Fidesta Zorg kiest voor ons ECD, PUUR. - PUUR.


Fidesta Zorg kiest voor ons ECD, PUUR.

Deel dit bericht:
     

Hier zijn we trots op! Weer een zorgorganisatie die overtuigd is van de kracht van het werken met ons dossier voor de woonzorg. Dit keer zijn het de zorgprofessionals en de ondersteunende teams van Fidesta Zorg die met ons ECD PUUR. gaan werken.

Fidesta Zorg Franchise is een innovatieve franchiseformule met kleinschalige woonzorgvoorzieningen – de zogenoemde Fidesta huizen-, gerund door zelfstandige ondernemers.


Een vertrouwd thuis; dat is wonen in een Fidesta huis. Bewoners wonen er zelfstandig in hun eigen appartement in een kleinschalige, beschutte en vertrouwde woonomgeving, met vrijheid en eigen regie.

Ze krijgen de lichte tot matige zorg die ze nodig hebben en er is 24 uurs toezicht, wat betekent dat er altijd iemand nabij is. Een Fidesta huis is een woonvorm tussen thuis en het verpleeghuis in.


Gebruiksvriendelijk ECD voor de gehandicaptenzorg, PUUR.

Fidesta is volop in ontwikkeling en werkt er naartoe om in het hele land Fidesta huizen te realiseren.

De 7 mooie Fidesta huizen in Friesland gaan vanaf 01 oktober 2022 werken met ons elektronisch cliëntendossier, PUUR. En daar komt dit jaar nog een 8ste locatie bij in Ridderkerk.

Na de zomervakantie reist onze collega Martijn Eitink af naar Friesland om alle professionals te trainen in het gebruiken van PUUR. De verwachting is dat Fidesta op 1 oktober 2022 live gaat met onze software voor de woonzorg en de administratie.

Welkom bij de club Fidesta!


Lees nog even verderKlik door PUUR. voor de wijkzorg

26 juli 2022

Klik nu zelf heel eenvoudig door PUUR. ons superfijne ECD voor de wijkzorg met de interactieve demo. Interactieve demo voor…

bekijken

Klik door PUUR. voor de gehandicaptenzorg

30 mei 2022

Ben jij altijd al benieuwd hoe het is om met PUUR. ons slimme ECD te werken? Nou, probeer het uit…

bekijken

Win een zomerse taart met de PUUR. zomeractie

25 mei 2022

Het zonnetje schijnt, de temperaturen lopen op, de vogeltjes fluiten, iedereen is blij, kortom: de zomer staat voor de deur!…

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van