ECD ontdekkingsreis; op zoek naar het fijnste ECD

Terugkijken: De ECD ontdekkingsreis van hét fijnste digitale dossier van Nederland

Als zorgprofessional wil je dat registreren, rapporteren en opvragen van zorgtaken slim en verantwoord gaat. Daardoor ontstaat meer tijd voor het leveren van goede zorg. Ben je op zoek naar een ECD dat jou hierbij ondersteunt? Maak kennis met PUUR. Velen duizenden professionals in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg ervaren PUUR. als fijne hulp bij hun werk.

Benieuwd? We gaven op dinsdag 11 mei een digitale ontdekkingsreis naar het fijnste ECD dat er is. Je hoorde van zorgprofessionals hoe PUUR. hen ondersteunt en onze specialisten namen je mee in de mogelijkheden van het ECD. Ook gingen we in op zorginhoudelijke thema’s en hoe PUUR. hierin ondersteunt. We namen ruim de tijd voor het beantwoorden van jouw vragen. 

Was je niet in de mogelijkheid om deel te nemen, kijk hieronder dan de hele dag terug!


geen

13.00 uur

De succesaanpak voor procesverandering

ZuidZorg heeft de wijkzorg opnieuw georganiseerd, waarbij de behoeften en wensen van de wijkverpleegkundigen centraal zijn gezet. Zij hebben een belangrijke rol gespeeld bij de keuze voor een nieuw ECD. Susanne van Erp van ZuidZorg en Aniek Fikken van Ecare vertellen over deze procesverandering.

 

terugkijken
geen

13.30 – 14.15 uur

Gluren bij de buren in het verpleeghuis

ZorgAccent organiseert de zorg dicht bij de bewoner.  Dat leidt tot grote tevredenheid; bij medewerkers en bewoners. Dit is mede te danken aan PUUR. die de processen ondersteunt. Benieuwd hoe het werkt? Anja Vrielink en Huub Tuerlings nemen je mee in de wereld van ZorgAccent.

 

terugkijken
geen

13.30 – 14.15 uur

Gluren bij de buren in de wijk

ZuidZorg levert professionele zorg bij cliënten thuis met ‘vertrouwd dichtbij’ als uitgangspunt. Dat betekent dat de wijkverpleegkundigen alle aandacht willen geven aan hun zorgtaken. Teamcoach en wijkverpleegkundige Carmen van Hout-Roest deelt hoe de Brabantse zorgaanbieder de zorg zo dicht mogelijk bij de cliënt organiseert en welke rol het ECD hierin speelt.

terugkijken
geen

13.30 – 14.15 uur

Gluren bij de buren op de administratie

Zorgverlenen brengt administratie met zich mee. De cliënt- en medewerkeradministratie, declaratie en facturatie, samenwerking in de keten, externe verantwoording en informatieveiligheid wil je goed geregeld hebben. Thebe heeft dat prima voor elkaar. Francien van Loenhout van Thebe vertelt hoe zij en haar collega’s de administratieve processen hebben gestroomlijnd met behulp van PUUR.

terugkijken
geen

13.30 – 14.15 uur

Gluren bij de buren; familie & cliënt

Zorgen doe je samen met de familie, de cliënt en mantelzorgers. Brabantzorg doet dat op een natuurlijke en prettige manier, vinden alle betrokkenen. Wies Korver van Brabantzorg  vertelt over de succesaanpak.

 

 

 

 

terugkijken
geen

13.30 – 14.15 uur

Gluren bij de buren op de dagbesteding

Elver zet PUUR. in voor de registratie van werkafspraken en aan- of afwezigheid van bewoners bij de dagbesteding. Annerike Sielias van Elver: “Het voordeel is de gebruiksvriendelijkheid. Begeleiders kijken nu makkelijk met elkaar mee.” Meer weten? Volg dan deze sessie.

 

 

terugkijken
geen

13.30 – 14.15 uur

Data Driven Healthcare; met data de zorgkwaliteit verbeteren?

De zorgkwaliteit verbeteren met data? Het kan echt. Hoe je data inzet voor  zorgtaken vertellen Chantal Sopacua en Dennis Bakhuis. Behalve de theorie krijg je stellingen voorgelegd, waarna we de discussie aangaand over gebruik van data als nuttige aanvulling op je vakkennis. Nieuwsgierig? Sluit dan aan bij deze sessie.

 

terugkijken
geen

14.20 – 15.05 uur

Gluren bij de buren in de gehandicaptenzorg

Elver zorgt voor mensen met een verstandelijke beperking en hun familie. Ook werkt ze intensief samen met andere zorgverleners in het netwerk. Dit leidt tot zorg afgestemd op de behoefte van de bewoner. PUUR. ondersteunt ze daarin. Hoe? Dat vertellen Maartje Klein Falckenborg en Resie Kock je in deze sessie.

 

terugkijken
geen

14.20 – 15.05 uur

Grip op je cijfers

Goede zorg kan je blijven leveren als je organisatie financieel gezond is. De inspectie en verzekeraars controleren regelmatig de gezondheid van je organisatie. Hoe blijf je financieel fit en wat heb je daarbij nodig? Dat ontdek je in deze sessie met Ard Leferink en Huub Tuerlings.

 

 

 

terugkijken
geen

14.20 – 15.05 uur

Samen dementiezorg verlenen in de wijk

Nu mensen langer thuis blijven wonen, is aandacht voor dementie steeds belangrijker. Er zijn vaak specialisten werkzaam bij diverse zorgorganisaties betrokken. Hoe organiseer je dat? Machelien de Waal  van Buurtzorg en Nicole Keijzer van Ecare  delen hun ervaringen met ketenzorg en geven je praktische tips.

 

terugkijken
geen

14.20 – 15.05 uur

Hallo ECD!

Praten tegen je ECD in plaats van typen? Het gaat er van komen, echt waar. Je praat over wat je bij de cliënt hebt gedaan en die informatie komt dan als tekst in het dossier te staan. Ook handig: ben je onderweg naar de volgende cliënt dan praat het ECD je bij. Interessant? Volg dan deze sessie die onze eigen Chantal Sopacua samen met Diederik de Rave van Attendi verzorgt.

 

terugkijken
geen

14.20 – 15.05 uur

Hoe implementeer je een nieuw ECD binnen je organisatie?

Stel; na een zorgvuldig selectietraject heeft je zorgorganisatie gekozen voor het nieuwe ECD, PUUR. Het draait in de cloud en ondersteunt het werkproces van de zorgprofessional: dus weinig klikken en tikken. Iedereen is enthousiast. Maar je moet nog wel even implementeren. Waar begin je?

Wij begeleiden onze klanten zelf van begin tot eind bij de implementatie van PUUR. Wij zijn de partner die in al je processen meedenkt en jouw organisatie in elke stap van het traject begeleidt. Tijdens deze sessie licht Sjors de Kwaasteniet toe hoe de implementatie eraan toe gaat en waar je als zorgorganisatie nu al rekening mee kunt houden tijdens je zoektocht.

terugkijken
geen

14.20 – 15.05 uur

Demo PUUR. voor de administratie

De zorgadministratie correct en tijdig in orde maken, hoort er ook bij. PUUR. ondersteunt je in het correct declareren van alle geregistreerde zorgtaken. Tijdens deze demo geeft Aileen van Geffen je een eerste indruk van de werking.

 

terugkijken
geen

15.10 – 15.55 uur

Regionaal samenwerken aan zorg in de praktijk

Dat regionale samenwerking bijdraagt aan betere zorg is een feit. Maar hoe zet je regionale samenwerking op waardoor de gezondheid en het welzijn van cliënten verbetert? En wat vraagt dat van je ECD? Dennis Snippert en Martijn Eitink vertellen je er alles over.

terugkijken
geen

15.10 – 15.55 uur

Demo PUUR. voor de wijkzorg

In het eerste deel van de middag heb je gezien hoe PUUR. ondersteunt bij onze klanten. Nu wil je vast meer weten over de mogelijkheden. In deze live demonstratie geeft Gerben Schilperoord je een goede indruk van de mogelijkheden voor de wijkzorg.

 

terugkijken
geen

15.10 – 15.55 uur

Demo PUUR. voor verpleeghuiszorg

Het PUUR. woonzorgdossier stelt het welzijn van bewoners en afspraken maken met mantelzorger centraal. Gerike Engbers laat het aan je zien tijdens deze demo.

 

terugkijken
geen

15.10 – 15.55 uur

Demo PUUR. voor de gehandicaptenzorg

Het PUUR. gehandicaptendossier ondersteunt samenwerking in de driehoek: bewoner, begeleider en verwant. Marliek Nijmeijer laat je in deze demo zien hoe dit er in de praktijk uitziet.

terugkijken
geen

15.10 – 15.55 uur

Demo PUUR. voor de familie & cliënt

Samen zorgen betekent slim informatie delen met cliënten en hun familie en verwanten. PUUR. voor cliënt en familie, ook wel PUUR. van jou genoemd, ondersteunt hierin perfect. Danique Somhorst laat zien hoe het werkt.

terugkijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |        

PUUR. is één van de superslimme producten van