Ecare's PUUR. krijgt ondersteuning voor huishoudelijke planning - PUUR.


Ecare’s PUUR. krijgt ondersteuning voor huishoudelijke planning

Deel dit bericht:
     

Ecare breidt de software PUUR. uit met planning voor de huishoudelijke hulp. De huishoudelijke hulp heeft via een app inzicht in de planning en bijzonderheden per cliënt. Na het registreren van de uren, wordt de bekostiging automatisch administratief verwerkt.


De huishoudelijke planning in PUUR. is op verzoek van en in samenwerking met zorginstellingen ontwikkeld. Veel zorgorganisaties gebruiken naast een elektronisch cliënten dossier een los programma voor de planning van huishoudelijke hulp. Door de huishoudelijke planning in PUUR. is dat nu niet meer nodig. Zo bespaart een zorgorganisatie tijd op de administratieve verwerking. 

“PUUR. is nu ook een fijne oplossing voor zorgorganisaties die zowel wijkzorg en huishoudelijke hulp aanbieden”, zegt Michelle Doeschot van Ecare. “Het is niet meer nodig om de administratie in twee programma’s bij te houden. Bovendien sparen zorgorganisaties kosten uit van een aparte planningstool”.


ECD voor de woonzorg en wijkzorg

Contracturen versus ingeplande uren

De functie voor huishoudelijke planning is volgens Michelle erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De planner ziet op een scherm de beschikbaarheid van de medewerkers waarna direct alle cliënten zijn in te plannen. Er is inzicht in de contracturen versus ingeplande uren. “Hierdoor kan je makkelijker voorkomen dat de medewerker veel meer uren maakt dan de wettelijk toegestane 130%”, vertelt Michelle. “Dit behoedt zorgorganisaties voor boetes als gevolg van overtreding van de Wet arbeidsmarkt in balans (Wab).”

 

Bijzonderheden

Via de app (beschikbaar voor Android en iOS) ziet de huishoudelijk medewerker zijn planning, kan de beschikbaarheid doorgeven en verlof aanvragen. Daarnaast biedt de app informatie over de cliënt, zoals leeftijd en bijzonderheden om rekening mee te houden. Denk aan slechthorendheid. Zo komt de hulp niet voor verrassingen te staan.

“Met de toevoeging van huishoudelijke hulp is PUUR. een complete oplossing ter ondersteuning van meerdere diensten”, zegt Michelle.


De huishoudelijke planning in PUUR. voor de wijk- en woonzorg komt naar verwachting in oktober beschikbaar.

Benieuwd naar hoe deze eruit komt te zien? Schrijf je dan in voor het webinar; PUUR. huishoudelijke planning in september!

Kun je niet zolang wachten? Je kunt met je vragen ook direct bij Michelle terecht. Zij beantwoordt ze graag via michelle.doeschot@ecare.nl

 

 


Gehandicaptenzorg puur ecd

Lees nog even verderTerugkijken webinar: spraakgestuurd rapporteren in de wijk

13 maart 2023

Niet typen maar vertellen tegen je ECD hoe het met je cliënt gaat. Het kan echt al! Bij zorgorganisatie Patyna…

bekijken

Spraakgestuurd rapporteren levert een tijdswinst van 30 procent op voor zorgmedewerkers

9 maart 2023

Bron: Actiz Om toekomstbestendige zorg mogelijk te maken kijkt zorgorganisatie Mijzo hoe nieuwe technologieën zorgmedewerkers kunnen ontlasten. In het elektronisch…

bekijken

Stichting Hulp bij Zorg kiest voor het slimme ECD PUUR. van Ecare

6 maart 2023

Zorgorganisatie Stichting Hulp bij Zorg uit Amersfoort kiest ervoor om voortaan te gaan werken met ons slimme Elektronische Cliëntdossier PUUR….

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van