ECD ontdekkingsreis; op zoek naar het fijnste ECD


Ga mee op ECD ontdekkingsreis en vindt hét fijnste ECD van Nederland

Als zorgprofessional wil je toch dat registreren, rapporteren en opvragen van zorgtaken slim en verantwoord gaat? Dat je tijd hebt om de regie te voeren over goede zorg voor je cliënten? Dan is PUUR. hét elektronisch cliënten dossier dat je daarin ondersteunt. PUUR. sluit perfect aan op het dagelijks werk van zorgverleners en begeleiders. Het is dan ook niet voor niets dat al meer dan 35.000 gebruikers in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg dagelijks werken met PUUR.

Ga mee op digitale ontdekkingsreis naar het fijnste ECD dat er is. Op dinsdag 11 mei demonstreren onze specialisten de software en delen gebruikers hun ervaringen met jou. Ook gaan we in op zorginhoudelijke thema’s en hoe PUUR. hierin ondersteunt. We nemen ruim de tijd voor het beantwoorden vanl jouw vragen. 

Meld je nu aan!

Ons programmageen

13.00 uur

De succesaanpak voor procesverandering

ZuidZorg heeft een herpositionering van de wijkzorg doorlopen, waarin zij haar behoeften en wensen in het licht van de toekomst van de wijkverpleging heeft aangescherpt. Het keuzeproces voor een nieuw ECD-platform was daar onderdeel van. Susanne van Erp van ZuidZorg en Aniek Fikken van Ecare vertellen over deze procesverandering.

woonzorg

13.30 – 14.15 uur

Gluren bij de buren in het verpleeghuis

Benieuwd hoe ZorgAccent haar zorg zo dicht mogelijk bij de bewoner organiseert en de rol die PUUR. hierin speelt? Sluit dan op 11 mei aan bij deze sessie.

wijkzorg

13.30 – 14.15 uur

Gluren bij de buren in de wijk

ZuidZorg levert professionele zorg bij cliënten thuis en wordt daarbij ondersteund door het ECD van Ecare, PUUR. In deze sessie vertellen zij je hoe ze de zorg zo dicht mogelijk bij de cliënt organiseren.

gehandicaptenzorg

13.30 – 14.15 uur

Gluren bij de buren in de gehandicaptenzorg

Elver is er voor mensen met een verstandelijke beperking, hun ouders, familie en voor verwijzers en andere samenwerkingspartners. Bij Elver draait alles om hun unieke verhaal en elk verhaal leidt tot zorg op maat. PUUR. ondersteunt ze daarin. Hoe? Dat vertellen ze je graag in deze sessie.

geen

13.30 – 14.15 uur

Gluren bij de buren op de administratie

Het primaire proces van zorgverlening is onlosmakelijk verbonden met zaken als cliënt- en medewerkeradministratie, declaratie en facturatie, samenwerking in de keten, externe verantwoording, informatieveiligheid en ga zo maar door. In deze sessie vertelt Francien van Loenhout van Thebe hoe zij deze administratieve processen organiseren met behulp van PUUR.

geen

13.30 – 14.15 uur

Gluren bij de buren; familie & cliënt

Zorgen doe je samen met de familie, de cliënt en mantelzorgers. Aan de hand van een voorbeeld uit de praktijk laat Brabantzorg je tijdens deze sessie zien hoe zij dit doen.

geen

13.30 – 14.15 uur

Gluren bij de buren op de dagbesteding

Begeleiders van Elver werken al een tijdje met PUUR. voor dagbesteding. Annerike vertelt er in deze sessie over: “Het voordeel van PUUR. is de gebruiksvriendelijkheid. Begeleiders kijken nu makkelijk met elkaar mee.”

geen

13.30 – 14.15 uur

Data Driven Healthcare; met data de zorgkwaliteit verbeteren?

Hoe kun je als zorginstelling met data de zorgkwaliteit verbeteren? Hoe kun je die data het beste analyseren en met welk doel doe je dat? En hoe vertaal je dat naar toepassingen waarvan zowel de cliënt als de medewerkers en organisatie profiteren? Zodat de zorg efficiënter, meer op maat en met minder fouten kan worden geleverd? Nieuwsgierig naar de antwoorden? Sluit dan aan bij deze sessie met Chantal Sopacua en Dennis Bakhuis.

geen

14.20 – 15.05 uur

Grip op je cijfers

Goede zorg kan je blijven leveren als je organisatie financieel gezond is. De inspectie en verzekeraars willen weten hoe gezond jouw organisatie is. Hoe blijf je financieel fit en wat heb je daarbij nodig? Dat ontdek je in deze sessie.

geen

14.20 – 15.05 uur

Samen dementiezorg verlenen in de wijk

Ouderen blijven steeds langer thuis wonen en hebben een toenemende complexe zorgvraag. Hierdoor zijn er vaak meerdere specialisten betrokken bij de zorg voor de cliënt. Ook specialisten van buiten jouw zorgorganisatie. In deze sessie nemen we dementiezorg als voorbeeld en gaan we aan de hand van praktijkervaringen in op de uitdaging: hoe zet je ketenzorg succesvol op?

geen

14.20 – 15.05 uur

Praten met je zorgdossier?

Er zijn al een aantal projecten opgestart waarin spraaktechnologie wordt toegevoegd aan het zorgdossier. Zo hoef je niets in te typen maar vertel je tegen het ECD wat je hebt gedaan. Het zorgdossier noteert het op slimme wijze. Dat scheelt jou een hoop getik. Ontdek het gemak tijdens deze sessie.

geen

14.20 – 15.05 uur

Hoe implementeer je een nieuw ECD binnen je organisatie?

Stel; na een zorgvuldig selectietraject heeft je zorgorganisatie gekozen voor het nieuwe ECD, PUUR. Het draait in de cloud en ondersteunt het werkproces van de zorgprofessional: dus weinig klikken en tikken. Iedereen is enthousiast. Maar je moet nog wel even implementeren. Waar begin je?

Wij begeleiden onze klanten zelf van begin tot eind bij de implementatie van PUUR. Wij zijn de partner die in al je processen meedenkt en jouw organisatie in elke stap van het traject begeleidt. Tijdens deze sessie licht Sjors de Kwaasteniet toe hoe de implementatie eraan toe gaat en waar je als zorgorganisatie nu al rekening mee kunt houden tijdens je zoektocht.

geen

14.20 – 15.05 uur

Demo PUUR. voor de administratie

De zorgadministratie correct en tijdig in orde maken, hoort er ook bij. PUUR. ondersteunt je in het correct declareren van alle geregistreerde zorgtaken. Tijdens deze demo krijg je een goede indruk van de werking.

geen

15.10 – 15.55 uur

Regionaal samenwerken aan zorg in de praktijk

Dat regionale samenwerking bijdraagt aan betere zorg is een feit. Maar hoe zet je regionale samenwerking op waardoor de gezondheid en het welzijn van cliënten verbetert? En wat vraagt dat van je ECD? Dennis Snippert en Martijn Eitink vertellen je er alles over.

wijkzorg

15.10 – 15.55 uur

Demo PUUR. voor de wijkzorg

In het eerste deel van de middag heb je gezien hoe PUUR. ondersteunt bij onze klanten. Nu wil je vast meer weten over de mogelijkheden. In deze live demonstratie krijg je een goede indruk van de mogelijkheden voor de wijkzorg.

woonzorg

15.10 – 15.55 uur

Demo PUUR. voor verpleeghuiszorg

Het PUUR. woonzorgdossier stelt het welzijn van bewoners en afspraken maken met mantelzorger centraal. Bekijk hoe het werkt in deze demo.

gehandicaptenzorg

15.10 – 15.55 uur

Demo PUUR. voor de gehandicaptenzorg

Het PUUR. gehandicaptendossier ondersteunt samenwerking in de driehoek: bewoner, begeleider en verwant. Marliek laat je in deze demo zien hoe dit er in de praktijk uitziet.

geen

15.10 – 15.55 uur

Demo PUUR. voor de familie & cliënt

Samen zorgen betekent slim informatie delen met cliënten en hun familie en verwanten. PUUR. voor cliënt en familie, ook wel PUUR. van jou genoemd, ondersteunt hierin perfect.

geen

16.00 – 16.30 uur

Gezamenlijke afsluiting

Aniek sluit af met een samenvatting van de middag in de livestream. Ook kun je in gesprek komen met alle sprekers van vanmiddag om gericht je vragen te stellen via de chat.

geen

16.30 uur

Napraten in het PUUR. café

Nog even napraten? Dat kan in ons digitale zorgcafé. Wij gaan graag in op jouw vragen over PUUR. of andere zaken waarover je advies wilt.

Aanmelden

Of je nou aansluit bij 1 sessie of bij allemaal, dat maakt niet uit. Kies de sessies die je interessant lijken.


Ga je geheel vrijblijvend mee op ECD ontdekkingsreis? Meld je via onderstaand formulier aan voor 11 mei en je ontvangt een bevestigingsmail met meer informatie in je inbox. Een dag voor het event krijg je een link waarmee je op de dag zelf kan aansluiten. Je hebt hier geen speciale software voor nodig. Tot 11 mei! 
Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van