Ecare's PUUR. krijgt ondersteuning voor huishoudelijke planning - PUUR.

Ecare’s PUUR. krijgt ondersteuning voor huishoudelijke planning

Deel dit bericht:
     

Ecare breidt de software PUUR. uit met planning voor de huishoudelijke hulp. De huishoudelijke hulp heeft via een app inzicht in de planning en bijzonderheden per cliënt. Na het registreren van de uren, wordt de bekostiging automatisch administratief verwerkt.


De huishoudelijke planning in PUUR. is op verzoek van en in samenwerking met zorginstellingen ontwikkeld. Veel zorgorganisaties gebruiken naast een elektronisch cliënten dossier een los programma voor de planning van huishoudelijke hulp. Door de huishoudelijke planning in PUUR. is dat nu niet meer nodig. Zo bespaart een zorgorganisatie tijd op de administratieve verwerking. 

“PUUR. is nu ook een fijne oplossing voor zorgorganisaties die zowel wijkzorg en huishoudelijke hulp aanbieden”, zegt Michelle Doeschot van Ecare. “Het is niet meer nodig om de administratie in twee programma’s bij te houden. Bovendien sparen zorgorganisaties kosten uit van een aparte planningstool”.


ECD voor de woonzorg en wijkzorg

Contracturen versus ingeplande uren

De functie voor huishoudelijke planning is volgens Michelle erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De planner ziet op een scherm de beschikbaarheid van de medewerkers waarna direct alle cliënten zijn in te plannen. Er is inzicht in de contracturen versus ingeplande uren. “Hierdoor kan je makkelijker voorkomen dat de medewerker veel meer uren maakt dan de wettelijk toegestane 130%”, vertelt Michelle. “Dit behoedt zorgorganisaties voor boetes als gevolg van overtreding van de Wet arbeidsmarkt in balans (Wab).”

 

Bijzonderheden

Via de app (beschikbaar voor Android en iOS) ziet de huishoudelijk medewerker zijn planning, kan de beschikbaarheid doorgeven en verlof aanvragen. Daarnaast biedt de app informatie over de cliënt, zoals leeftijd en bijzonderheden om rekening mee te houden. Denk aan slechthorendheid. Zo komt de hulp niet voor verrassingen te staan.

“Met de toevoeging van huishoudelijke hulp is PUUR. een complete oplossing ter ondersteuning van meerdere diensten”, zegt Michelle.


De huishoudelijke planning in PUUR. voor de wijk- en woonzorg komt naar verwachting in oktober beschikbaar.

Benieuwd naar hoe deze eruit komt te zien? Schrijf je dan in voor het webinar; PUUR. huishoudelijke planning in september!

Kun je niet zolang wachten? Je kunt met je vragen ook direct bij Michelle terecht. Zij beantwoordt ze graag via michelle.doeschot@ecare.nl

 

 


Gehandicaptenzorg puur ecd

Lees nog even verderDe zorgprofessionals van D&R Care op Curaçao kiezen voor het ECD PUUR.

3 augustus 2023

Zonnig nieuws in deze druilerige dagen! De zorgprofessionals van D&R Care op Curaçao gaan per 1 september werken met ons…

bekijken

Hoe hadden datalekken in de zorg voorkomen kunnen worden?

8 juni 2023

Datalekken vormen een groot probleem in de zorgsector. In 2022 waren maar liefst 41 procent van alle datalekken afkomstig uit…

bekijken

Het Zorgmakelaarskantoor & Zorgboerderij Beumershoek kiezen voor PUUR.

3 april 2023

Heugelijk nieuws! Opnieuw kiezen zorgprofessionals om te gaan werken met ons slimme digitale dossier PUUR.   Vereenvoudiging van de werkprocessen…

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |        

PUUR. is één van de superslimme producten van