Zorgorganisatie King Arthur Groep kiest voor PUUR. - PUUR.


Zorgorganisatie King Arthur Groep kiest voor PUUR.

Deel dit bericht:
     

Fantastisch nieuws! Zorgorganisatie King Arthur Groep kiest voor het werken met ons supergave, slimme en gebruiksvriendelijke Elektronisch Cliënten Dossier PUUR.

 

Aansluiting bij het primaire werkproces

King Arthur Groep heeft scherp voor ogen wat ze zoeken in hun nieuwe ECD: een digitaal dossier dat helemaal aansluit bij de werkprocessen in de zorg. En dat is precies wat ons ECD PUUR. doet. PUUR. maakt het dagelijks werk van de zorgprofessional namelijk makkelijker en leuker door de administratieve lasten zoveel mogelijk te beperken én op proactieve wijze mee te denken in het zorgverleningsproces. De perfecte match dus!

De gedeelde visie op het verlenen van zorg en de ondersteuning van uit ICT maakt dat we alle vertrouwen hebben in een succesvol en fijn partnerschap.


Spraaktechnologie

Daarnaast ziet King Arthur Groep ook de voordelen van de spraaktechnologie in PUUR.

 

Middels deze technologie is het mogelijk om rapportages, eventueel samen met de cliënt, in te spreken in plaats van te typen. Dit levert niet alleen tijdswinst op, het draagt vooral ook bij aan het verhogen van de kwaliteit van de dossiers en de betrokkenheid van cliënten en verwanten.

 

Hartstikke fijn dus dat de zorgprofessionals van King Arthur Groep hier ook gebruik van gaan maken.


Korte lijnen

Binnenkort starten onze adviseurs met de implementatie van PUUR. en het trainen van de medewerkers van King Arthur Groep. Dit doen we allemaal zelf bij Ecare omdat we op deze manier de lijnen kort houden en we goed van elkaar weten wat de wensen en verwachtingen zijn om dit traject soepel en vlot te laten verlopen.

 

Ook als PUUR. eenmaal draait blijven wij bij onze klanten over de vloer komen en nemen we zelf de telefoon op als er vragen of wensen zijn. Dat werkt het alle prettigst voor iedereen.

 

We gaan er een mooie samenwerking van maken. Welkom bij de club King Arthur Groep!


Over King Arthur Groep

King Arthur Groep is een thuiszorgorganisatie die zorg voor mensen met dementie kleinschalig organiseert. De professionals bieden zowel ondersteuning en activiteiten aan mensen in een thuissituatie als 24-uurs zorg in onze woonzorgvoorziening.

 

King Arthur Groep is een WTZi erkende thuiszorg organisatie die naast WLZ en ZvW-zorg, contracten heeft in meer dan 30 gemeenten (WMO ondersteuning). Het zorgaanbod bestaat uit een woonzorgvoorziening in Hilversum, hier wonen 22 mensen met dementie, diverse ontmoetingscentra in het midden van het land, begeleiding en zorg thuis in de regio ’t Gooi- en Eemland en Gooi- en Vechtstreek, als ook casemanagement en wijkverpleging.


Lees nog even verderTerugkijken webinar: spraakgestuurd rapporteren in de wijk

13 maart 2023

Niet typen maar vertellen tegen je ECD hoe het met je cliënt gaat. Het kan echt al! Bij zorgorganisatie Patyna…

bekijken

Spraakgestuurd rapporteren levert een tijdswinst van 30 procent op voor zorgmedewerkers

9 maart 2023

Bron: Actiz Om toekomstbestendige zorg mogelijk te maken kijkt zorgorganisatie Mijzo hoe nieuwe technologieën zorgmedewerkers kunnen ontlasten. In het elektronisch…

bekijken

Stichting Hulp bij Zorg kiest voor het slimme ECD PUUR. van Ecare

6 maart 2023

Zorgorganisatie Stichting Hulp bij Zorg uit Amersfoort kiest ervoor om voortaan te gaan werken met ons slimme Elektronische Cliëntdossier PUUR….

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van