Covid-19 triage-instrument voor de woonzorg - instructievideo


Covid-19 triage-instrument voor de woonzorg – instructievideo

Deel dit bericht:
     

Vermoed je een bewoner Corona onder de leden heeft? Of zijn er bewoners met Corona? Het Covid-19 triage-instrument in PUUR. voor de woonzorg helpt je om systematisch alle gegevens in kaart te brengen. Zo heb je alles bij de hand voor overleg met een behandelaar.

Het instrument is gebaseerd op de abcd-methode. Hierbij breng je eerst levensbedreigende gevolgd door niet-direct en niet-levensbedreigende letsels en stoornissen in kaart. Deze methode geeft duidelijke houvast voor onderkenning en behandeling van Covid-19.

Stappenplan

Open het Covid-19 triage-instrument door een nieuwe rapportage in PUUR. voor de woonzorg aan te maken bij de betreffende bewoner. Doorloop het stappenplan met vragen die je met ja of nee beantwoordt. Ook leg je meetwaarden vast indien je een saturatiemeter gebruikt. Bij elke vraag staat een i symbool waar je meer uitleg vindt over de vraag of begrippen genoemd in de vraag.

Heb je alle vragen ingevuld, dan verschijnt een overzicht met gevonden risicofactoren. Je krijgt het advies om contact op te nemen met een behandelaar als de bewoner mogelijk Covid-19 heeft. Draag alle kenmerken uit het overzicht over aan de behandelaar zodat deze direct aan de slag kan. Het Covid-19 triage-instrument geeft geen behandeladvies, enkel risicofactoren. De behandelaar beslist welke behandeling het meest geschikt is.

Covid-19 triage-instrument instructievideo

Meer weten over het Covid-19 triage-instrument in PUUR. voor de woonzorg? Vul het formulier in en je krijgt een link naar de instructievideo per email toegestuurd. Heb je de video altijd bij de hand.
Lees nog even verderTerugkijken webinar: spraakgestuurd rapporteren in de wijk

13 maart 2023

Niet typen maar vertellen tegen je ECD hoe het met je cliënt gaat. Het kan echt al! Bij zorgorganisatie Patyna…

bekijken

Spraakgestuurd rapporteren levert een tijdswinst van 30 procent op voor zorgmedewerkers

9 maart 2023

Bron: Actiz Om toekomstbestendige zorg mogelijk te maken kijkt zorgorganisatie Mijzo hoe nieuwe technologieën zorgmedewerkers kunnen ontlasten. In het elektronisch…

bekijken

Stichting Hulp bij Zorg kiest voor het slimme ECD PUUR. van Ecare

6 maart 2023

Zorgorganisatie Stichting Hulp bij Zorg uit Amersfoort kiest ervoor om voortaan te gaan werken met ons slimme Elektronische Cliëntdossier PUUR….

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van