Hulp bij subsidieaanvraag digitale technologieën - PUUR.


Hulp bij subsidieaanvraag digitale technologieën

Deel dit bericht:
     

De overheid heeft een subsidie in het leven geroepen voor extra digitale toepassingen, zoals beeldbellen en digitale zorg op afstand. (Thuis)zorgorganisaties kunnen hiermee ondersteuning en zorg op afstand bieden aan thuiswonende kwetsbare ouderen en mensen met een chronische ziekte of beperking.

Een heel goed en belangrijk initiatief waar velen van jullie ongetwijfeld gebruik van willen maken. Om nou niet te veel tijd kwijt te zijn aan de administratieve rompslomp rondom de subsidieaanvraag, kunnen wij je daarbij helpen. Wil je als zorgorganisatie gebruik gaan maken van deze subsidieregeling maar weet je niet zo goed hoe je dat aan moet pakken? Dan helpen we jou toch een handje?


Je kunt de subsidie gebruiken zoals jij dat wilt. Of dat nou producten of diensten vanuit Ecare zijn of niet, dat maakt ons niet uit. Als jullie en jullie cliënten ermee geholpen zijn, dan zijn wij al blij.

Wil je de subsidie gebruiken om extra te investeren in digitale zorg op afstand, maar weet je niet zo goed wat je daarvoor nodig hebt? Dan kunnen wij je op basis van onze oplossingen een tweetal standaardpakketten aanbieden, waar je gebruik van kunt maken; 1 voor Google-klanten en 1 voor Microsoft-klanten. Of je hier nou voor kiest, of toch voor een ander product, de keuze is uiteraard aan jou!

Wil je graag hulp bij de subsidieaanvraag en/of ben je benieuwd naar de oplossingen die wij je kunnen bieden voor extra digitale zorg? Neem contact met ons op via info@ecare.nl


Lees nog even verderTerugkijken webinar: spraakgestuurd rapporteren in de wijk

13 maart 2023

Niet typen maar vertellen tegen je ECD hoe het met je cliënt gaat. Het kan echt al! Bij zorgorganisatie Patyna…

bekijken

Spraakgestuurd rapporteren levert een tijdswinst van 30 procent op voor zorgmedewerkers

9 maart 2023

Bron: Actiz Om toekomstbestendige zorg mogelijk te maken kijkt zorgorganisatie Mijzo hoe nieuwe technologieën zorgmedewerkers kunnen ontlasten. In het elektronisch…

bekijken

Stichting Hulp bij Zorg kiest voor het slimme ECD PUUR. van Ecare

6 maart 2023

Zorgorganisatie Stichting Hulp bij Zorg uit Amersfoort kiest ervoor om voortaan te gaan werken met ons slimme Elektronische Cliëntdossier PUUR….

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van