Webinar: Zorginkoop Wijkverpleging 2023. Schrijf je nu in


06-09-2022

Zet het in je agenda!

Webinar: Zorginkoop Wijkverpleging 2023


De zorginkoop wijkverpleging 2023 is van start gegaan. Op 1 april hebben alle zorgverzekeraars weer hun inkoopbeleid voor de specifieke zorgsector gepubliceerd. Een aantal zorgverzekeraars publiceert in juli nog een inkoopdocument met aanvullende informatie. Deze documenten vormen samen de kern van de inkoopdocumentatie die richtinggevend is voor de zorgcontractering wijkverpleging 2023.

Voorkom onnodige administratie

De voorwaarden en eisen die zorgverzekeraars voor de zorgcontractering in de inkoopdocumentatie stellen, kunnen onbedoeld tot administratieve lasten leiden bij zorgaanbieders. Dat willen we natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen en daarom bieden we ook dit jaar weer een platform om met elkaar kennis te delen en informatie te halen, zodat jullie goed voorbereid het inkoopgesprek met de verzekeraar aan kunnen gaan.

Ben jij betrokken bij de zorginkoop? Schrijf je dan in voor het webinar: Zorginkoop Wijkverpleging 2023 op dinsdag 6 september om 14:00 uur via onderstaand formulier.

Tip

Wil jij het maximale uit het webinar halen? Lees dan ter voorbereiding de gepubliceerde documenten over het zorginkoopbeleid van jouw zorgverzekeraar(s) door.

Verhinderd?

Kun je die dag niet, maar ben je wel benieuwd naar de Zorginkoop Wijkverpleging in 2023? Schrijf je toch in. Na afloop ontvang je een opname van het webinar via email.

Deel dit event:
     

Meld je nu aan!

We gaan van start over...

00

dagen

00

uren

00

minuten

00

secondenMeld je snel aan!

Meld je hier aan:Hier zijn wij ook te vindenDigitale ECD ontdekkingsreis

11-10-2022

Dé ECD ontdekkingsreis op 11 oktober! Als zorgprofessional wil je toch dat registreren, rapporteren en opvragen van zorgtaken slim en…

bekijken

Webinar: Tips voor veilig gegevensgebruik binnen zorgorganisaties

26-10-2022

Geef de digitale cliënt net zoveel aandacht als de fysieke cliënt De zorg digitaliseert steeds verder. Dat brengt uitdagingen met…

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van