Hanzeheerd gaat voor PUUR.! - PUUR.


Hanzeheerd gaat voor PUUR.!

Deel dit bericht:
     

Opnieuw kiest een zorgorganisaties voor onze software PUUR. Hanzeheerd gaat aan de slag met het wijkzorg en de administratie onderdelen van PUUR.

Terugdringen administratieve last

Een grote wens van Hanzeheerd is om de administratieve last bij zorgverleners zover mogelijk terug te dringen, zodat zij weer kunnen doen waar ze goed in zijn: persoonlijke zorg leveren. Dat is de reden dat ze hun zoektocht zijn gestart naar een slim en gebruiksvriendelijk ECD die hun papieren dossier kan vervangen.

Om de administratieve last te kunnen verminderen, is het van belang dat de zorgorganisatie haar zorgverleners zo optimaal mogelijk faciliteert in het dagelijkse werk. De inzet van slimme ICT speelt hierin een essentiële rol, want dit stimuleert een uniforme en transparante manier van werken. In PUUR. heeft Hanzeheerd deze slimme ICT gevonden.


Hanzeheerd en PUUR

Zorgverlener aan zet!

Zorgverleners bieden professionele zorg aan de cliënten en hebben oog voor specifieke wensen van de cliënt. PUUR. ondersteunt de medewerkers bij het verlenen van persoonsgerichte zorg en bij het inzichtelijk maken van wat ze doen. Het biedt de mogelijkheid om de aandachtsgebieden van de cliënt en zijn omgeving op maat te beschrijven, oplossingen te kiezen, specifieke wensen vast te leggen en de zorg te evalueren.

Dit helpt om een beeld te vormen van de situatie en hier tijdig op te signaleren; Waarop baseer je de keuzes die je dagelijks maakt? Wat wil je samen met de cliënt behouden of bereiken? Wat is belangrijk voor het creëren van een ‘net-als-thuis’ situatie? Hoe weet je dat je de juiste dingen doet? PUUR. ondersteunt de zorgverlener en het team optimaal in dit gehele proces.


elektronisch clienten dossier software woonzorg
Puur elektronisch clienten dossier thuiszorg en wijkzorg

PUUR. als extra collega aan je zij

De inzet van PUUR. zorgt er tevens voor dat de zorgverlener een stuk zelfredzamer wordt, waarmee hij/zij uiteindelijk ook meer verantwoordelijkheid kan nemen. Geen afhankelijkheid meer van collega’s voor het wijzigen van gegevens en, zelf toegang tot stuurinformatie.

En, dankzij machine learning in PUUR.  krijgen zorgverleners voorstellen voor de dossiervoering gebaseerd op vrije rapportages. De zorgverlener is aan zet, met PUUR. als ‘extra collega’ aan zijn of haar zij.


Van start

En nu?

De persoonlijke omgeving van Hanzeheerd is inmiddels klaargezet. Nu worden een aantal parameters wordt ingericht, afgestemd op de situatie van Hanzeheerd.

Hierna gaan we de medewerkers van Hanzeheerd trainen om vertrouwd te raken met PUUR. en de nieuwe manier van werken. Daarnaast dragen de trainingen ook bij aan het professioneel denken en doen van alle betrokkenen.

Hanzeheerd welkom bij de PUUR. club :). Wij hebben er heel veel zin in!


elektronisch clienten dossier thuiszorg

Over Hanzeheerd

 

Hanzeheerd biedt zowel lichte als zware zorg aan ouderen in Hattem, Heerde en omstreken. De ouderen die bij ons wonen hebben lichamelijke beperkingen en of lijden aan een vorm van dementie.

www.hanzeheerd.nl


Lees nog even verderTerugkijken webinar: spraakgestuurd rapporteren in de wijk

13 maart 2023

Niet typen maar vertellen tegen je ECD hoe het met je cliënt gaat. Het kan echt al! Bij zorgorganisatie Patyna…

bekijken

Spraakgestuurd rapporteren levert een tijdswinst van 30 procent op voor zorgmedewerkers

9 maart 2023

Bron: Actiz Om toekomstbestendige zorg mogelijk te maken kijkt zorgorganisatie Mijzo hoe nieuwe technologieën zorgmedewerkers kunnen ontlasten. In het elektronisch…

bekijken

Stichting Hulp bij Zorg kiest voor het slimme ECD PUUR. van Ecare

6 maart 2023

Zorgorganisatie Stichting Hulp bij Zorg uit Amersfoort kiest ervoor om voortaan te gaan werken met ons slimme Elektronische Cliëntdossier PUUR….

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van