Elektronisch Cliënten Dossier voor de woonzorg - PUUR. software

PUUR. voor woonzorgPUUR. voor woonzorg: hét slimme ECD voor de zorgverlener

 

Een dag ‘op de huiskamer’ met PUUR.

Graag laten we zien op welke manier onze software PUUR. je ondersteunt in je dagelijkse werk als zorgverlener.

Aan de hand van een dag ‘op de huiskamer’ nemen we je mee. We laten niet tot in de puntjes zien wat PUUR. allemaal kan, het is slechts een impressie van onze software.

Wil je PUUR. juist wel tot in de puntjes zien? Bekijk dan het webinar via de button of bekijk de korte video op deze pagina.

Bekijk volledige webinar voor de woonzorg
elektronisch clienten dossier software woonzorg

Zorg nodig

Jolijn, dochter van meneer Van Dam, belt met de zorgorganisatie om de hoek. Haar vader heeft zorg nodig.

Ria staat haar te woord. Ze stelt een aantal vragen aan Jolijn over de situatie van haar vader. Ze maken een afspraak voor een kennismaking.

Ria vraagt of Jolijn samen met haar vader alvast iets wil voorbereiden. Alles wat ze kwijt willen over meneer Van Dam, noteren ze in PUUR.


Omaha System in PUUR. voor woonzorg

Over meneer Van Dam

Jolijn vertelt in PUUR. alvast van alles over haar vader. Wie is hij? Waar komt hij vandaan? Hoe zag en ziet zijn leven eruit? Welke personen zijn belangrijk voor hem? Wat doet hij graag? Hoe drinkt hij zijn koffie? Etcetera. Dit helpt de zorgprofessionals meneer Van Dam echt te leren kennen.

PUUR. voor cliënt en familie
elektronisch clienten dossier woonzorg en wijkzorg
ecd woonzorg

Aan de keukentafel

Jolijn, meneer Van Dam en zorgprofessional Ria maken kennis met elkaar. Samen nemen ze nog eens door waar meneer Van Dam behoefte aan heeft wat zorg betreft, maar ook wat betreft het hebben van een ‘fijne dag’. Ieder mens heeft natuurlijk weer zijn eigen wensen.

Ria gaat op zoek naar een plekje voor de vader van Jolijn. Ze plaatst dhr. Van Dam op de wachtlijst in PUUR.


Tijd om te verhuizen

Ria belt Jolijn. Er is namelijk een plek vrij gekomen in het verpleeghuis. Ria leidt meneer Van Dam en Jolijn rond. Ze bekijken de kamer, huiskamer en maken een wandeling door de tuin.

Meneer Van Dam ziet zichzelf hier wel wonen, ook Jolijn is enthousiast en blij dat haar vader een fijne plek gevonden heeft. Hoogste tijd om de dozen in te pakken en te verhuizen.

ecd systeem woonzorg
digitaal clienten dossier

Welkom

Ria brengt de woonkamer en haar collega’s op de hoogte van de komst van de nieuwe bewoner meneer Van Dam.

Ria’s collega’s lezen in PUUR. wat dochter Jolijn over haar vader vertelt; over wie hij is, over de zorg die hij nodig heeft, en ook over dat waar hij gelukkig van wordt.

In PUUR. noemen we dat “Zo wil ik het graag”.


Hierboven wordt de ‘nieuwe cliënt’ situatie beschreven, maar dat is natuurlijk geen dagelijkse kost.  Daarom beschrijven we hieronder ook een ‘normale’ werkdag met PUUR.

 

digitaal patienten dossier woonzorg

Een nieuwe dag

Ria begint de dag ‘op haar groep’. Ze praat bij met haar collega van de nachtdienst. Ze bekijkt in PUUR. de bijzonderheden die er zijn voor vandaag.

Ze leest in PUUR. de rapportage van de arts over mevrouw Van Vliet. Ze heeft een longontsteking. Ook de dochter van mevrouw van Vliet heeft een bericht geschreven in PUUR.; ze komt vandaag een bezoek brengen aan haar moeder.


Protocol raadplegen?

Wat gaan we doen vandaag?

In PUUR. leest Ria ondertussen ook nog even wat er zoal gaande is op de huiskamer en wat er vandaag op het ‘even denken aan’ lijstje staat.

Op het ‘even denken aan’ lijstje staan de niet alledaagse afspraken en taken. Net zoals je ze thuis ook op de kalender zou zetten: groene container aan de weg, 14.20 naar de fysio, verjaardag Anja, etcetera.

Natuurlijk is er nog veel meer te doen op een dag, maar dat weet je wel. Thuis schrijf je tenslotte ook niet alles op, je doet het gewoon.

digitaal zorgdossier software
ECD gehandicaptenzorg

In de huiskamer

Tijdens het werken op de huiskamer heeft Ria PUUR. echt niet continu nodig. Ze kent haar cliënten, weet welke zorgbehoefte ze hebben en wat hun dag tot een fijne dag maakt.

Zijn er bijzonderheden dan pakt ze PUUR. erbij. Denk hierbij aan een Melding Verbeter Actie, het raadplegen van een protocol, het evalueren van een zorgafspraak of het registreren van een meetwaarde.


Toedieningsregistratie doen?

Rapporteren

Ook voor rapportages pakt Ria PUUR. erbij. Ze rapporteert gewoon op de overzichtspagina, direct in de tijdlijn. Ria tagt de bewoner en zo wordt de informatie vervolgens ook automatisch in het zorgdossier van die bewoner geplaatst.

Haar collega’s hoeven dus alleen even door de tijdlijn heen te scrollen om weer helemaal op de hoogte te zijn. Willen ze dieper inzoomen op een bepaalde bewoner, omdat daar bijvoorbeeld iets bijzonders is gerapporteerd, dan openen ze het zorgdossier.

Instrumenten in PUUR.
elektronisch patienten dossier software woonzorg

Werkrooster

Ria bekijkt in PUUR. nog snel even haar werkrooster voor volgende week. Ze ziet dat ze woensdag ook werkt. Dát vindt ze leuk! Dan is ze er namelijk bij als meneer van Dam jarig is.


Evalueren

 

PUUR. ondersteunt het tijdig signaleren van evaluaties op de aandachtsgebieden. In een overzicht zie je de aandachtsgebieden met de evaluatiemomenten. Vanuit dit scherm stel je eenvoudig de evaluatierapportage op.

PUUR. en het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg
ECD voor de woonzorg en wijkzorg
elektronisch clienten dossier woonzorg en wijkzorg

Communiceren met de behandelaar

 

PUUR. helpt je bij het communiceren met de behandelaar van je cliënt.

Het behandeldossier Ysis is namelijk geïntegreerd in PUUR. Dit zorg voor een directe samenwerking met behandelaren:

  • Ingevulde meetwaarden zijn direct inzichtelijk voor de behandelaar;
  • Rapportages worden direct over en weer uitgewisseld.
  • Medische gegevens zoals reanimatie en allergieën, maar ook beleids- en juridische gegevens zijn altijd up-to-date.
  • De zorgverlener heeft altijd de behandeladviezen paraat.

Veilig werken

 

PUUR. voldoet altijd aan de laatste wet- en regelgeving. Bovendien voldoet PUUR. aan de strenge veiligheidseisen die gesteld worden aan software voor zorgorganisaties.

Het woonzorgdossier is via een 2 factor authenticatie veilig toegankelijk.

Wil je op je werkdag slechts één keer inloggen dankzij Single Sign On (SSO)? Dat kan uiteraard en we ondersteunen graag bij de realisatie hiervan.

Lees meer over informatieveiligheid en PUUR.

ecd thuiszorg en wijkzorg
ecd software puur

Benieuwd hoe PUUR. voor jou kan werken?

 

Laat hieronder je gegevens achter en download het filmpje waarin onze collega Marliek je in vogelvlucht meeneemt in PUUR. voor de woonzorg.
Advies nodig?

Wil je meer weten over de voordelen van PUUR. voor woonzorg? Onze adviseurs helpen je graag.
Bel 053 47 57 000 voor advies . Of vul het formulier in en we nemen contact met jou op wanneer het je schikt.Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |        

PUUR. is één van de superslimme producten van