PUUR. voor de gehandicaptenzorg in vogelvlucht - PUUR.

PUUR. voor de gehandicaptenzorg in vogelvluchtPUUR. hét nieuwe ECD voor de gehandicaptenzorg

Er borrelt iets binnen jullie organisatie.. Het digitale dossier waarmee jullie al jaren werken gaat vervangen worden door een nieuw ECD. Waarschijnlijk ben je volop bezig je te oriënteren op dat wat de ECD markt jou en je collega’s kan bieden.

Ga je voor een systeem dat al jaren meedraait en zich in de praktijk bewezen heeft? Of kies je voor een nieuw ECD dat aansluit bij de wensen en behoeften van nu en waar je de toekomst mee in kunt?

Gehandicaptenzorg clientendossier
PUUR. voor de gehandicaptenzorg

PUUR. slim, eenvoudig én compleet!

Wij vinden het fijn dat je de tijd en moeite neemt om je ook in PUUR., ons nieuwe ECD voor de gehandicaptenzorg, te verdiepen.

Samen met een aantal gehandicaptenzorgorganisaties hebben we een slim, eenvoudig en compleet nieuw ECD ontworpen en ontwikkeld, en we ontwikkelen natuurlijk volop door. PUUR. sluit prachtig aan op het ontwerp van VGN en Actiz voor het ECD van de toekomst. Waarin het allerbelangrijkst is dat de zorgverlener blij wordt van het ECD, omdat het werkelijk ondersteunt in de dagelijkse werkzaamheden.


De voordelen van PUUR. op een rij

Onze visie speelt een sterke, leidende rol in de ontwikkeling van PUUR. voor de gehandicaptenzorg: onze oplossingen zijn er om het samenwerken en samendoen in de driehoek zo slim en intuïtief mogelijk te ondersteunen.

PUUR. voldoet 1 op 1 aan de basisprincipes uit het ontwerp van Actiz en VGN:

  • PUUR. is eenvoudig in gebruik. Binnen mum van tijd heeft iedere zorgprofessional PUUR. onder de knie.
  • PUUR. is slim. We gebruiken technologieën als AI voor het analyseren en interpreteren van vrije rapportages. Rapporteren op doelen wordt hiermee ingeperkt.
  • PUUR. is professioneel. PUUR. volgt de professional in het dagelijks werk en ondersteunt samenwerking in de driehoek.
  • PUUR. is open en interoperabel. Ons team van ketencommunicatie-experts werkt continu aan het optimaliseren van het gegevensuitwisselingsproces met externe betrokken partijen.

Maak kennis met PUUR. voor de gehandicaptenzorg

Nieuwsgierig naar PUUR.? Onze collega’s Margo Berends en Marliek Nijmeijer vertellen er je alles over in de webinar PUUR. voor de gehandicaptenzorg.

 


Start de webinar

Meld je aan voor een vrijblijvende digitale koffiedate met één van onze klanten of met ons :).

Verder praten met Esdégé-Reigersdaal, Elver of met ons?

Vul onderstaand formulier in en we organiseren een digitaal koffiemoment voor jullie. Met natuurlijk iets lekkers erbij!Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |        

PUUR. is één van de superslimme producten van