Ecare's volleybaltoernooi voor zorgpro's!. Schrijf je nu in


13-05-2023

Zet het in je agenda!

Ecare’s volleybaltoernooi voor zorgpro’s!


Wie o wie heeft er zin in een sportieve dag met veel lol en gezelligheid?! Voor alle professionals die zich iedere dag weer inzetten voor de ouderen en kwetsbare mensen in Nederland, organiseren we het Ecare Volleybaltoernooi!

Locatie: SaZa Topsporthal in Doetinchem.

Zaterdag 13 mei 2023 zal de SaZa topsporthal gevuld zijn met fanatieke en sportieve zorgmedewerkers. Dus zet de datum alvast in de agenda voor jullie teamuitje volgend jaar! We starten de dag om 9.30 en sluiten om 16.00 af met de prijsuitreiking.

Deelname bedraagt € 25,- per team. Op de dag zelf ontvang je voor €25,- aan consumptiebonnen voor je team. Broodtrommels mogen thuisblijven dus! Ook zorgen wij voor een leuk volleybalshirtje die dag.

De afgelopen jaren hebben we vanuit ons werk bij Ecare van dichtbij meegemaakt wat voor impact de enorme werkdruk heeft (gehad) op de zorgteams. Daarom vonden we het hoog tijd om een gezellige, ontspannen dag te organiseren voor deze teams. En zaterdag 14 mei 2022 is dat gelukt! Onze dank gaat uit naar alle fanatieke deelnemende teams: Livio, Sensire, Kadera, Marga Klompé, Careaz, Markenheem, Friso en Ecare; top dat jullie erbij waren! Wij kijken nu al uit naar volgend jaar.

Denk je nu; ‘dat is ook wat voor ons team volgend jaar!’ Zet hem alvast in jullie teamuitjes-agenda of meld jullie team nu alvast aan om van een deelnameplek verzekerd te zijn.

Deel dit event:
     

Meld je nu aan!

SaZa Sporthal in Doetinchem

We gaan van start over...

00

dagen

00

uren

00

minuten

00

secondenMeld je snel aan!

Meld je hier aan:


Hier zijn wij ook te vindenWebinar: Zorginkoop Wijkverpleging 2023

06-09-2022

De zorginkoop wijkverpleging 2023 is van start gegaan. Op 1 april hebben alle zorgverzekeraars weer hun inkoopbeleid voor de specifieke…

bekijken

Digitale ECD ontdekkingsreis

11-10-2022

Dé ECD ontdekkingsreis op 11 oktober! Als zorgprofessional wil je toch dat registreren, rapporteren en opvragen van zorgtaken slim en…

bekijken

Webinar: Tips voor veilig gegevensgebruik binnen zorgorganisaties

26-10-2022

Geef de digitale cliënt net zoveel aandacht als de fysieke cliënt De zorg digitaliseert steeds verder. Dat brengt uitdagingen met…

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van