Zorg Software voor Huishoudelijke Hulp - ECD van PUUR.


PUUR. voor huishoudelijke hulp

PUUR. voor huishoudelijke hulp

 

3 vragen en antwoorden

Zorg software PUUR. is er ook voor de huishoudelijke hulp. Het programma blinkt uit in eenvoud én spaart de kosten uit van een planningsprogramma. Hier lees je meer informatie.

 

 

Waarom heeft PUUR. nu ook planning voor de huishoudelijke hulp?

Veel zorgorganisaties bieden cliënten naast wijk- en woonzorg ook huishoudelijke hulp. Dan is het handig als je alle informatie over de cliënt in 1 softwarepakket hebt en alle werkzaamheden met 1 pakket kan registreren en declareren. Daarom is PUUR. op verzoek van en samen met zorgorganisaties uitgebreid met functies voor de huishoudelijke planning.

Waar helpt PUUR. voor huishoudelijke hulp je bij?

De functie huishoudelijke hulp in PUUR. is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk voor zowel de planner en de huishoudelijke hulp. 

Planner

De planner ziet op een scherm de beschikbaarheid van de medewerkers, wensdagen van de cliënten en conflicten. Daarna zijn direct alle cliënten in te plannen of planningen te wijzigen. Er is inzicht in de contracturen versus ingeplande uren. Als de medewerker de uren heeft geregistreerd, wordt de bekostiging automatisch administratief verwerkt.

Huishoudelijke hulp

Via de app (beschikbaar voor Android en iOS) ziet de medewerker zijn planning, kan de beschikbaarheid doorgeven en verlof aanvragen. De app biedt ook informatie over de cliënt, zoals de leeftijd en bijzonderheden om rekening mee te houden. Zo komt de hulp niet voor verrassingen te staan.

 

Wat zijn de voordelen van PUUR. voor huishoudelijke hulp?

Overzicht

Belangrijke gegevens als de indicatie, het aantal minuten per week hulp waar de cliënt recht op heeft, de planning en beschikbaarheid van medewerkers, staan op één scherm. Dat betekent gemakkelijk plannen. De huishoudelijk medewerker ziet zijn planning plus details, geeft zijn beschikbaarheid door en vraagt verlof aan via een overzichtelijke app.

Tijdsbesparing

Alles over de planning staat in een scherm. Planners hoeven minder te puzzelen, omdat het systeem de mogelijkheden en onmogelijkheden laat zien en hierop signaleert. De huishoudelijke hulp registreert gewerkte uren via de app, waardoor de salarisadministrateur die makkelijk kan verwerken. Ook de cliëntregistratie is overzichtelijk. Zo gaat plannen sneller.

Kostenreductie

Doordat de huishoudelijke planning is geïntegreerd in PUUR. is een aparte planningstool niet nodig. Dankzij inzicht in de contracturen versus ingeplande uren, voorkom je makkelijker dat de medewerker veel meer uren maakt dan de wettelijk toegestane 130%. Dit behoedt zorgorganisaties voor boetes als gevolg van overtreding van de Wet arbeidsmarkt in balans (Wab).

 

Snel aan de slag?

Meer weten of overgaan op PUUR. voor de huishoudelijke hulp? Vul onderstaand formulier in en onze adviseurs nemen contact met je op.Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van