Cliëntwaarderingen verzamelen via PUUR. van jou


Cliëntwaarderingen voor Zorgkaart Nederland verzamelen via PUUR. van jou

Deel dit bericht:
     

Op een actieve manier meer cliëntwaarderingen ophalen voor je zorgorganisatie? Dat kan binnenkort heel eenvoudig via PUUR. De vragenlijst van Zorgkaart Nederland komt dit voorjaar beschikbaar in PUUR. van jou. 

Via PUUR. van jou kunnen cliënten, familie en mantelzorgers straks een waardering geven over de zorg die ze ontvangen van jouw zorgorganisatie. De enquête bestaat uit meerkeuzevragen en duurt ongeveer 5 minuten. Is de vragenlijst ingevuld en is er toestemming van de cliënt, dan gaat de vragenlijst rechtstreeks naar Zorgkaart Nederland.

Drempel voor invullen is flink verlaagd

Het eenvoudig verzamelen van cliëntwaarderingen staat op het verlanglijstje van veel zorgorganisaties. Het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg schrijft voor dat de verpleeghuiszorg vanaf 2021 jaarlijks een uniforme methode (de de totaalscore van Zorgkaart Nederland) gebruikt voor het meten van cliëntervaringen. Als zorgorganisatie ben je verplicht tenminste 80% van je bewoners/naasten te attenderen op het delen van ervaringen. Nu de enquête van Zorgkaart Nederland in PUUR. van jou in te vullen is, is de drempel van het invullen flink verlaagd.

“Zorgorganisaties hoeven daardoor niet actief verwanten en familie op de vragenlijst te attenderen, dat doet PUUR. al voor ze”, zegt productstrateeg Gerike Engbers.  “Naast de vragenlijst van Zorgkaart Nederland, zit er in PUUR. ook een vragenlijst die zorgverleners samen met cliënten invullen. Deze blijft bestaan en is bedoeld om het gesprek met de cliënt te blijven voeren en hiervan te leren en te verbeteren.”


CliëntwaarderingZorgkaart

Lees nog even verderTerugkijken webinar: spraakgestuurd rapporteren in de wijk

13 maart 2023

Niet typen maar vertellen tegen je ECD hoe het met je cliënt gaat. Het kan echt al! Bij zorgorganisatie Patyna…

bekijken

Spraakgestuurd rapporteren levert een tijdswinst van 30 procent op voor zorgmedewerkers

9 maart 2023

Bron: Actiz Om toekomstbestendige zorg mogelijk te maken kijkt zorgorganisatie Mijzo hoe nieuwe technologieën zorgmedewerkers kunnen ontlasten. In het elektronisch…

bekijken

Stichting Hulp bij Zorg kiest voor het slimme ECD PUUR. van Ecare

6 maart 2023

Zorgorganisatie Stichting Hulp bij Zorg uit Amersfoort kiest ervoor om voortaan te gaan werken met ons slimme Elektronische Cliëntdossier PUUR….

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van