Hulp bij subsidieaanvraag digitale technologieën - PUUR.


Hulp bij subsidieaanvraag digitale technologieën

Deel dit bericht:
     

De overheid heeft een subsidie in het leven geroepen voor extra digitale toepassingen, zoals beeldbellen en digitale zorg op afstand. (Thuis)zorgorganisaties kunnen hiermee ondersteuning en zorg op afstand bieden aan thuiswonende kwetsbare ouderen en mensen met een chronische ziekte of beperking.

Een heel goed en belangrijk initiatief waar velen van jullie ongetwijfeld gebruik van willen maken. Om nou niet te veel tijd kwijt te zijn aan de administratieve rompslomp rondom de subsidieaanvraag, kunnen wij je daarbij helpen. Wil je als zorgorganisatie gebruik gaan maken van deze subsidieregeling maar weet je niet zo goed hoe je dat aan moet pakken? Dan helpen we jou toch een handje?


Je kunt de subsidie gebruiken zoals jij dat wilt. Of dat nou producten of diensten vanuit Ecare zijn of niet, dat maakt ons niet uit. Als jullie en jullie cliënten ermee geholpen zijn, dan zijn wij al blij.

Wil je de subsidie gebruiken om extra te investeren in digitale zorg op afstand, maar weet je niet zo goed wat je daarvoor nodig hebt? Dan kunnen wij je op basis van onze oplossingen een tweetal standaardpakketten aanbieden, waar je gebruik van kunt maken; 1 voor Google-klanten en 1 voor Microsoft-klanten. Of je hier nou voor kiest, of toch voor een ander product, de keuze is uiteraard aan jou!

Wil je graag hulp bij de subsidieaanvraag en/of ben je benieuwd naar de oplossingen die wij je kunnen bieden voor extra digitale zorg? Neem contact met ons op via info@ecare.nl


Lees nog even verderStichting de Schakel kiest voor PUUR.

18 oktober 2022

Ook als kleinere zorgorganisatie kun je natuurlijk bij ons terecht! Dit keer zijn het de medewerkers van Stichting de Schakel Community…

bekijken

Thuiszorgorganisatie MeZa Zorg gaat aan de slag met PUUR.

27 september 2022

Oost west, thuis best. Bij MeZa Zorg zijn ze er van overtuigd dat hoe langer iemand in zijn of haar…

bekijken

Klik door PUUR. met onze interactieve demo’s

15 augustus 2022

Was jij altijd al benieuwd hoe het is om met PUUR. ons slimme ECD te werken? Nou, probeer het vrijblijvend…

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van