Epilepsie instrument toegevoegd PUUR .voor de gehandicaptenzorg


Nieuw epilepsie instrument in PUUR. bevordert samenwerking arts en begeleider

Deel dit bericht:
     

PUUR. voor de gehandicaptenzorg is uitgebreid met een epilepsie instrument. Hiermee herken je aanvallen, weet je hoe je moet handelen en registreer je eenvoudig de aanval. Je krijgt hierdoor hulp bij het verlenen van de juiste zorg.

30% van de mensen met een verstandelijke beperking heeft een vorm van epilepsie. Bij een aanval wil je direct de juiste informatie over hoe te handelen als een cliënt een aanval krijgt. Door integratie met Ysis heb je de recente protocollen over hoe te handelen en adviezen van de behandelend arts bij de hand. Heb je de integratie niet, dan kun je protocollen en adviezen van de arts handmatig toevoegen. Maar dit is geen must om epileptische aanvallen te registreren.

In het epilepsie-instrument leg je makkelijk het tijdstip, type, de duur van de aanval vast en welke medicatie is toegediend. Het volgen van het protocol en afwijkingen vastleggen is voldoende voor een goede registratie van de aanval.

Coupeermedicatie

Bij aanvang van de registratie verschijnt het protocol dat hoort bij het type aanval van de cliënt. Er is overzicht van de laatste vijftien metingen zodat je het verloop van de aanvallen kunt bekijken. Ook zie je of en welke coupeermedicatie is gebruikt. Dit is belangrijke informatie voor als er binnen 24 uur nogmaals een aanval plaatsvindt.

Het epilepsie instrument is samen met behandelaars en begeleiders werkzaam bij Elver ontwikkeld. “Groot voordeel is dat het instrument digitale samenwerking tussen begeleider en behandelaar ondersteunt door de koppeling met Ysis”, vertelt product owner Frauke Luft van Ecare. “Meetdata en rapportages zijn realtime beschikbaar waardoor het niet nodig is om bestanden uit te wisselen voor een overleg.”

Het epilepsie instrument in PUUR. werkt optimaal in combinatie met Ysis. Maar ook zonder deze software, registreer je eenvoudig epileptische aanvallen. Je hebt alleen niet de laatste protocollen en adviezen van de arts ter beschikking via de software.

Benieuwd naar PUUR.?
Wil jij weten of PUUR. ook interessant is voor jouw gehandicaptenzorgorganisatie? Lees snel verder en vraag een demo aan.


Epilepsie instrument

Lees nog even verderElver rapporteert dagbesteding makkelijker

16 november 2020

Elver registreert de werkafspraken en aan- of afwezigheid van bewoners in PUUR. Straks kunnen ze ook makkelijk hun vakantie opgeven. […]

bekijken

Online demo: PUUR. voor dagbesteding

11 november 2020

Dagbesteding is een belangrijk onderdeel binnen de gehandicapten- en ouderenzorg. Om de planning, registratie en administratie daarvan zo eenvoudig mogelijk […]

bekijken

PUUR. ontvangt opnieuw ISO en NEN certificering

2 november 2020

De ISO 27001 en NEN 7510 certificeringen van PUUR. zijn verlengd. De auditor van Dekra concludeert na een uitgebreide review […]

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van