Zorgprofessionals besparen meer dan 20 minuten per Medido aan- en afmelding - PUUR.

Zorgprofessionals besparen meer dan 20 minuten per Medido aan- en afmelding

Deel dit bericht:
     

Diverse zorgorganisaties zetten de slimme medicijndoos Medido in om cliënten te helpen bij de dagelijkse inname van medicijnen, zonder dat daarbij een zorgprofessional aanwezig hoeft te zijn.

Enerzijds draagt dit bij aan het verhogen van de zelfredzaamheid van de cliënt en anderzijds helpen slimme innovaties als deze zorgorganisaties om slim in te spelen op de arbeidsmarktkrapte.


Aan- en afmelden van Medido supersnel via PUUR.

 

Het aan- en afmelden van de medicijndispenser ging voorheen meestal gepaard met nogal wat administratieve rompslomp die door de zorgprofessional moest worden uitgevoerd. De fax kwam er zelfs nog weleens aan te pas. Al met al kostte het aan- en afmelden bijna een half uur per keer.

Gelukkig is dat inmiddels verleden tijd voor de zorgprofessionals die werken met ons slimme Elektronische Cliënt Dossier PUUR. Want het aan- en afmeldproces verloopt zeer efficiënt via PUUR. Door middel van een enkele klik in het dossier is de medicijndispenser aan- of afgemeld. In plaats van bijna 30 minuten bezig te zijn, is de zorgprofessional nu binnen een minuut klaar!

Een slimme technologische ontwikkeling die direct leidt tot een gigantische administratieve lastenvermindering voor de zorgprofessional. Wil je hier ook van profiteren? Laat het ons weten.


Lees nog even verderDe zorgprofessionals van D&R Care op Curaçao kiezen voor het ECD PUUR.

3 augustus 2023

Zonnig nieuws in deze druilerige dagen! De zorgprofessionals van D&R Care op Curaçao gaan per 1 september werken met ons…

bekijken

Hoe hadden datalekken in de zorg voorkomen kunnen worden?

8 juni 2023

Datalekken vormen een groot probleem in de zorgsector. In 2022 waren maar liefst 41 procent van alle datalekken afkomstig uit…

bekijken

Het Zorgmakelaarskantoor & Zorgboerderij Beumershoek kiezen voor PUUR.

3 april 2023

Heugelijk nieuws! Opnieuw kiezen zorgprofessionals om te gaan werken met ons slimme digitale dossier PUUR.   Vereenvoudiging van de werkprocessen…

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |        

PUUR. is één van de superslimme producten van