PUUR. Elektronisch Cliënten Dossier


PUUR. Elektronisch Cliënten Dossier

Hét Elektronisch Cliënten Dossier voor de zorg

De zorgprofessional weer in regie met PUUR.

 

Wat als registreren, rapporteren en opvragen van zorgtaken slim en verantwoord gaat? Dat jij als zorgprofessional tijd hebt om de regie te voeren over goede zorg voor je cliënten? PUUR. is het elektronisch cliënt dossier (ECD) van Ecare dat je hierin ondersteunt.

Met onze slimme en eenvoudige software faciliteren wij organisaties in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg. Onze software heet PUUR. PUUR. is het elektronisch cliënten dossier voor zorgverleners en begeleiders ; het sluit namelijk perfect aan op hun dagelijks werk. Het is dan ook niet voor niets dat al meer dan 35.000 gebruikers in de wijkzorg, woonzorg en gehandicaptenzorg PUUR. ervaren als een zeer gebruiksvriendelijk ECD.

Het zorgdossier van PUUR. ondersteunt zorgprofessionals bij het verlenen van persoonlijke zorg en persoonlijke begeleiding aan cliënten. Ook helpt het bij het inzichtelijk maken van wat ze doen en welk effect dit heeft. Dit levert waardevolle data op waar je als zorgprofessional en als team op kunt sturen. Daarom noemen we PUUR. ook wel hét ECD voor zinvolle zorg en zinvolle data.

 

 

PUUR. biedt de mogelijkheid om de behoeften van de cliënt en zijn omgeving op maat te beschrijven. PUUR. helpt de juiste zorg en ondersteuning te kiezen. En, PUUR. maakt de zorg meetbaar en evalueerbaar. PUUR. bevat onder andere het levensverhaal van de cliënt, zorg- of hulpverleningsplan, werkinstructies en planning. Daarnaast bevat PUUR. standaarden en protocollen, meetinstrumenten, rapportages en nog veel meer.

 

 

 

PUUR. het ECD dat ondersteunt

 • Bij jouw taken

  Inzicht
  Je opent PUUR. en ziet in één oogopslag hoe het met jouw cliënten gaat, hoe het met je team gaat en wat er vandaag op het programma staat. 
  Invoer:
  Je voert eenvoudig je taken, opmerkingen, observaties, eventuele tijdsregistraties en declaraties in. Wil je een toedieningsregistratie doen, dan kan dat direct vanuit PUUR.
  Meten:
  Wist je dat je standaard beschikt over 37 meetinstrumenten? Deze instrumenten ondersteunen je in het verlenen van zorg waar je cliënt beter van wordt. Is jouw meetinstrument niet aanwezig, geef het door. Bij voldoende vraag ernaar, dan voegen we het toe.

  Handig: Heb je een vraag over een bepaalde handeling? Raadpleeg het protocol. Door een koppeling met het systeem van Vilans, vind en bekijk je vanuit PUUR. heel snel en eenvoudig het juiste protocol.

 

 • Bij het zorgplan

  Per cliënt leg je eenmalig het zorgplan vast. Vervolgens ga je daarmee werken. Veranderen de behoeftes van je cliënt, dan pas je het zorgplan makkelijk aan. Je vorige plan vormt de basis en jij geeft enkel wijzigingen door. Hierdoor ben je zo klaar.

  Handig: wist je dat er 23 voorbeeldzorgplannen in PUUR. beschikbaar zijn? Door een voorbeeldzorgplan te gebruiken, krijg je hulp bij het maken van de juiste keuzes. En je voorkomt dat je belangrijke zaken vergeet in het bieden van de zorg. Voeg de onderdelen die je wilt gebruiken eenvoudig toe in het zorgplan van je cliënt. Dat scheelt je een hoop gedoe. Bekijk ook
  het webinar voorbeeldzorgplannen.

 

 • Bij evaluaties

  Evalueren:
  PUUR. helpt bij een goede evaluatie doordat PREM, de Patient Reported Experience Measure is geïntegreerd. Daarmee ontdek je hoe cliënten de geleverde zorg en service ervaren. PREM is een handig hulpmiddel bij het leren en verbeteren op teamniveau. Goed om te weten is, dat de aanlevering naar Zorgkaart Nederland automatisch gaat.
  Signaleren:
  PUUR. ondersteunt ook bij tijdig signaleren van evaluaties op de aandachtsgebieden. In een overzicht zie je de aandachtsgebieden met de evaluatiemomenten. Vanuit dit scherm stel je eenvoudig de evaluatierapportage op.

 

PUUR. integreert

Je werkt met PUUR. via de webbrowser op je desktop, je laptop of je tablet. Het ECD volgt het proces van persoonsbeeld naar zorgbehoefte, zorgplan tot het vastleggen van de evaluatiemomenten. Alle onderdelen zijn geïntegreerd, waardoor je nooit zaken dubbel invoert.

“PUUR. ondersteunt echt dat waar je in ondersteund wilt worden” – ZorgAccent

PUUR. vereenvoudigt

Het ECD werkt makkelijk dankzij een logisch ontwerp van intuïtieve schermen dat het zorgproces volgt. De software geeft signalen bij belangrijke gebeurtenissen als evaluatiemomenten.
PUUR. denkt mee met de zorgprofessional zonder leidend te zijn. Want uiteindelijk bepaalt de professional zelf natuurlijk wat te doen met de informatie.

“PUUR. is zoveel makkelijker in gebruik. We merken echt dat onze zorgverleners daar de vruchten van plukken” – Patyna

 

PUUR. verbindt

Onze software PUUR. helpt je bij het communiceren met het zorgnetwerk van de cliënt en het uitwisselen van informatie.

Dit doen we onder andere door PUUR. te koppelen aan externe systemen:

 • het ECD PUUR. ondersteunt multi-disciplinair werken door koppeling met Zorgmail voor gegevensuitwisseling met de huisarts;
 • Zorg Informatie Bouwstenen in PUUR. (ZIB’s) maken koppeling mogelijk met het ziekenhuis;
 • via Medmij koppelen we PUUR. aan een PGO;
 • voor de elektronische toedieningsregistratie koppelt PUUR. met medicatiesystemen van Medimo en Boomerweb .

 

PUUR. voor veilig werken

Onze software voldoet altijd aan de laatste wet- en regelgeving. Bovendien voldoet PUUR. aan de strenge veiligheidseisen die gesteld worden aan software voor zorgorganisaties. Het ECD is via een 2 factor authenticatie toegankelijk via laptop, tablet en smartphone met internetverbinding.

 

PUUR. ook voor administratie

Naast dat PUUR. een slim en eenvoudig Elektronisch Cliënten Dossier bevat voor de zorgprofessional, is PUUR. er ook voor de medewerkers die werkzaam zijn in de ondersteunende diensten, zoals op de administratieafdeling. Wil je meer weten over hoe PUUR. het administratieve proces ondersteunt? Lees hier verder.

 

Meer weten?

Benieuwd hoe PUUR. precies zit? Ervaar het tijdens een van onze webinars of download ons magazine: PUUR. zorgdossier. Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt het magazine snel in je inbox.
Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van