Nursing Festival. Schrijf je nu in


26-08-2021

Zet het in je agenda!

Nursing Festival


Het Nursing Festival: Een onvergetelijke dag waarin verpleegkundigen en verzorgenden in het zonnetje gezet worden!

Spraakmakende workshops, inspirerende lezingen en de beste sprekers. Maar ook: muziekoptredens waar je energie van krijgt, een markt met gezellige kraampjes, genieten van lekker eten en drinken en nog veel meer verrassingen. Na een jaar werken in coronatijd, met hoge werkdruk en onder soms lastige omstandigheden is het tijd voor een dag met inhoud én ontspanning!

Hoe het Nursing Festival er precies uit gaat zien, hangt nog af van de maatregelen rondom het coronavirus. Maar zeker is al dat het, net als de afgelopen jaren, een feestje in festivalstijl wordt voor alle verpleegkundigen en verzorgenden van Nederland. Waarin nieuwe kennis en vaardigheden opdoen hand in hand gaan met plezier maken, samen met collega’s uit je team en de rest van het land. Waar? De landgoederij in Bunnik. Wanneer? Op 26 augustus.

Het Nursing Festival is een perfecte manier om samen met je collega’s de zomervakantie af te sluiten, jezelf op te laden en je te laten inspireren door andere zorgverleners en experts. Zodat jij weer vol energie je werk kunt doen.

Ecare is ook van de partij met een gezellig kraampje op de festivalmarkt. Wij verheugen ons op een superleuke dag met mooie gesprekken!

Het kan zijn dat er dit jaar door de coronamaatregelen minder kaarten beschikbaar zijn dan normaal. Voor meer informatie over het Nursing Festival en aanmelden, klik je hier.

Deel dit event:
     

De landgoederij in Bunnik

We gaan van start over...

00

dagen

00

uren

00

minuten

00

seconden

Hier zijn wij ook te vindenWebinar: Zorginkoop Wijkverpleging 2022

07-09-2021

De zorginkoop wijkverpleging 2022 is van start gegaan. Op 1 april hebben alle zorgverzekeraars weer hun inkoopbeleid voor de specifieke…

bekijken

Webinar Omaha System

16-09-2021

Ben jij net begonnen bij een zorgorganisatie die het classificatiesysteem Omaha gebruikt? Of gaat jouw organisatie binnenkort werken met PUUR….

bekijken

Online demo: AI in PUUR. voor de gehandicaptenzorg

21-09-2021

Van kunstmatige intelligentie heb je vast weleens gehoord en toch is het vaak een beetje een ‘ver-van-je-bed’ show. Maar wist…

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van