Webinar: ‘Enter The Matrix’ AI voor dummies


20-08-2020

Zet het in je agenda!

Webinar: ‘Enter The Matrix’ AI voor dummies


Morpheus uit de film ‘the Matrix’ wist het al; ergens in de 21ste eeuw wordt kunstmatige intelligentie uitgevonden. Je kunt met kunstmatige intelligentie – ofwel Artificial Intelligence of AI – al ontzettend veel, ook in de zorg.

Voorbeeldje? Ons ECD PUUR. kan jou als zorgverlener al helpen bij het vroegtijdig signaleren van eenzaamheid, met behulp van kunstmatige intelligentie.

Maar wat is het precies en hoe gaat het in zijn werk? Onze eigen ontwikkelaars Dennis, Chantal, Matthijs en Coen nemen je in dit webinar mee in hun eigen ‘Matrix’ en laten je aan de hand van simpele voorbeelden zien hoe kunstmatige intelligentie werkt en wat er in een computer gebeurt.

Dus zet je zwarte zonnebril op, kies de rode of blauwe pil en ontdek tijdens het matrix-webinar hoe kunstmatige intelligentie werkt.

 

Donderdag 20 augustus

Ben jij benieuwd naar de wereld van kunstmatige intelligentie? Of heb je zelf een vraag aan ons over dit thema?

Meld je dan aan voor het Webinar ‘Enter The Matrix’; AI voor dummies. Het webinar wordt gehouden op donderdag 20 augustus om 14.00 uur.


Voor wie?

Voor alle medewerkers in de zorg.


Wanneer?

Donderdag 20 augustus van 14.00 tot 14:40 uur.


Waar?

Je logt in waar je wilt via je pc, laptop of tablet. Zo bespaar je reistijd.


Stel vragen

Wees nieuwsgierig en stel je vragen via de chat. Die behandelen we tijdens de demo.

 

Wil je erbij zijn? Laat hieronder je gegevens achter en we sturen je een uitnodiging met de deelnamelink. Een aantal dagen van tevoren krijg je van ons nog even een reminder, zodat je het webinar niet misloopt.


Verhinderd?

Kun je die dag niet, maar ben je wel benieuwd naar Artificial Intelligence binnen PUUR.? Schrijf je toch in. Na afloop ontvang je een opname van het webinar via email.

Deel dit event:
     

Meld je nu aan!

We gaan van start over...

00

dagen

00

uren

00

minuten

00

secondenMeld je snel aan!

Meld je hier aan:Hier zijn wij ook te vindenDemo: Zo werkt PUUR. van Jou

11-08-2020

Fysieke ontmoetingen tussen bewoners van verpleeghuizen en woonlocaties en hun familie zijn soms lastig te organiseren. PUUR. van Jou is […]

bekijken

Webinar: Toedieningsregistratie in PUUR.

24-08-2020

Voor het verlenen van goede zorg is het belangrijk dat iedereen in het netwerk beschikt over actuele relevante gegevens. Dat […]

bekijken

PUUR. Proeverij Bussum

27-08-2020

Maak kennis met onze software voor de zorg tijdens de PUUR. Proeverij Wist je dat zorg rapporteren en cliëntgegevens opvragen […]

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |        

PUUR. is één van de superslimme producten van