PUUR. voor dagbesteding


PUUR. voor dagbesteding

PUUR. voor dagbesteding

 

3 vragen en antwoorden

Dagbesteding is een belangrijk onderdeel binnen de gehandicapten- en ouderenzorg. Om de planning, registratie en administratie te vereenvoudigen, is de planning en registratie van dagbesteding in PUUR. opnieuw ontwikkeld. Deze vervangt de planningsfunctie ‘Bijeenkomsten’.

   • Waarom is de registratie van dagbesteding in PUUR. opnieuw ontwikkeld?

    Belangrijke reden voor opnieuw ontwikkelen, is het vergroten van gebruiksgemak voor de zorgverlener. Die plant en registreert de dagbesteding nu eenvoudig zelf. Handig, want de zorgverlener weet als beste welke deelnemer wanneer komt en kan zo het beste plannen. Zo voorkom je onnodige communicatie en afstemming met administratie. Daarnaast gaat de planning uit van het principe “planning = realisatie”, tenzij. Dit scheelt tijd, want je hoeft alleen maar afwijkingen op de planning vast te leggen.

   • Waar helpt PUUR. voor dagbesteding bij?

    De beschikbaarheid van de dagbestedingsgroepen leg je makkelijk vast, waarna je eenvoudig de planning op de juiste tijdvakken maakt. De software toont hoe vaak een deelnemer aan dagbesteding mag deelnemen volgens de indicatie en geeft een signaal als de indicatie niet geldig is. Zo voorkom je dat cliënten zonder (juiste) indicatie deelnemen aan een bepaalde dagbesteding. De overzichten bieden zorgteams inzicht in welke cliënt deelneemt aan wat voor dagbesteding, waar en wanneer.

   • Hoe kan ik PUUR. voor dagbesteding gaan gebruiken?

    De inrichting van PUUR. voor dagbesteding is eenmalig. Daarna maken zorgprofessionals hun planning eenvoudig: voor eenmalige en periodieke afspraken op de groepen. Dit werkt net zo makkelijk als het plannen van een eenmalige of terugkerende afspraak in je agenda. Ook de aanwezigheidsregistratie wijst zich vanzelf. Mocht een cliënt afwezig zijn, dan meld je hem voor die specifieke afspraak eenvoudig af.

  Snel aan de slag?

  Meer weten of overgaan op PUUR. voor dagbesteding? Informeer er naar bij je adviseur of schuif aan bij het webinar PUUR. voor dagbesteding op 30 september.


Wil je PUUR. zelf ervaren?
Doe mee met een van onze online demo'sOnline demo: PUUR. voor dagbesteding


04-11-2020
meer informatie

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van