Hoeve Sprey gaat werken met het ECD PUUR. - PUUR.


Hoeve Sprey gaat werken met het ECD PUUR.

Deel dit bericht:
     

Kijk, daar worden wij nou blij van! Hoeve Sprey gaat werken met ons elektronisch cliënten dossier, PUUR.

Hoeve Sprey is de kleinschalige zorghoeve van Bram en Anouk, waar volwassen mensen met een (licht) verstandelijke beperking zo zelfstandig als mogelijk kunnen wonen en werken. Ze werken vanuit een christelijke basishouding en dat wordt zichtbaar in de werkwijze. De zorghoeve heeft hart voor haar naasten en stimuleren saamhorigheid. Ze geloven dat mensen hierdoor tot bloei komen in hun leven. Hoeve Sprey biedt continue begeleiding en ondersteuning op een plek waar liefde centraal staat. Liefde voor de medemens.

 


Transparante zorg!

En na een korte zoektocht hebben ze besloten om met het ECD PUUR. van Ecare te gaan werken. “In deze slimme en efficiënte software kunnen we alle benodigde administratie eenvoudig kwijt zodat onze tijd zoveel mogelijk besteed kan worden aan de bewoners en het contact”, aldus Bram Sprey. “Vanaf september gaan we in dit systeem de plannen verwerken, rapportage schrijven en nog veel meer. We zijn ook blij dat dit systeem het mogelijk maakt dat ouders en verwanten mee kunnen lezen en zelf ook rapportages kunnen schrijven.”

De komende maanden worden de begeleiders getraind in het gebruik van PUUR. Zo zijn ze op 1 september helemaal klaar om van start te gaan met het nieuwe zorgdossier. Ook ouders en verwanten van de bewoners van Hoeve Sprey kunnen vanaf dan meelezen in PUUR.

Bedankt voor het vertrouwen Bram en Anouk. Wij wensen jullie heel veel plezier met PUUR.!


gehandicaptenzorg digitalisering
FAQ

Ook klaar voor een steengoed nieuw ECD voor de gehandicaptenzorg?

De afgelopen maanden hebben wij samen met een aantal gehandicaptenzorgorganisaties bergen werk verzet om een heel nieuw en kwalitatief sterk ECD te ontwerpen en te ontwikkelen. Een dossier dat aansluit bij de behoeften van de eindgebruikers; zowel begeleiders en orthopedagogen/gedragskundigen als cliënten en familie. Ben jij ook op zoek naar een nieuw ECD in de gehandicaptenzorg en benieuwd op PUUR. ook voor jouw organisatie een match kan zijn? Meld je aan voor een vrijblijvende koffiedate met een van onze klanten of met ons.
Lees nog even verderTerugkijken webinar: spraakgestuurd rapporteren in de wijk

13 maart 2023

Niet typen maar vertellen tegen je ECD hoe het met je cliënt gaat. Het kan echt al! Bij zorgorganisatie Patyna…

bekijken

Spraakgestuurd rapporteren levert een tijdswinst van 30 procent op voor zorgmedewerkers

9 maart 2023

Bron: Actiz Om toekomstbestendige zorg mogelijk te maken kijkt zorgorganisatie Mijzo hoe nieuwe technologieën zorgmedewerkers kunnen ontlasten. In het elektronisch…

bekijken

Stichting Hulp bij Zorg kiest voor het slimme ECD PUUR. van Ecare

6 maart 2023

Zorgorganisatie Stichting Hulp bij Zorg uit Amersfoort kiest ervoor om voortaan te gaan werken met ons slimme Elektronische Cliëntdossier PUUR….

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van