Online demo: PUUR. voor huishoudelijke hulp - PUUR.


Online demo: PUUR. voor huishoudelijke hulp

Deel dit bericht:
     

We hebben iets gaafs ontwikkeld op verzoek van en in samenwerking met zorginstellingen. De huishoudelijke planning in PUUR. Biedt jouw zorgorganisatie ook huishoudelijke hulp, dan kan je met de nieuwe functie in PUUR. centraal de planning maken voorzien van de indicatie per cliënt. De huishoudelijke hulp heeft via een app inzicht in de planning en bijzonderheden per cliënt. Na het registreren van de uren, wordt de bekostiging automatisch administratief verwerkt. Voordeel: je hoeft geen aparte planningstool meer te gebruiken of Excelsheets. Zo bespaar je veel administratief werk

Contracturen versus ingeplande uren

De functie voor huishoudelijke planning is erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De planner ziet op een scherm de beschikbaarheid van de medewerkers waarna direct alle cliënten zijn in te plannen. Er is inzicht in de contracturen versus ingeplande uren. Hierdoor kan je makkelijker voorkomen dat de medewerker veel meer uren maakt dan de wettelijk toegestane 130%. “Zo voorkom je boetes door overtreding van de Wet arbeidsmarkt in balans (Wab).

App voor de planning huishoudelijke hulp

Via de app (beschikbaar voor Android en iOS) ziet de huishoudelijk medewerker zijn planning, kan de beschikbaarheid doorgeven en verlof aanvragen. Daarnaast biedt de app informatie over de cliënt, zoals leeftijd en bijzonderheden om rekening mee te houden. Denk aan slechthorendheid. Zo komt de hulp niet voor verrassingen te staan.

Bespaar tijd op je administratieve verwerking door de huishoudelijke planning in PUUR. Hoe? Michelle laat het je zien in de online demo: PUUR. voor huishoudelijke hulp. Heb je het webinar gemist? Laat dan hieronder je gegevens achter.
Lees nog even verderKlik door PUUR. voor de wijkzorg

26 juli 2022

Klik nu zelf heel eenvoudig door PUUR. ons superfijne ECD voor de wijkzorg met de interactieve demo. Interactieve demo voor…

bekijken

Fidesta Zorg kiest voor ons ECD, PUUR.

16 juni 2022

Hier zijn we trots op! Weer een zorgorganisatie die overtuigd is van de kracht van het werken met ons dossier…

bekijken

Klik door PUUR. voor de gehandicaptenzorg

30 mei 2022

Ben jij altijd al benieuwd hoe het is om met PUUR. ons slimme ECD te werken? Nou, probeer het uit…

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van