Thema’s


Thema’s

Lees hier meer over alle zorg en ict gerelateerde thema’s die ons als ICT bedrijf voor de zorg bezighouden. Zoals ketencommunicatie, privacy, kwaliteit etc. Heb je meer vragen over de thema’s, laat het ons gerust weten of schuif aan bij één van de online webinars waarbij we dieper ingaan op de thema’s.

AI en PUUR.

Artificial intelligence (AI) maakt software echt slim. Deze technologie kan je zien als digitale collega die je relevante informatie geeft om cliënten beter te ondersteunen. AI komt ook in PUUR. Hier lees je er meer over.

bekijken

PUUR. Elektronisch Cliënt Dossier

Wat als registreren, rapporteren en opvragen van zorgtaken slim en verantwoord gaat? Dat jij als zorgprofessional tijd hebt om de regie te voeren over goede zorg voor je cliënten? Het ECD van Ecare ondersteunt je hierin.

bekijken

Omaha System en PUUR.

Het Omaha System zorgt ervoor dat alle betrokkenen rondom de zorg en het welzijn van een cliënt het over hetzelfde hebben. Hiermee ondersteunt PUUR. zorgverleners in het pakken van de regie over hun werkzaamheden.

bekijken

Kwaliteitskader Wijkverpleging

Het Kwaliteitskader is een belangrijke graadmeter voor zelfstandig wonende cliënten en hun netwerk. Hier lees je meer over het Kwaliteitskader Wijkverpleging en hoe we het vanuit PUUR. ondersteunen. 

bekijken

Informatieveiligheid

Veilige systemen is van essentieel belang. Zeker in een sector als de zorg, waar veel wordt gewerkt met privacygevoelige informatie. Lees hier meer over informatieveiligheid en hoe wij hier in PUUR. mee omgaan.

bekijken

Ketencommunicatie

Voor goede zorg is het belangrijk dat iedereen in het netwerk beschikt over actuele gegevens. Dat kan als elektronische gegevensuitwisseling tussen verschillende systemen mogelijk is. Lees meer hierover!

bekijken

Wondzorg in PUUR.

We hebben iets waar je als zorgverlener echt blij van wordt: een prachtig wonddossier in PUUR. Een wonddossier waarmee je niet alleen wonden registreert, maar waarmee je de wond ook beoordeelt en evalueert.

bekijken

Meetinstrumenten

Meetinstrumenten zijn belangrijke hulpmiddelen voor het verlenen van goede zorg. Hier lees je meer over hoe ze zijn verwerkt in het elektronische cliënten dossier PUUR. en over de voordelen van het gebruik ervan.

bekijken

Business intelligence

Goede zorg verlenen doe je onder andere op basis van de juiste informatie. Business intelligence helpt hierbij. Hoe is Business intelligence geregeld in PUUR.?

bekijken

Roosteren en plannen

Een rooster en planning voor je zorgteam samenstellen, is nooit vrij van gepuzzel. Toch wil je het jezelf en je teamleden zo makkelijk mogelijk maken. Dat kan met PUUR. Hier lees je meer.

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |        

PUUR. is één van de superslimme producten van