Ecare's volleybaltoernooi voor zorgpro's!. Schrijf je nu in


13-05-2023

Zet het in je agenda!

Ecare’s volleybaltoernooi voor zorgpro’s!


Wie o wie heeft er zin in een sportieve dag met veel lol en gezelligheid?! Voor alle professionals die zich iedere dag weer inzetten voor de ouderen en kwetsbare mensen in Nederland, organiseren we het Ecare Volleybaltoernooi!

Locatie: SaZa Topsporthal in Doetinchem.

Zaterdag 13 mei 2023 zal de SaZa topsporthal gevuld zijn met fanatieke en sportieve zorgmedewerkers. Dus zet de datum alvast in de agenda voor jullie teamuitje volgend jaar! We starten de dag om 9.30 en sluiten om 16.00 af met de prijsuitreiking.

Deelname bedraagt € 25,- per team. Op de dag zelf ontvang je voor €25,- aan consumptiebonnen voor je team. Broodtrommels mogen thuisblijven dus! Ook zorgen wij voor een leuk volleybalshirtje die dag.

De afgelopen jaren hebben we vanuit ons werk bij Ecare van dichtbij meegemaakt wat voor impact de enorme werkdruk heeft (gehad) op de zorgteams. Daarom vonden we het hoog tijd om een gezellige, ontspannen dag te organiseren voor deze teams. En zaterdag 14 mei 2022 is dat gelukt! Onze dank gaat uit naar alle fanatieke deelnemende teams: Livio, Sensire, Kadera, Marga Klompé, Careaz, Markenheem, Friso en Ecare; top dat jullie erbij waren! Wij kijken nu al uit naar volgend jaar.

Denk je nu; ‘dat is ook wat voor ons team volgend jaar!’ Zet hem alvast in jullie teamuitjes-agenda of meld jullie team nu alvast aan om van een deelnameplek verzekerd te zijn.

Deel dit event:
     

Meld je nu aan!

SaZa Sporthal in Doetinchem

We gaan van start over...

00

dagen

00

uren

00

minuten

00

secondenMeld je snel aan!

Meld je hier aan:


Hier zijn wij ook te vindenWebinar: Tips voor veilig gegevensgebruik binnen zorgorganisaties

18-01-2023

Tips voor veilig gegevensgebruik binnen zorgorganisaties De zorg digitaliseert steeds verder. Dat brengt uitdagingen met zich mee want zorggegevens zijn…

bekijken

Online kennissessie; Advanced Care Planning

24-01-2023

Gesprekken voeren over wensen rondom het levenseinde; hoe doe je dat? Gesprekken voeren over wensen rondom het levenseinde; waarschijnlijk is…

bekijken

Congres van Ketenzorg naar Netwerkzorg

02-02-2023

Congres van Ketenzorg naar Netwerkzorg Samen met Thebe organiseren wij een hands-on sessie op het congres van Ketenzorg naar Netwerkzorg….

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van