Cliëntwaarderingen verzamelen via PUUR. van jou


Cliëntwaarderingen voor Zorgkaart Nederland verzamelen via PUUR. van jou

Deel dit bericht:
     

Op een actieve manier meer cliëntwaarderingen ophalen voor je zorgorganisatie? Dat kan binnenkort heel eenvoudig via PUUR. De vragenlijst van Zorgkaart Nederland komt dit voorjaar beschikbaar in PUUR. van jou. 

Via PUUR. van jou kunnen cliënten, familie en mantelzorgers straks een waardering geven over de zorg die ze ontvangen van jouw zorgorganisatie. De enquête bestaat uit meerkeuzevragen en duurt ongeveer 5 minuten. Is de vragenlijst ingevuld en is er toestemming van de cliënt, dan gaat de vragenlijst rechtstreeks naar Zorgkaart Nederland.

Drempel voor invullen is flink verlaagd

Het eenvoudig verzamelen van cliëntwaarderingen staat op het verlanglijstje van veel zorgorganisaties. Het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg schrijft voor dat de verpleeghuiszorg vanaf 2021 jaarlijks een uniforme methode (de de totaalscore van Zorgkaart Nederland) gebruikt voor het meten van cliëntervaringen. Als zorgorganisatie ben je verplicht tenminste 80% van je bewoners/naasten te attenderen op het delen van ervaringen. Nu de enquête van Zorgkaart Nederland in PUUR. van jou in te vullen is, is de drempel van het invullen flink verlaagd.

“Zorgorganisaties hoeven daardoor niet actief verwanten en familie op de vragenlijst te attenderen, dat doet PUUR. al voor ze”, zegt productstrateeg Gerike Engbers.  “Naast de vragenlijst van Zorgkaart Nederland, zit er in PUUR. ook een vragenlijst die zorgverleners samen met cliënten invullen. Deze blijft bestaan en is bedoeld om het gesprek met de cliënt te blijven voeren en hiervan te leren en te verbeteren.”


CliëntwaarderingZorgkaart

Lees nog even verderStichting de Schakel kiest voor PUUR.

18 oktober 2022

Ook als kleinere zorgorganisatie kun je natuurlijk bij ons terecht! Dit keer zijn het de medewerkers van Stichting de Schakel Community…

bekijken

Thuiszorgorganisatie MeZa Zorg gaat aan de slag met PUUR.

27 september 2022

Oost west, thuis best. Bij MeZa Zorg zijn ze er van overtuigd dat hoe langer iemand in zijn of haar…

bekijken

Klik door PUUR. met onze interactieve demo’s

15 augustus 2022

Was jij altijd al benieuwd hoe het is om met PUUR. ons slimme ECD te werken? Nou, probeer het vrijblijvend…

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van