Woonzorgcentrum De Vriezenhof werkt met ECD PUUR.

De Vriezenhof

Sociale innovatie

Woonzorgcentrum De Vriezenhof is de ‘sociale innovatie’ gestart om medewerkers en clienten weer centraal te zetten en van De Vriezenhof een bruisend hart in Vriezenveen te maken. Met de nieuwe weg die ze zijn ingeslagen, hebben ze de samenwerking met ons gezocht.

“Wij kiezen voor Ecare omdat ze geheel in lijn met onze visie werken. PUUR. sluit aan bij de werkelijkheid zoals wij die voor ogen hebben, echt top. Het proces dat geleid heeft tot de samenwerking is in openheid en met veel reflectie op elkaars handelen vormgegeven. Onze samenwerking is een mooi resultaat voor Ecare en voor ons omdat we nog veel plezier aan elkaars kennis zullen beleven.” Met deze woorden gaf Paul de Jongh, directeur bij De Vriezenhof, ruim drie jaar geleden het startschot voor onze samenwerking.
" PUUR. is gewoon superleuk om te doen! "

Fijne dag & professionele zorg in balans

Sinds 2018 ondersteunt PUUR., onze software voor de woon- en wijkzorg, alle zorgverleners van De Vriezenhof in hun dagelijkse werkzaamheden. Ook hun collega’s die verantwoordelijk zijn voor de financiële en administratieve afhandeling werken nu met PUUR.

Voor een organisatie als De Vriezenhof waar ze vinden dat een fijne dag en professionele zorg in balans moet zijn, waar cliënten ‘thuis zijn’ ongeacht waar ze wonen en waar samenwerken met familie en vrijwilligers niet meer weg te denken is, sluit software die gestoeld is op deze pijlers natuurlijk perfect aan. PUUR. dus.

We gingen met ons VW busje op pad om de medewerkers van De Vriezenhof aan het woord te laten over de beweging die ze zijn gestart, over PUUR. en over de samenwerking met Ecare.


Samenvatting

Woonzorgcentrum De Vriezenhof werkt met PUUR. voor de wijkzorg en woonzorg. Ook administratieve processen declaratieverwerking doet de zorgaanbieder uit Vriezenveen met PUUR. “Het programma is gebruiksvriendelijk en sluit aan bij onze werksystematiek. Het is een leuk systeem. We zijn dolenthousiast.”

Meer weten over PUUR.?

Bekijk de demo en krijg een goede indruk van hoe het eruit ziet en de mogelijkheden.


Wil je PUUR. zelf ervaren? Vraag een demo aan!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij spoedig contact met u opLees meer verhalen van onze klantenMijzo

Mijzo is een zorgorganisatie in het werkgebied tussen de vier grote steden Tilburg, Breda, Gorinchem en Den Bosch. De organisatie…

bekijken

Humanitas Deventer

“Het ECD fungeert als lifeline om ook op afstand dichtbij te kunnen zijn”   Deze woorden komen van Gea Sijpkes, bestuurder bij…

bekijken

Elver

PUUR. helpt ons weer naar de essentie van ons werk Voor ons begon het toen we van gehandicaptenzorgorganisatie Elver een…

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |        

PUUR. is één van de superslimme producten van