ZorgAccent


ZorgAccent

Dit keer geen tekst, maar een Puur filmpje waarin medewerkers van ZorgAccent vertellen over hun vak, over het werken in een zelfstandig team en over Puur.
" Puur ondersteunt echt dat waar je in ondersteund wilt worden. "

Dit keer geen tekst, maar een Puur filmpje waarin medewerkers van ZorgAccent vertellen over hun vak, over het werken in een zelfstandig team en over Puur.

Bij ZorgAccent organiseren ze de zorg op een verantwoord simpele manier en daar plukken de zorgprofessionals de vruchten van: “We zijn van a tot z verantwoordelijk bij de cliënt. Dat werkt heel prettig.”

Ze werken al jarenlang met onze software Puur en ervaren dagelijks hoe Puur hen ondersteunt daar waar ze het ook graag willen. “Puur is heel puur en haalt echt de ballast weg bij de teams.”


Wil je PUUR. zelf ervaren? Vraag een demo aan!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij spoedig contact met u op


Hallo Ecare,

Ik ben   . Als ben ik werkzaam bij . Ik ben benieuwd of PUUR ook bij ons past. Wij bieden zorg aan . Daarom wil ik graag een demo bij ons op locatie aanvragen. Je kunt mailen naar of bellen op .

Houd me ook op de hoogte van jullie nieuws!

Lees meer verhalen van onze klantenHVO Querido

HVO Querido in de regio Amsterdam werkt nu al een tijdje met onze software PUUR. Wij maakten een babbeltje met […]

bekijken

De Vriezenhof

Sociale innovatie Woonzorgcentrum De Vriezenhof is de ‘sociale innovatie’ gestart om medewerkers en clienten weer centraal te zetten en van […]

bekijken

Amstelring Wijkzorg

Het verandertraject van Amstelring Amstelring Wijkzorg, de thuiszorgtak van Amstelring, maakte met succes in één klap alle 42 wijkteams zelfsturend. De […]

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |        

PUUR. is één van de superslimme producten van