Het digitale zorgdossier voor zorgprofessionals | PUUR. software

PUUR. slimme software voor de zorg

Wij geloven in het weer eenvoudig organiseren van de zorg. Vanuit de insteek die de verantwoordelijkheid weer legt daar waar het hoort te liggen: bij de zorgprofessional. Want dat is wat leidt tot kwaliteitsverbetering en een efficiëntere zorgverlening.

De inzet van slimme ICT speelt hierin een essentiële rol. We nemen deze taak – het bedenken, ontwikkelen en implementeren van slimme software voor de zorg – graag op ons. Dat doen we onder andere met onze slimme software voor de zorg; PUUR.

Dat is namelijk de naam van onze software. En dat is niet voor niets! PUUR. is gewoon heel puur. Zonder poespas, zonder franje. Maar wel slim, eenvoudig en vriendelijk voor al zijn gebruikers in de verpleeghuiszorg, thuiszorg en gehandicaptenzorg.

Maar geloof ons niet op onze blauwe ogen. Krijg een eerste indruk van het ECD PUUR. met onze gratis clickable demo’s. Diverse icoontjes maken je wegwijs en voorzien jou van informatie over de belangrijkste functionaliteiten in PUUR.; beschikbaar voor de wijkzorg, de woonzorg en de gehandicaptenzorg.

Klik hier voor de gratis interactieve demo's
PUUR. slimme software voor de zorg

Houd tijd over voor zaken die er echt toe doen.

 

Jij als begeleider of zorgverlener weet als geen ander hoe je de beste zorg en ondersteuning aan jouw cliënten verleent. PUUR. ondersteunt vakmensen in de gehandicaptenzorg en woon- én wijkzorg met een slim en overzichtelijk dossier dat aansluit bij de dagelijkse werkzaamheden. Zo kun jij alle aandacht besteden aan het leveren van goede zorg en ondersteuning en zorg je voor een fijne dag voor jouw cliënten.

Zicht op tevreden zorgteams en tevreden cliënten.

 

PUUR. geeft inzicht in het team functioneren en doet een aanzet voor interventies. Jij bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen jouw team of organisatie. Dan heb je de juiste stuurinformatie nodig: concrete en up-to-date informatie waar je iets mee kunt. Zo houd je grip op je werk en stuur je niet alleen op gevoel, maar ook op data.

Slim overzicht voor ondersteunende diensten.

 

PUUR. helpt jou het administratieve proces efficiënt en foutloos te laten verlopen. Dagelijks krijg je te maken met taken op het gebied van registratie, declaratie en financiering. PUUR. geeft slim overzicht in de processen en taken die uitgevoerd moeten worden. Zo zie je in één oogopslag wat er nog moet gebeuren. Lees verder.


 • PUUR. voor de wijkzorg

  Terug naar de basis

  Voor persoonlijke, professionele en betaalbare thuiszorg moet je als zorgorganisatie terug naar de basis. Waar gaat het ook alweer om? Zorg verlenen. Zo eenvoudig is het.

  Ecare gelooft heilig in het vakmanschap van de zorgprofessional. Samen met zorgorganisaties geven wij de zorgverlener de ruimte en vrijheid om te doen waar ze goed in zijn. Dit doen we door middel van het helpen opbouwen van een faciliterende organisatie én door het bedenken, maken en implementeren van slimme software.

  Slimme software betekent software die het werk van de zorgverlener eenvoudiger maakt. Kortom software die jou helpt om samen met je collega’s de beste thuiszorg te geven aan je cliënten en dat op de meest efficiënte wijze.

  Benieuwd wat PUUR. voor jouw organisatie kan betekenen?

 • PUUR. voor de gehandicaptenzorg

  Omdat elk verhaal telt

  We kunnen het zelf niet beter omschrijven dan dat gehandicaptenzorgorganisatie Elver dat al eens deed: “De naam PUUR. zegt het al: deze software helpt om weer naar de essentie van ons werk te kijken. We gaan weer terug naar dat waar het werkelijk om gaat; aan WIE mag ik ondersteuning bieden? Geen dik papieren dossier, maar welk uniek mens heb ik tegenover me en welk verhaal mag verteld worden? Samen beschrijven we in PUUR. wie iemand is, wat belangrijk is voor die persoon en meteen kijken we waar het goed is om afspraken over te maken. Zo gaan we het doen, dit spreken we af. Dit kun jij zelf en hier helpen we je bij. In PUUR. staan eenvoud, toegevoegde waarde en vertrouwen centraal. Wij zijn allemaal anders. Qua mensen, maar ook qua rollen die we vervullen. Denk aan een bewoner, een familielid en wij, de begeleiders. Toch kunnen we allemaal terecht in PUUR.”

  Wil je het verhaal uit eerste hand horen? We brengen je graag in contact met ons eindgebruikers.

 • PUUR. voor de woonzorg

  Net als thuis

  De bewoners op jouw afdeling of van jouw huiskamer zitten in de laatste fase van hun leven. Professionele zorg en ondersteuning is ontzettend belangrijk, maar bovenal wil je dat deze mensen een fijne dag hebben. Dan is het van belang dat je de bewoner echt kent.

  Wij geloven dat iedere zorgorganisatie haar bewoners dit kan bieden. Wat hiervoor nodig is? Vertrouwen in het vakmanschap van de zorgprofessional, echt samenwerken met familie van de bewoner en slimme software die de relatie tussen de zorgverlener en de familie weet te ondersteunen.

  Dit laatste is natuurlijk waar wij goed in zijn en we hebben samen met zorgorganisaties prachtige software ontwikkeld speciaal voor de intramurale zorg.

  Nieuwsgierig geworden?
Benieuwd hoe PUUR. voor jou kan werken?


Laat hieronder je gegevens achter. We komen graag naar je toe om PUUR. in het echt aan je te laten zien.


 • "Wat voor onze wijkverpleegkundigen het allerbelangrijkste is, is dat de software het primaire proces volledig ondersteunt en dat het heel gebruiksvriendelijk is. Ze zien het echt als een hulpmiddel."

  - Amstelring Wijkzorg

  Lees het hele verhaal van Amstelring Wijkzorg
 • "Puur is zoveel makkelijker in gebruik. We merken echt dat onze zorgverleners daar de vruchten van plukken. "

  - Patyna

  Lees het hele verhaal van Patyna
 • "Het vakmanschap van de begeleiders is het uitgangspunt voor de ontwikkeling van PUUR. Dat uit zich in de begrippen: eenvoud, vertrouwen en toegevoegde waarde."

  - Elver

  Lees het hele verhaal van Elver
 • "Het systeem legt je niks op, het systeem ondersteunt echt."

  - Sensire

  Lees het hele verhaal van Sensire

PUUR. zelf ervaren? Vraag een demo aan!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij spoedig contact met je op

 Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |        

PUUR. is één van de superslimme producten van