IMEAN kiest voor PUUR. het eenvoudige ecd van Ecare! - PUUR.


IMEAN kiest voor PUUR. het eenvoudige ecd van Ecare!

Deel dit bericht:
     

Dagbesteding voor ouderen met dementie is een praktische en zinvolle vorm van zorg. IMEAN richt zich op het actief houden van ouderen. Hierdoor blijven ze stabieler, waardoor ze vaak langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Langer zelfstandig thuis wonen voorkomt eenzaamheid en versterkt de zelfstandigheid.

Aan de slag!

IMEAN heeft al een dagbestedingslocatie in Almelo voor ouderen met dementie. Ze hebben recent een aanbesteding gewonnen voor 12 gemeenten, dus er komen toekomstig een heleboel mooie locaties bij. En ook de eerste plannen om toekomstig thuiszorg te gaan verlenen liggen al op tafel. Kortom, een super leuke organisatie met veel ambities! Daar dragen wij graag ons steentje aan bij.

Wij hebben heel veel zin in de samenwerking IMEAN. Welkom bij de club en veel succes en plezier!


Lees nog even verder“Standaardisatie is nodig voor maatwerk”

19 mei 2022

“Maatwerk, ofwel het toevoegen van eigen manieren in systemen, is eigenlijk niet meer dan het bekrachtigen van de uniciteit van…

bekijken

Webinar: In control met PUUR. administratie

8 maart 2022

Webinar: In control met PUUR. administratie PUUR. is de slimme software die alle professionals werkzaam in de zorg compleet ondersteunt….

bekijken

Atelier ’t 2e plan gaat werken met PUUR.

14 februari 2022

Atelier ’t 2e plan is een kleinschalige dagbestedingslocatie voor cliënten tussen de 12 en 67 jaar, veelal met psychische problematiek….

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van