Hanzeheerd gaat voor PUUR.! - PUUR.

Hanzeheerd gaat voor PUUR.!

Deel dit bericht:
     

Opnieuw kiest een zorgorganisaties voor onze software PUUR. Hanzeheerd gaat aan de slag met het wijkzorg en de administratie onderdelen van PUUR.

Terugdringen administratieve last

Een grote wens van Hanzeheerd is om de administratieve last bij zorgverleners zover mogelijk terug te dringen, zodat zij weer kunnen doen waar ze goed in zijn: persoonlijke zorg leveren. Dat is de reden dat ze hun zoektocht zijn gestart naar een slim en gebruiksvriendelijk ECD die hun papieren dossier kan vervangen.

Om de administratieve last te kunnen verminderen, is het van belang dat de zorgorganisatie haar zorgverleners zo optimaal mogelijk faciliteert in het dagelijkse werk. De inzet van slimme ICT speelt hierin een essentiële rol, want dit stimuleert een uniforme en transparante manier van werken. In PUUR. heeft Hanzeheerd deze slimme ICT gevonden.


Hanzeheerd en PUUR

Zorgverlener aan zet!

Zorgverleners bieden professionele zorg aan de cliënten en hebben oog voor specifieke wensen van de cliënt. PUUR. ondersteunt de medewerkers bij het verlenen van persoonsgerichte zorg en bij het inzichtelijk maken van wat ze doen. Het biedt de mogelijkheid om de aandachtsgebieden van de cliënt en zijn omgeving op maat te beschrijven, oplossingen te kiezen, specifieke wensen vast te leggen en de zorg te evalueren.

Dit helpt om een beeld te vormen van de situatie en hier tijdig op te signaleren; Waarop baseer je de keuzes die je dagelijks maakt? Wat wil je samen met de cliënt behouden of bereiken? Wat is belangrijk voor het creëren van een ‘net-als-thuis’ situatie? Hoe weet je dat je de juiste dingen doet? PUUR. ondersteunt de zorgverlener en het team optimaal in dit gehele proces.


elektronisch clienten dossier software woonzorg
Puur elektronisch clienten dossier thuiszorg en wijkzorg

PUUR. als extra collega aan je zij

De inzet van PUUR. zorgt er tevens voor dat de zorgverlener een stuk zelfredzamer wordt, waarmee hij/zij uiteindelijk ook meer verantwoordelijkheid kan nemen. Geen afhankelijkheid meer van collega’s voor het wijzigen van gegevens en, zelf toegang tot stuurinformatie.

En, dankzij machine learning in PUUR.  krijgen zorgverleners voorstellen voor de dossiervoering gebaseerd op vrije rapportages. De zorgverlener is aan zet, met PUUR. als ‘extra collega’ aan zijn of haar zij.


Van start

En nu?

De persoonlijke omgeving van Hanzeheerd is inmiddels klaargezet. Nu worden een aantal parameters wordt ingericht, afgestemd op de situatie van Hanzeheerd.

Hierna gaan we de medewerkers van Hanzeheerd trainen om vertrouwd te raken met PUUR. en de nieuwe manier van werken. Daarnaast dragen de trainingen ook bij aan het professioneel denken en doen van alle betrokkenen.

Hanzeheerd welkom bij de PUUR. club :). Wij hebben er heel veel zin in!


elektronisch clienten dossier thuiszorg

Over Hanzeheerd

 

Hanzeheerd biedt zowel lichte als zware zorg aan ouderen in Hattem, Heerde en omstreken. De ouderen die bij ons wonen hebben lichamelijke beperkingen en of lijden aan een vorm van dementie.

www.hanzeheerd.nl


Lees nog even verderDe zorgprofessionals van D&R Care op Curaçao kiezen voor het ECD PUUR.

3 augustus 2023

Zonnig nieuws in deze druilerige dagen! De zorgprofessionals van D&R Care op Curaçao gaan per 1 september werken met ons…

bekijken

Hoe hadden datalekken in de zorg voorkomen kunnen worden?

8 juni 2023

Datalekken vormen een groot probleem in de zorgsector. In 2022 waren maar liefst 41 procent van alle datalekken afkomstig uit…

bekijken

Het Zorgmakelaarskantoor & Zorgboerderij Beumershoek kiezen voor PUUR.

3 april 2023

Heugelijk nieuws! Opnieuw kiezen zorgprofessionals om te gaan werken met ons slimme digitale dossier PUUR.   Vereenvoudiging van de werkprocessen…

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |        

PUUR. is één van de superslimme producten van