De Lange Wei als klant erbij! - PUUR.


De Lange Wei als klant erbij!

Deel dit bericht:
     

Wat zijn we trots! Weer een zorgorganisatie die besloten heeft om onze software, PUUR., volledig in te gaan zetten binnen hun organisatie. Dit keer; De Lange Wei. Sinds november 2019 werken alle zorgprofessionals in de woonzorg en de wijkzorg, alsook alle collega’s in het ondersteunende team met onze software PUUR.

De zorg- en dienstverlening van De Lange Wei is erop gericht dat een cliënt of bewoner de regie over zijn eigen leven blijft voeren. En PUUR. ondersteunt de zorgprofessionals hierin zodat zij zich zoveel mogelijk kunnen richten op het verlenen van de best mogelijke zorg en ondersteuning.


Waar het gewone juist bijzonder is

De Lange Wei ondersteunt ouderen en mensen met functiebeperkingen in de gemeente Hardinxveld-Giessendam en omgeving in Zuid-Holland. Ongeveer 450 toegewijde medewerkers zetten zich elke dag weer in om de cliënten en bewoners hoge kwaliteitszorg en -welzijn te bieden. Deze zorg en ondersteuning leveren zij in samenwerking met mantelzorgers en ruim 250 vrijwilligers. Zij aan zij zetten zij zich in voor alle cliënten en bewoners in hun werkgebied.


Echt samen doen

Voor een organisatie als De Lange Wei waar ze zich elke dag weer inzetten om de cliënten en bewoners de hoogst mogelijke kwaliteitszorg en -welzijn te bieden, waar ‘zelf de regie houden over je leven’ ontzettend belangrijk is en waar samenwerken met mantelzorgers en vrijwilligers niet meer weg te denken is, sluit software die gestoeld is op deze pijlers natuurlijk perfect aan. PUUR. dus.

PUUR. ondersteunt alle zorgverleners in de wijk- en woonzorg al in hun dagelijkse werkzaamheden. En ook hun collega’s die verantwoordelijk zijn voor de financiële en administratieve afhandeling werken nu met PUUR.

Wij zijn De Lange Wei dankbaar voor het vertrouwen ins ons en ons mooie product en kijken uit naar een hele mooie samenwerking.


PUUR-praktijk-verhaal

Benieuwd of PUUR. ook voor jou de juiste software kan zijn? We vertellen je er graag meer over op een van onze events. Of vraag een demo aan en wij komen naar je toe om het je te laten zien.


Lees nog even verderTerugkijken webinar: spraakgestuurd rapporteren in de wijk

13 maart 2023

Niet typen maar vertellen tegen je ECD hoe het met je cliënt gaat. Het kan echt al! Bij zorgorganisatie Patyna…

bekijken

Spraakgestuurd rapporteren levert een tijdswinst van 30 procent op voor zorgmedewerkers

9 maart 2023

Bron: Actiz Om toekomstbestendige zorg mogelijk te maken kijkt zorgorganisatie Mijzo hoe nieuwe technologieën zorgmedewerkers kunnen ontlasten. In het elektronisch…

bekijken

Stichting Hulp bij Zorg kiest voor het slimme ECD PUUR. van Ecare

6 maart 2023

Zorgorganisatie Stichting Hulp bij Zorg uit Amersfoort kiest ervoor om voortaan te gaan werken met ons slimme Elektronische Cliëntdossier PUUR….

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van