Zorg software voor huishoudelijke hulp - ECD van PUUR.


PUUR. voor huishoudelijke hulpVeel zorgorganisaties bieden cliënten naast wijk- en woonzorg ook huishoudelijke hulp aan. Dan is het handig als je alle informatie over de cliënt in 1 softwarepakket hebt zitten en alle werkzaamheden met 1 pakket kan registreren én declareren.

Daarom is PUUR. uitgebreid met functies voor de huishoudelijke planning.

PUUR. voor de huishouding is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk voor zowel de planner als de huishoudelijke hulp.

 

ecd thuiszorg en wijkzorg

Voor de planner

 

Als planner zie je op één scherm de beschikbaarheid van alle medewerkers, de wensdagen voor huishoudelijke hulp van de cliënten en eventuele conflicten.

Door dit makkelijke overzicht zijn alle cliënten eenvoudig in te plannen of planningen te wijzigen.

Als planner heb je ook meteen inzicht in de contracturen versus de ingeplande uren van je medewerker. Zo kun je een hoop gepuzzel met de uren achteraf voorkomen.


Voor de huishoudelijke hulp

 

Via de app (beschikbaar voor Android en iOS) zie je als medewerker je planning, kun je jouw beschikbaarheid doorgeven en ook meteen verlof aanvragen.

De app biedt ook informatie over de cliënten, zoals de leeftijd en bijzonderheden om rekening mee te houden. Zo komt je niet voor verrassingen te staan.

In de app kun je ook meteen je uren registreren, de bekostiging wordt automatisch administratief verwerkt. Dat is voor jouw planner en de administratie weer handig.

PUUR. Huishouding App

Voordeel 1: Overzicht

Belangrijke gegevens als de indicatie, het aantal minuten per week hulp waar de cliënt recht op heeft, de planning én beschikbaarheid van medewerkers, zijn op één scherm tegelijkertijd zichtbaar. Dat betekent gemakkelijker plannen en scheelt je een hoop geklik en schermen vergelijken.

De huishoudelijk medewerker ziet zijn planning en de details eenvoudig via de overzichtelijke app. Hier kan hij of zij ook zijn beschikbaarheid doorgeven en tegelijkertijd verlof aanvragen.


Voordeel 2: Tijdsbesparing

Alles over de planning staat in één scherm. Planners hoeven minder te puzzelen, omdat het systeem de mogelijkheden en onmogelijkheden laat zien en hierop signaleert.

De huishoudelijke hulp registreert gewerkte uren via de app, waardoor de salarisadministrateur die makkelijk kan verwerken.

Ook de cliëntregistratie is overzichtelijk. Zo gaat plannen een stuk sneller.

Voordeel 3: Kostenreductie

Doordat de huishoudelijke planning is geïntegreerd in PUUR. heb je geen aparte planningstool meer nodig.

Dankzij inzicht in de contracturen versus ingeplande uren, voorkom je makkelijker dat de medewerker veel meer uren maakt dan de wettelijk toegestane 130%.

Dit behoedt jouw zorgorganisatie voor boetes als gevolg van overtreding van de Wet arbeidsmarkt in balans (Wab).


Neem zelf een kijkje!

 

Wil je meer weten over PUUR. voor de huishoudelijke hulp? Onze collega Michelle neemt je tijdens de online demo voor de huishoudelijke hulp mee in onze software.

.

PUUR. voor de huishoudelijke hulp.

PUUR. zelf ervaren? Vraag een demo aan!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij spoedig contact met je opInschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van