Hét ECD voor de woonzorg en wijkzorg: PUUR. - PUUR.

Hét ECD voor de woonzorg en wijkzorg: PUUR.Wat is eigenlijk hét juiste ECD voor jullie?

Hét moment voor een steengoed nieuw ECD voor de woonzorg en wijkzorg.

Waarschijnlijk borrelt er ergens iets: bij jou of bij je organisatie. Jullie werken al tijden met hetzelfde ECD. Je groeit met elkaar mee, tot op het punt dat je denkt: passen we nog wel bij elkaar? Dan begint er dus iets te borrelen. Je toetst het eens bij je collega’s in de zorg, van ICT en innovatie en misschien zelfs bij het bestuur. Je vindt het de hoogste tijd om weer eens fris op papier te zetten waar jullie behoefte aan hebben: wat past bij onze visie?

Wat zou een kwalitatieve stap vooruit zijn? Waar worden onze cliënten, familieleden en wij zelf blij van? En welke software past daar bij?

Slimme technologie & eenvoud

Er is behoorlijk wat gaande op het gebied van digitale dossiers voor de verpleeghuiszorg en wijkverpleging. De ontwikkelingen gaan rap: toekomstbestendige softwarepakketten zijn inmiddels 100% SAAS, ze maken gebruik van de nieuwste technologieën als Artificial Intelligence om zorgverleners op zorginhoudelijk vlak te ondersteunen én ze blinken uit in eenvoud.

We hopen je te kunnen triggeren om met een open blik de ‘ECD markt’ op te gaan en je te laten verrassen door dat wat er zoal tot stand is gekomen door eenvoud en slimme technologiën met elkaar te combineren.

Bekijk de videoboodschap van onze collega Huub.


Start de video

Nu is het moment! Kies je voor het verleden of kies je voor de toekomst?

Dit zeggen we natuurlijk niet zomaar. Samen met diverse professionals uit de zorg hebben wij een dossier weten te bedenken en ontwikkelen dat al jarenlang ijzersterk is in de ondersteuning van deze professionals in hun dagelijkse werk. We hebben niet de administratieve kant als uitgangspunt genomen, maar de zorginhoudelijke kant en het werkproces dat hierbij hoort. Dat is dus óns startpunt geweest voor de ontwikkeling van PUUR. en daar ontwikkelen we dagelijks op door.

Dit is ook precies waar PUUR. zich duidelijk onderscheid van andere ECD’s in de markt. Onze PUUR. gebruikers vertellen ons keer op keer dat ze hun vak herkennen in onze software. PUUR. volgt hen en ondersteunt hen op slimme en intuitieve wijze.

Adminstratieve taken worden vanzelfsprekend tot een minimum beperkt en de focus ligt op de zorg. Heel logisch, maar blijkbaar niet altijd vanzelfsprekend.

FAQ
ECD voor de woonzorg en wijkzorg

De voordelen van PUUR. hét ECD voor de woonzorg en wijkzorg op een rij

PUUR. sluit verder perfect aan bij de basisprincipes van een nieuw ontwerp van het ECD die o.a. door Actiz zijn opgesteld:

  • PUUR. is eenvoudig in gebruik. Binnen mum van tijd heeft iedere zorgprofessional PUUR. onder de knie.
  • PUUR. is slim. We gebruiken technologieën als AI voor het analyseren en interpreteren van vrije rapportages.
  • PUUR. is professioneel. PUUR. volgt de professional in haar werk en ondersteunt samenwerking in het zorgnetwerk.
  • PUUR. is open en interoperabel. Ons team van ketencommunicatie-experts werkt continu aan het optimaliseren van het gegevensuitwisselingsproces met externe betrokken partijen.

Hoe dit in er in de praktijk uitziet? We nemen je aan de hand van een werkdag mee in PUUR.

Een dag in de wijk met PUUR.

Een dag op de huiskamer met PUUR.


Minder administratie? Het kan echt.

Het blijft niet bij bovenstaande voordelen. PUUR. draagt ook nog eens actief bij aan het verminderen van de administratieve last in de zorg. Daarnaast maken we gebruik van Single Sign On: één keer inloggen en je hebt toegang tot werkelijk alles wat je nodig hebt in je dagelijks werk. Dit scheelt veel tijd en frustratie op de werkvloer.

Bovenstaande is natuurlijk makkelijk gezegd als je de maker bent van zo’n mooi product. Daarom geven we nu het woord aan de mensen voor en met wie we het maken.

voordelen elektronisch cliënten dossier

Professionals van ZorgAccent aan het woord

Bij ZorgAccent organiseren ze de zorg op een verantwoord simpele manier en daar plukken de zorgprofessionals de vruchten van: “We zijn van a tot z verantwoordelijk voor het zorgproces bij de cliënt. Dat werkt heel prettig.”

Ze werken al jarenlang met onze software PUUR. en ervaren dagelijks hoe PUUR. hen ondersteunt daar waar ze het ook graag willen. “PUUR. is heel puur en haalt echt de administratieve ballast weg bij de teams.’

In de video vertellen de professionals van ZorgAccent hoe PUUR. hen ondersteunt in hun dagelijks werk en wat zij daarvan vinden.


Start video

Ook ZuidZorg is enthousiast over PUUR.

ZuidZorg is een echte thuiszorgorganisatie. Ze leveren hoogwaardige en complexe zorg achter de voordeur van hun cliënten. Daarin zijn ze uniek in Zuidoost Brabant.

ZuidZorg heeft een herpositionering van de wijkzorg doorlopen, waarin zij haar behoeften en wensen in licht van de toekomst van de wijkverpleging heeft aangescherpt. Het keuzeproces voor een nieuw ECD-platform was daar onderdeel van. We zijn heel trots dat ZuidZorg gekozen heeft voor de software van Ecare, PUUR. en dat ze er inmiddels al enige tijd met veel plezier mee werken. Zowel in de wijk als op de administratie.

Lees het hele interview met Mariëlle en Anouk van ZuidZorg waarin ze hun keuze voor PUUR. toelichten.

Naar het interview

Regeldruk in de langdurige zorg

Zorgmedewerkers in de langdurige zorg geven aan veel tijd kwijt te zijn aan administratieve handelingen. De Algemene verordening gegevensbescherming (Avg) en de Wet zorg en dwang (Wzd) zijn volgens Margo Berends, verpleegkundige van huis uit en zorginhoudelijk adviseur bij Ecare, belangrijke oorzaken van de toegenomen registratie. Dat zegt ze in de podcast Zorgstandpunt over tips over hoe de administratielast omlaag kan.


Luister naar de podcast

Meld je aan voor een vrijblijvende digitale koffiedate.

Verder praten met ZorgAccent, Zuidzorg of met ons?

Vul onderstaand formulier in en we organiseren een digitaal koffiemoment voor jullie. Met natuurlijk iets lekkers erbij!Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |        

PUUR. is één van de superslimme producten van