en op een centrale plek beschikbaar wordt gesteld.

Zoals bijvoorbeeld het maken van planningsafspraken met cliënten. Misschien maak jij je planning wel zelf of wordt deze door iemand anders voor jou gedaan. Belangrijk is dat het planproces gebruiksvriendelijk is, niet foutgevoelig en bovenal gemakkelijk te gebruiken voor de zorgverlener. In PUUR. hebben we daar rekening mee gehouden en kun je de planningsmodule gebruiken op zowel de laptop als op de iPad. Lekker flexibel!

Natuurlijk ook hartstikke belangrijk is om vast te leggen wie er wanneer werkt; een rooster. Wij horen nog steeds vaak van organisaties dat het opstellen en bijhouden van een rooster (te)veel tijd en energie kost voor een roosteraar. Dat moet makkelijker kunnen! Onze slimme software PUUR. helpt je om de juiste inzet van zorgverleners op een eenvoudige manier te organiseren.

Tijdens deze demo neemt onze collega Michelle je mee in de planning en het rooster in PUUR. Zij laat je zien hoe het werkt, de voordelen voor jou als gebruiker en beantwoordt al jouw vragen.

Voor wie?
De demo Plannen en roosteren in PUUR. is interessant voor zorgprofessionals die onbekend zijn met de software.

Wanneer?
Vrijdag 17 juli van 14.00 tot 14.40 uur.

Waar?
Je logt in waar je wilt; via je pc, laptop of tablet. Zo bespaar je reistijd.


Stel vragen

Wees nieuwsgierig en stel je vragen via de chat. Die behandelen we tijdens de demo.

 

Wil je erbij zijn? Laat hieronder je gegevens achter en we sturen je een uitnodiging met de deelnamelink. Een dag van tevoren krijg je van ons nog even een reminder, zodat je de demo niet misloopt.


Verhinderd?
Kan je op 17 juli niet, maar ben je wel benieuwd naar PUUR.? Alle 6 weken behandelen we weer een nieuw onderwerp, dus niet getreurd als je er eentje moet missen!

Deel dit event:
     

Meld je nu aan!

We gaan van start over...

00

dagen

00

uren

00

minuten

00

secondenMeld je snel aan!

Meld je hier aan:Hier zijn wij ook te vindenNieuw zorgdossier Elver: primaire proces als rode draad

21-07-2020

Voor ons begon het toen we van gehandicaptenzorgorganisatie Elver een telefoontje ontvingen waarin ze ons vertelden dat ze voor PUUR. […]

bekijken

Demo: Zo werkt PUUR. voor de Wijkzorg

22-07-2020

Overweeg je over te gaan op PUUR. voor de Wijkzorg? Slim, want dat is de software die wijkverpleegkundigen compleet ondersteunt. […]

bekijken

Demo: Zo werkt PUUR. voor de woonzorg

28-07-2020

Overweeg je over te gaan op PUUR. voor de Woonzorg? Slim, want dat is de software die woonzorgprofessionals compleet ondersteunt. […]

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |        

PUUR. is één van de superslimme producten van