Inloggen via DigiD op PUUR. van jou eind dit jaar mogelijk


Inloggen via DigiD op PUUR. van jou

Deel dit bericht:
     

Toegang tot PUUR. van jou krijg je straks via DigiD. En daar is een reden voor! Op dit moment ligt namelijk de nieuwe Wet digitale overheid (Wdo) ter beoordeling bij de Eerste Kamer. De Wdo schrijft voor dat toegang tot burgerportalen enkel mogelijk is via door de overheid erkende inlogmethodes. En zo’n erkende inlegmethode is vooralsnog DigiD. Vandaar dat wij PUUR. hier alvast klaar voor stomen.

Waarschijnlijk gebruik je je DigiD al regelmatig om in te loggen bij overheidsportalen en zorgverzekeraars. Dus dan is het een kleine stap om je DigiD ook te gaan gebruiken om in te loggen op PUUR. van jou. Heb je nog geen DigiD? Dan vraag je een account aan via www.digid.nl. Binnen drie werkdagen krijg je een activeringscode opgestuurd per post. Samen met gebruikersnaam en wachtwoord activeer je het account. Vervolgens kun je inloggen via een gebruikersnaam en wachtwoord in combinatie met een code die je genereert via de DigiD app op je smartphone of tablet. 

“Doordat PUUR. van jou aansluit op de toegangsverlenerservice (TVS) zijn we klaar voor de toekomst”, zegt Stephanie Ivens, productstrateeg van Ecare “Nieuwe erkende inlogmethodes worden namelijk via deze service aangesloten zodat veiligheid en beheer direct geborgd is. Vanuit Ecare bieden we ondersteuning en begeleiding in het aanvragen van de juiste aansluiting en certificaat.” 

Beschikbaarheid

Inloggen via DigiD op PUUR. van jou is op zijn vroegst in het derde kwartaal van dit jaar mogelijk. De overheid werkt nog aan aan de techniek. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen en informeren je tijdig zodat je ook cliënten en hun naasten tijdig kunt informeren.


Lees nog even verderThuiszorg Rijnstad verwacht minder MIC-meldingen door aansluiting nCare op PUUR.

16 juli 2021

Om de kwaliteit van de medicatietoediening te vergroten, laat Thuiszorg Rijnstad het toedienregistratiesysteem nCare aansluiten op het ecd PUUR. De…

bekijken

Zo werken we samen met de zorg aan het fijnste ecd

14 juli 2021

PUUR. ondersteunt onder andere het primaire proces van de zorgprofessional. Om dit zo goed mogelijk te doen, werken we nauw…

bekijken

Hoeve Sprey gaat werken met het ECD PUUR.

12 juli 2021

Kijk, daar worden wij nou blij van! Hoeve Sprey gaat werken met ons elektronisch cliënten dossier, PUUR.

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van