Covid-19 triage-instrument voor de woonzorg - instructievideo

Covid-19 triage-instrument voor de woonzorg – instructievideo

Deel dit bericht:
     

Vermoed je een bewoner Corona onder de leden heeft? Of zijn er bewoners met Corona? Het Covid-19 triage-instrument in PUUR. voor de woonzorg helpt je om systematisch alle gegevens in kaart te brengen. Zo heb je alles bij de hand voor overleg met een behandelaar.

Het instrument is gebaseerd op de abcd-methode. Hierbij breng je eerst levensbedreigende gevolgd door niet-direct en niet-levensbedreigende letsels en stoornissen in kaart. Deze methode geeft duidelijke houvast voor onderkenning en behandeling van Covid-19.

Stappenplan

Open het Covid-19 triage-instrument door een nieuwe rapportage in PUUR. voor de woonzorg aan te maken bij de betreffende bewoner. Doorloop het stappenplan met vragen die je met ja of nee beantwoordt. Ook leg je meetwaarden vast indien je een saturatiemeter gebruikt. Bij elke vraag staat een i symbool waar je meer uitleg vindt over de vraag of begrippen genoemd in de vraag.

Heb je alle vragen ingevuld, dan verschijnt een overzicht met gevonden risicofactoren. Je krijgt het advies om contact op te nemen met een behandelaar als de bewoner mogelijk Covid-19 heeft. Draag alle kenmerken uit het overzicht over aan de behandelaar zodat deze direct aan de slag kan. Het Covid-19 triage-instrument geeft geen behandeladvies, enkel risicofactoren. De behandelaar beslist welke behandeling het meest geschikt is.

Covid-19 triage-instrument instructievideo

Meer weten over het Covid-19 triage-instrument in PUUR. voor de woonzorg? Vul het formulier in en je krijgt een link naar de instructievideo per email toegestuurd. Heb je de video altijd bij de hand.
Lees nog even verderDe zorgprofessionals van D&R Care op Curaçao kiezen voor het ECD PUUR.

3 augustus 2023

Zonnig nieuws in deze druilerige dagen! De zorgprofessionals van D&R Care op Curaçao gaan per 1 september werken met ons…

bekijken

Hoe hadden datalekken in de zorg voorkomen kunnen worden?

8 juni 2023

Datalekken vormen een groot probleem in de zorgsector. In 2022 waren maar liefst 41 procent van alle datalekken afkomstig uit…

bekijken

Het Zorgmakelaarskantoor & Zorgboerderij Beumershoek kiezen voor PUUR.

3 april 2023

Heugelijk nieuws! Opnieuw kiezen zorgprofessionals om te gaan werken met ons slimme digitale dossier PUUR.   Vereenvoudiging van de werkprocessen…

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |        

PUUR. is één van de superslimme producten van