PUUR. zorg software voor cliënten, familie, verwanten en mantelzorgers.

PUUR. voor familie en cliëntPUUR. is er niet alleen voor zorgverleners maar ook voor cliënten zelf, hun familie en mantelzorgers. We noemen het PUUR. van jou.

PUUR. van jou is dus hét gebruiksvriendelijke digitale dossier van de cliënt.

PUUR. van jou geeft jou, je mantelzorgers en verwanten op een eenvoudige en veilige wijze toegang tot je dossier. Je kunt onder andere de zorgafspraken bekijken en de rapportages van de zorgverleners inzien. En je kunt ook zelf rapporteren.

Zo word je dus niet alleen betrokken bij de zorg voor jezelf of je verwanten. Je doet het echt samen met de zorgverlener.

ecd thuiszorg en wijkzorg
ecd woonzorg

Een impressie van PUUR. van jou

Graag laten we zien op welke manier PUUR. van jou er is voor jou als cliënt, verwante of mantelzorger.

Aan de hand van een voorbeeld uit de praktijk geven we je een impressie van onze software. Wil je PUUR. van jou tot in de puntjes zien? Vraag dan een demo aan via het formulier onderaan deze pagina. 


Aan de ontbijttafel

 

Jolijn, dochter van Dhr. Van Dam, is benieuwd hoe haar vader vannacht geslapen heeft en hoe het met hem gaat.

Ze checkt in PUUR. van jou de laatste rapportages die de zorgprofessionals over haar vader geschreven hebben. Ze voegt zelf ook nog even een rapportage toe; ze neemt binnenkort een nieuwe pyjama mee voor haar vader. De huidige pyjama’s zijn wel wat oud.

elektronisch cliënten dossier
voordelen elektronisch cliënten dossier

Metingen

 

Jolijn ziet dat er een bloeddrukmeting is gedaan bij haar vader. Ze bekijkt de meting en ziet dat alles in orde is.

Even denken aan

 

Op het ‘even denken aan’ lijstje geeft Jolijn aan dat ze haar vader morgenavond ophaalt voor een etentje. Dan is het team meteen op de hoogte, wel zo handig!


PUUR. van jou ook voor jou?

 

Onze software, PUUR., is zo gemaakt, dat echt iedereen ermee kan werken. Onze klanten willen cliënten en familie namelijk niet alleen betrekken bij de zorg, ze willen het echt samendoen. En daar hoort software bij die de gebruiker snapt en die de verbinding weet te maken tussen alle betrokkenen.

Meer weten over PUUR. van jou? Vul dan onderstaand formulier in en bekijk de video waarin onze collega Marliek je PUUR. van jou uitgebreid laat zien.ecd software puur

PUUR. zelf ervaren? Vraag een demo aan!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij spoedig contact met je opInschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |        

PUUR. is één van de superslimme producten van