Webinar: Toedieningsregistratie in PUUR.


24-08-2020

Zet het in je agenda!

Webinar: Toedieningsregistratie in PUUR.


Voor het verlenen van goede zorg is het belangrijk dat iedereen in het netwerk beschikt over actuele relevante gegevens. Dat kan als elektronische gegevensuitwisseling tussen verschillende systemen mogelijk is. Ketencommunicatie of te wel; digitaal samenwerken in de zorg beoogt dit.

Met ketencommunicatie zijn systemen van diverse specialisten rondom de zorg van een cliënt verbonden. Dat systemen van alle betrokkenen zoals ziekenhuis, huisarts, zorginstelling, apotheek, fysiotherapeut gegevens van cliënten kunnen uitwisselen die nodig zijn voor de juiste behandeling. Gegevens die de specialist toevoegt, zijn ook beschikbaar voor andere specialisten in het netwerk van de cliënt. Het betreft hier uitwisseling van zowel zorginhoudelijke als administratieve gegevens.

Bij Ecare zetten we actief in op ketencommunicatie en werken we samen met diverse leveranciers om ketencommunicatie te realiseren. Zoals bijvoorbeeld met Medimo & Boomerweb waardoor het mogelijk is om vanuit het zorgdossier de medicatietoedieningssoftware te benaderen, zonder apart te hoeven inloggen. Hartstikke handig!

In dit webinar nemen onze collega’s je mee in het onderwerp ketencommunicatie en de voordelen die het biedt voor jou als zorgverlener.

Maandag 24 augustus

Ben jij benieuwd naar het antwoord op al deze vragen? Of heb je zelf een vraag aan ons over dit thema?

Meld je dan aan voor het Webinar; toedieningsregistratie in PUUR. Het webinar wordt gehouden op maandag 24 augustus om 14.00 uur.


Voor wie?

Voor alle medewerkers in de zorg.


Wanneer?

Maandag 24 augustus van 14.00 tot 14:40 uur.


Waar?

Je logt in waar je wilt via je pc, laptop of tablet. Zo bespaar je reistijd.


Stel vragen

Wees nieuwsgierig en stel je vragen via de chat. Die behandelen we tijdens de demo.

Ik wil meer weten over ketencommunicatie

Wil je erbij zijn? Laat hieronder je gegevens achter en we sturen je een uitnodiging met de deelnamelink. Een aantal dagen van tevoren krijg je van ons nog even een reminder, zodat je het webinar niet misloopt.


Verhinderd?

Kun je die dag niet, maar ben je wel benieuwd naar hoe we ketencommunicatie inzetten? Schrijf je toch in. Na afloop ontvang je een opname van het webinar via email.

Deel dit event:
     

Meld je nu aan!

We gaan van start over...

00

dagen

00

uren

00

minuten

00

secondenMeld je snel aan!

Meld je hier aan:Hier zijn wij ook te vindenDemo: Zo werkt PUUR. van Jou

11-08-2020

Fysieke ontmoetingen tussen bewoners van verpleeghuizen en woonlocaties en hun familie zijn soms lastig te organiseren. PUUR. van Jou is […]

bekijken

Webinar: ‘Enter The Matrix’ AI voor dummies

20-08-2020

Morpheus uit de film ‘the Matrix’ wist het al; ergens in de 21ste eeuw wordt kunstmatige intelligentie uitgevonden. Je kunt […]

bekijken

PUUR. Proeverij Bussum

27-08-2020

Maak kennis met onze software voor de zorg tijdens de PUUR. Proeverij Wist je dat zorg rapporteren en cliëntgegevens opvragen […]

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |        

PUUR. is één van de superslimme producten van