Kennissessie: Jaarovergang 2021-2022. Schrijf je nu in


28-10-2021

Zet het in je agenda!

Kennissessie: Jaarovergang 2021-2022


De zomer is bijna voorbij, het laatste kwartaal gaat beginnen en dat betekent; drukte rondom de jaarovergang in de zorg. De jaarovergang wordt vaak gezien als een belastende en invloedrijke periode. Voor de jaarafsluiting en de jaaropening moeten er immers veel wijzigingen worden doorgevoerd, bijvoorbeeld in wet- en regelgeving, in prestatie- en productcodes en in tarieven.

Voorkom ‘paniekinrichten’

Elk jaar weer krijg je er toch weer een beetje stress van; de jaarovergang. Elk jaar neem je je voor om het volgend jaar anders te doen en op tijd te beginnen met de voorbereidingen. En elk jaar gebeurt er toch weer iets wat roet in het eten gooit. De inkoopafspraken verlopen moeizaam, waardoor je tijdgebrek krijgt voor de inrichting van de applicaties. Dit heeft weer consequenties voor de facturatie en de accountantscontrole. Of wat dacht je van de Coronaperikelen afgelopen jaar? Niet zo gek dat je goede voornemens daardoor misschien op de achtergrond geraakt zijn.

Geen wonder dat je wat onrustig kunt worden als je aan de jaarovergang denkt. Maar geen stress!! Wij gaan je helpen.

Tijdens deze kennissessie zetten we uiteen wat je als klant kunt verwachten van Ecare en wat Ecare van jullie als klant kan verwachting met betrekking tot de jaarovergang 2021/2022. We hopen dat we met behulp van deze kennissessie samen een geweldige start van 2022 kunnen maken!

Ben jij betrokken bij de jaarovergang? Schrijf je dan in voor deze kennissessie: Jaarovergang 2021-2022 op donderdag 28 oktober van 10:00 tot 12.00 uur via onderstaand formulier.

Tip

Ben jij ook betrokken bij de accountantscontrole aan het eind van het jaar? Meld je dan ook alvast aan voor de Kennissessie: Accountantscontrole en ga goed voorbereid het gesprek met de accountant aan!

Deel dit event:
     

Meld je nu aan!

We gaan van start over...

00

dagen

00

uren

00

minuten

00

secondenMeld je snel aan!

Meld je hier aan:Hier zijn wij ook te vindenDigitale ECD ontdekkingsreis

02-11-2021

Cliënten blijven langer gezond als ze in hun vertrouwde omgeving wonen. Dat betekent zorg dichtbij de cliënt organiseren. En dat…

bekijken

Kennissessie: De accountantscontrole

09-11-2021

Aan het eind van het jaar is het weer zover; dé accountantscontrole. Een externe accountant die de financiële processen van…

bekijken

Opfriscursus Omaha System

11-11-2021

Werk je nog niet zo lang met het classificatiesysteem Omaha en wil je hier graag de ins en outs van…

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van