De Lange Wei als klant erbij! - PUUR.


De Lange Wei als klant erbij!

Deel dit bericht:
     

Wat zijn we trots! Weer een zorgorganisatie die besloten heeft om onze software, PUUR., volledig in te gaan zetten binnen hun organisatie. Dit keer; De Lange Wei. Sinds november 2019 werken alle zorgprofessionals in de woonzorg en de wijkzorg, alsook alle collega’s in het ondersteunende team met onze software PUUR.

De zorg- en dienstverlening van De Lange Wei is erop gericht dat een cliënt of bewoner de regie over zijn eigen leven blijft voeren. En PUUR. ondersteunt de zorgprofessionals hierin zodat zij zich zoveel mogelijk kunnen richten op het verlenen van de best mogelijke zorg en ondersteuning.


Waar het gewone juist bijzonder is

De Lange Wei ondersteunt ouderen en mensen met functiebeperkingen in de gemeente Hardinxveld-Giessendam en omgeving in Zuid-Holland. Ongeveer 450 toegewijde medewerkers zetten zich elke dag weer in om de cliënten en bewoners hoge kwaliteitszorg en -welzijn te bieden. Deze zorg en ondersteuning leveren zij in samenwerking met mantelzorgers en ruim 250 vrijwilligers. Zij aan zij zetten zij zich in voor alle cliënten en bewoners in hun werkgebied.


Echt samen doen

Voor een organisatie als De Lange Wei waar ze zich elke dag weer inzetten om de cliënten en bewoners de hoogst mogelijke kwaliteitszorg en -welzijn te bieden, waar ‘zelf de regie houden over je leven’ ontzettend belangrijk is en waar samenwerken met mantelzorgers en vrijwilligers niet meer weg te denken is, sluit software die gestoeld is op deze pijlers natuurlijk perfect aan. PUUR. dus.

PUUR. ondersteunt alle zorgverleners in de wijk- en woonzorg al in hun dagelijkse werkzaamheden. En ook hun collega’s die verantwoordelijk zijn voor de financiële en administratieve afhandeling werken nu met PUUR.

Wij zijn De Lange Wei dankbaar voor het vertrouwen ins ons en ons mooie product en kijken uit naar een hele mooie samenwerking.


PUUR-praktijk-verhaal

Benieuwd of PUUR. ook voor jou de juiste software kan zijn? We vertellen je er graag meer over op een van onze events. Of vraag een demo aan en wij komen naar je toe om het je te laten zien.


Lees nog even verderThuiszorg Rijnstad verwacht minder MIC-meldingen door aansluiting nCare op PUUR.

16 juli 2021

Om de kwaliteit van de medicatietoediening te vergroten, laat Thuiszorg Rijnstad het toedienregistratiesysteem nCare aansluiten op het ecd PUUR. De…

bekijken

Zo werken we samen met de zorg aan het fijnste ecd

14 juli 2021

PUUR. ondersteunt onder andere het primaire proces van de zorgprofessional. Om dit zo goed mogelijk te doen, werken we nauw…

bekijken

Hoeve Sprey gaat werken met het ECD PUUR.

12 juli 2021

Kijk, daar worden wij nou blij van! Hoeve Sprey gaat werken met ons elektronisch cliënten dossier, PUUR.

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van