Epilepsie instrument toegevoegd PUUR .voor de gehandicaptenzorg


Nieuw epilepsie instrument in PUUR. bevordert samenwerking arts en begeleider

Deel dit bericht:
     

PUUR. voor de gehandicaptenzorg is uitgebreid met een epilepsie instrument. Hiermee herken je aanvallen, weet je hoe je moet handelen en registreer je eenvoudig de aanval. Zie het als een beetje extra hulp van je digitale collega PUUR. bij het verlenen van de juiste zorg.

30% van de mensen met een verstandelijke beperking heeft een vorm van epilepsie. Bij een aanval wil je meteen de juiste informatie ter hand hebben over hoe je het beste kunt handelen als een cliënt een aanval krijgt. En door de link met Ysis heb je ook altijd de recentstee protocollen over hoe te handelen en adviezen van de behandelend arts bij de hand. Hebben jullie de integratie met Ysis niet? Ook geen probleem, dan kun je protocollen en adviezen van de arts handmatig toevoegen. 

In het epilepsie-instrument in PUUR. leg je makkelijk het tijdstip, het type en de duur van de aanval vast én welke medicatie je hebt toegediend. Het volgen van het protocol en afwijkingen vastleggen is voldoende voor een goede registratie van de aanval. Behandelaars en begeleiders uit de GHZ hebben meegewerkt aan het instrument, waardoor het precies aansluit bij wat jij nodig hebt.

Coupeermedicatie

Aan het begin van de registratie verschijnt het protocol dat hoort bij het type aanval van de cliënt. Je ziet meteen het overzicht van de laatste vijftien metingen zodat je het verloop van de aanvallen in één oogopslag kunt bekijken. Ook zie je of en welke coupeermedicatie is gebruikt. Allemaal belangrijke informatie voor als er binnen 24 uur nogmaals een aanval plaatsvindt.

Het epilepsie instrument is samen met behandelaars en begeleiders werkzaam bij Elver ontwikkeld. “Groot voordeel is dat het instrument de digitale samenwerking tussen begeleider en behandelaar ondersteunt door de koppeling met Ysis”, vertelt product owner Frauke Luft van Ecare. “Meetdata en rapportages zijn in het ECD beschikbaar waardoor het niet nodig is om bestanden uit te wisselen voor een overleg.”

Het epilepsie instrument in PUUR. werkt optimaal in combinatie met Ysis. Maar ook zonder deze software, registreer je eenvoudig epileptische aanvallen. Je hebt alleen niet de laatste protocollen en adviezen van de arts ter beschikking via de software.

Benieuwd naar PUUR.?
Wil jij weten of PUUR. ook interessant is voor jouw gehandicaptenzorgorganisatie? Lees snel verder en vraag een demo aan.


Epilepsie instrument

Lees nog even verderStichting de Schakel kiest voor PUUR.

18 oktober 2022

Ook als kleinere zorgorganisatie kun je natuurlijk bij ons terecht! Dit keer zijn het de medewerkers van Stichting de Schakel Community…

bekijken

Thuiszorgorganisatie MeZa Zorg gaat aan de slag met PUUR.

27 september 2022

Oost west, thuis best. Bij MeZa Zorg zijn ze er van overtuigd dat hoe langer iemand in zijn of haar…

bekijken

Klik door PUUR. met onze interactieve demo’s

15 augustus 2022

Was jij altijd al benieuwd hoe het is om met PUUR. ons slimme ECD te werken? Nou, probeer het vrijblijvend…

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van