Hoeve-de-Klumpe-kiest-voor-PUUR.


Ook zorginstelling Hoeve De Klumpe start met PUUR.!

Deel dit bericht:
     

We hebben weer supermooi nieuws dat we graag met jullie delen! Kleinschalige zorgorganisatie Hoeve de Klumpe kiest ervoor om te gaan werken met ons eenvoudige, overzichtelijke en professionele ecd PUUR. En daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee. 

 

Jan en Annelies Hoving, eigenaren van Hoeve de Klumpe, bieden op het landgoed “De Groote Scheere” in Holthone zorg, ondersteuning en dagbesteding aan mensen met uiteenlopende zorgvragen. Dit doen ze samen met hun eigen professionele zorgteam.

Het team werkt al met een ecd, maar het is tijd voor een professionaliseringsslag: minder administratieve rompslomp, betere ondersteuning van het primaire proces en transparante communicatie met familie en mantelzorgers maakt dat Hoeve de Klumpe de overstap maakt naar PUUR.

We vinden het onwijs fijn dat we de professionals van Hoeve de Klumpe voortaan gaan ondersteunen met PUUR.

Welkom bij de club, Hoeve de Klumpe!

 

Ook toe aan een nieuw elektronisch cliënten dossier?


Lees nog even verder“Standaardisatie is nodig voor maatwerk”

19 mei 2022

“Maatwerk, ofwel het toevoegen van eigen manieren in systemen, is eigenlijk niet meer dan het bekrachtigen van de uniciteit van…

bekijken

Webinar: In control met PUUR. administratie

8 maart 2022

Webinar: In control met PUUR. administratie PUUR. is de slimme software die alle professionals werkzaam in de zorg compleet ondersteunt….

bekijken

Atelier ’t 2e plan gaat werken met PUUR.

14 februari 2022

Atelier ’t 2e plan is een kleinschalige dagbestedingslocatie voor cliënten tussen de 12 en 67 jaar, veelal met psychische problematiek….

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van