Atelier 't 2e plan gaat werken met PUUR. - PUUR.


Atelier ’t 2e plan gaat werken met PUUR.

Deel dit bericht:
     

Atelier ’t 2e plan is een kleinschalige dagbestedingslocatie voor cliënten tussen de 12 en 67 jaar, veelal met psychische problematiek. Ze streven ernaar om de participatie van de deelnemers in de maatschappij te optimaliseren. Hierbij maken ze gebruik van een groot netwerk van maatschappelijke en zorgorganisaties en onderwijsinstellingen. Deelnemers worden ondersteund in contacten met scholen en hulpverleningsinstanties. Atelier ’t 2e plan onderscheidt zich door de individuele aanpak in huiselijke sfeer, betrokkenheid bij de taakstelling van haar opdrachtgevers en resultaatgerichtheid.

Ze gaan met ons ecd PUUR. voor de gehandicaptenzorg aan de slag, dat goed aansluit bij wat ze zoeken en zijn erg enthousiast over met name de eenvoud die onze dagbestedingsmodule hen gaat bieden.

Welkom bij de club!

Wij kijken er naar uit om Atelier ’t 2e plan te gaan ondersteunen om PUUR. Welkom bij de club en veel succes en plezier.


Lees nog even verder“Standaardisatie is nodig voor maatwerk”

19 mei 2022

“Maatwerk, ofwel het toevoegen van eigen manieren in systemen, is eigenlijk niet meer dan het bekrachtigen van de uniciteit van…

bekijken

Webinar: In control met PUUR. administratie

8 maart 2022

Webinar: In control met PUUR. administratie PUUR. is de slimme software die alle professionals werkzaam in de zorg compleet ondersteunt….

bekijken

IMEAN kiest voor PUUR. het eenvoudige ecd van Ecare!

14 februari 2022

Dagbesteding voor ouderen met dementie is een praktische en zinvolle vorm van zorg. IMEAN richt zich op het actief houden…

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van