Cliëntwaarderingen verzamelen via PUUR. van jou


Cliëntwaarderingen voor Zorgkaart Nederland verzamelen via PUUR. van jou

Deel dit bericht:
     

Op een actieve manier meer cliëntwaarderingen ophalen voor je zorgorganisatie? Dat kan binnenkort heel eenvoudig via PUUR. De vragenlijst van Zorgkaart Nederland komt dit voorjaar beschikbaar in PUUR. van jou. 

Via PUUR. van jou kunnen cliënten, familie en mantelzorgers straks een waardering geven over de zorg die ze ontvangen van jouw zorgorganisatie. De enquête bestaat uit meerkeuzevragen en duurt ongeveer 5 minuten. Is de vragenlijst ingevuld en is er toestemming van de cliënt, dan gaat de vragenlijst rechtstreeks naar Zorgkaart Nederland.

Drempel voor invullen is flink verlaagd

Het eenvoudig verzamelen van cliëntwaarderingen staat op het verlanglijstje van veel zorgorganisaties. Het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg schrijft voor dat de verpleeghuiszorg vanaf 2021 jaarlijks een uniforme methode (de de totaalscore van Zorgkaart Nederland) gebruikt voor het meten van cliëntervaringen. Als zorgorganisatie ben je verplicht tenminste 80% van je bewoners/naasten te attenderen op het delen van ervaringen. Nu de enquête van Zorgkaart Nederland in PUUR. van jou in te vullen is, is de drempel van het invullen flink verlaagd.

“Zorgorganisaties hoeven daardoor niet actief verwanten en familie op de vragenlijst te attenderen, dat doet PUUR. al voor ze”, zegt productstrateeg Stephanie Ivens van Ecare.  “Naast de vragenlijst van Zorgkaart Nederland, zit er in PUUR. ook een vragenlijst die zorgverleners samen met cliënten invullen. Deze blijft bestaan en is bedoeld om het gesprek met de cliënt te blijven voeren en hiervan te leren en te verbeteren.”


CliëntwaarderingZorgkaart

Lees nog even verderThuiszorg Rijnstad verwacht minder MIC-meldingen door aansluiting nCare op PUUR.

16 juli 2021

Om de kwaliteit van de medicatietoediening te vergroten, laat Thuiszorg Rijnstad het toedienregistratiesysteem nCare aansluiten op het ecd PUUR. De…

bekijken

Zo werken we samen met de zorg aan het fijnste ecd

14 juli 2021

PUUR. ondersteunt onder andere het primaire proces van de zorgprofessional. Om dit zo goed mogelijk te doen, werken we nauw…

bekijken

Hoeve Sprey gaat werken met het ECD PUUR.

12 juli 2021

Kijk, daar worden wij nou blij van! Hoeve Sprey gaat werken met ons elektronisch cliënten dossier, PUUR.

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van