Regio Midden-Brabant realiseert allereerste eOverdracht tussen zorgorganisaties - PUUR.


Regio Midden-Brabant realiseert allereerste eOverdracht tussen zorgorganisaties

Deel dit bericht:
     

We kunnen spreken van een historisch moment voor de zorg, want de allereerste succesvolle test met eOverdracht tussen onder andere zorgorganisaties Thebe en Het Laar is een feit!

De eOverdracht is een verpleegkundige overdracht die digitaal plaatsvindt. Cliëntgebonden informatie wordt via een landelijke standaard van het ene ECD naar het andere ECD overgedragen. Dit betekent dat zorgprofessionals van verschillende zorgorganisaties op een veilige, soepele en efficiënte manier informatie met elkaar kunnen uitwisselen en daardoor beter met elkaar kunnen samenwerken.

Om de realisatie van de eOverdracht tot stand te brengen, is nauwe samenwerking nodig; zowel tussen zorgorganisaties als tussen ECD-leveranciers Ecare en Nedap. De eerste eOverdracht vond vorige week plaats op de testomgevingen en de test is geslaagd!


Stap voorwaarts voor zorgverlenend Nederland

Karen Verspaandonk, programmamanager eOverdracht vanuit het Zorgnetwerk Midden-Brabant (ZMBR): “We zijn blij met de goede samenwerking tussen ZMBR, zorgorganisaties Thebe, de Wever, Mijzo en Het Laar en ECD leveranciers Nedap en Ecare. Dat we in onze regio de eerste succesvolle test met de eOverdracht in Nederland hebben weten te realiseren, is echt een fantastische stap voorwaarts voor zorgverlenend Nederland. We zijn daar ontzettend trots op.”

Het proces van uitwisseling wordt de komende tijd verder gefinetuned door de projectgroep. De verwachting is dat in de eerste helft van 2023 de eOverdracht in productie kan worden genomen.


Lees nog even verderZorgorganisatie King Arthur Groep kiest voor PUUR.

1 februari 2023

Fantastisch nieuws! Zorgorganisatie King Arthur Groep kiest voor het werken met ons supergave, slimme en gebruiksvriendelijke Elektronisch Cliënten Dossier PUUR….

bekijken

Ook Umbra Zorg kiest voor PUUR.!

31 januari 2023

Opnieuw een zorgorganisatie die overtuigd is van de professionaliteit en vriendelijkheid van ons prachtige ECD PUUR. De zorgprofessionals van Umbra…

bekijken

Wyckzorg Twente kiest voor PUUR.

30 januari 2023

Weer een zorgorganisatie die kiest voor het werken met PUUR.! Dit keer is het de startende zorgorganisatie Wyckzorg Twente. De…

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van