Online demo: PUUR. voor huishoudelijke hulp - PUUR.


Online demo: PUUR. voor huishoudelijke hulp

Deel dit bericht:
     

We hebben iets gaafs ontwikkeld op verzoek van en in samenwerking met zorginstellingen. De huishoudelijke planning in PUUR. Biedt jouw zorgorganisatie ook huishoudelijke hulp, dan kan je met de nieuwe functie in PUUR. centraal de planning maken voorzien van de indicatie per cliënt. De huishoudelijke hulp heeft via een app inzicht in de planning en bijzonderheden per cliënt. Na het registreren van de uren, wordt de bekostiging automatisch administratief verwerkt. Voordeel: je hoeft geen aparte planningstool meer te gebruiken of Excelsheets. Zo bespaar je veel administratief werk

Contracturen versus ingeplande uren

De functie voor huishoudelijke planning is erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De planner ziet op een scherm de beschikbaarheid van de medewerkers waarna direct alle cliënten zijn in te plannen. Er is inzicht in de contracturen versus ingeplande uren. Hierdoor kan je makkelijker voorkomen dat de medewerker veel meer uren maakt dan de wettelijk toegestane 130%. “Zo voorkom je boetes door overtreding van de Wet arbeidsmarkt in balans (Wab).

App voor de planning huishoudelijke hulp

Via de app (beschikbaar voor Android en iOS) ziet de huishoudelijk medewerker zijn planning, kan de beschikbaarheid doorgeven en verlof aanvragen. Daarnaast biedt de app informatie over de cliënt, zoals leeftijd en bijzonderheden om rekening mee te houden. Denk aan slechthorendheid. Zo komt de hulp niet voor verrassingen te staan.

Bespaar tijd op je administratieve verwerking door de huishoudelijke planning in PUUR. Hoe? Michelle laat het je zien in de online demo: PUUR. voor huishoudelijke hulp. Heb je het webinar gemist? Laat dan hieronder je gegevens achter.
Lees nog even verderStichting de Schakel kiest voor PUUR.

18 oktober 2022

Ook als kleinere zorgorganisatie kun je natuurlijk bij ons terecht! Dit keer zijn het de medewerkers van Stichting de Schakel Community…

bekijken

Thuiszorgorganisatie MeZa Zorg gaat aan de slag met PUUR.

27 september 2022

Oost west, thuis best. Bij MeZa Zorg zijn ze er van overtuigd dat hoe langer iemand in zijn of haar…

bekijken

Klik door PUUR. met onze interactieve demo’s

15 augustus 2022

Was jij altijd al benieuwd hoe het is om met PUUR. ons slimme ECD te werken? Nou, probeer het vrijblijvend…

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van