Covid-19 triage-instrument voor de woonzorg - instructievideo


Covid-19 triage-instrument voor de woonzorg – instructievideo

Deel dit bericht:
     

Vermoed je een bewoner Corona onder de leden heeft? Of zijn er bewoners met Corona? Het Covid-19 triage-instrument in PUUR. voor de woonzorg helpt je om systematisch alle gegevens in kaart te brengen. Zo heb je alles bij de hand voor overleg met een behandelaar.

Het instrument is gebaseerd op de abcd-methode. Hierbij breng je eerst levensbedreigende gevolgd door niet-direct en niet-levensbedreigende letsels en stoornissen in kaart. Deze methode geeft duidelijke houvast voor onderkenning en behandeling van Covid-19.

Stappenplan

Open het Covid-19 triage-instrument door een nieuwe rapportage in PUUR. voor de woonzorg aan te maken bij de betreffende bewoner. Doorloop het stappenplan met vragen die je met ja of nee beantwoordt. Ook leg je meetwaarden vast indien je een saturatiemeter gebruikt. Bij elke vraag staat een i symbool waar je meer uitleg vindt over de vraag of begrippen genoemd in de vraag.

Heb je alle vragen ingevuld, dan verschijnt een overzicht met gevonden risicofactoren. Je krijgt het advies om contact op te nemen met een behandelaar als de bewoner mogelijk Covid-19 heeft. Draag alle kenmerken uit het overzicht over aan de behandelaar zodat deze direct aan de slag kan. Het Covid-19 triage-instrument geeft geen behandeladvies, enkel risicofactoren. De behandelaar beslist welke behandeling het meest geschikt is.

Covid-19 triage-instrument instructievideo

Meer weten over het Covid-19 triage-instrument in PUUR. voor de woonzorg? Vul het formulier in en je krijgt een link naar de instructievideo per email toegestuurd. Heb je de video altijd bij de hand.
Lees nog even verderKlik door PUUR. voor de wijkzorg

26 juli 2022

Klik nu zelf heel eenvoudig door PUUR. ons superfijne ECD voor de wijkzorg met de interactieve demo. Interactieve demo voor…

bekijken

Fidesta Zorg kiest voor ons ECD, PUUR.

16 juni 2022

Hier zijn we trots op! Weer een zorgorganisatie die overtuigd is van de kracht van het werken met ons dossier…

bekijken

Klik door PUUR. voor de gehandicaptenzorg

30 mei 2022

Ben jij altijd al benieuwd hoe het is om met PUUR. ons slimme ECD te werken? Nou, probeer het uit…

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van