Zorgprofessionals besparen meer dan 20 minuten per Medido aan- en afmelding - PUUR.


Zorgprofessionals besparen meer dan 20 minuten per Medido aan- en afmelding

Deel dit bericht:
     

Diverse zorgorganisaties zetten de slimme medicijndoos Medido in om cliënten te helpen bij de dagelijkse inname van medicijnen, zonder dat daarbij een zorgprofessional aanwezig hoeft te zijn.

Enerzijds draagt dit bij aan het verhogen van de zelfredzaamheid van de cliënt en anderzijds helpen slimme innovaties als deze zorgorganisaties om slim in te spelen op de arbeidsmarktkrapte.


Aan- en afmelden van Medido supersnel via PUUR.

 

Het aan- en afmelden van de medicijndispenser ging voorheen meestal gepaard met nogal wat administratieve rompslomp die door de zorgprofessional moest worden uitgevoerd. De fax kwam er zelfs nog weleens aan te pas. Al met al kostte het aan- en afmelden bijna een half uur per keer.

Gelukkig is dat inmiddels verleden tijd voor de zorgprofessionals die werken met ons slimme Elektronische Cliënt Dossier PUUR. Want het aan- en afmeldproces verloopt zeer efficiënt via PUUR. Door middel van een enkele klik in het dossier is de medicijndispenser aan- of afgemeld. In plaats van bijna 30 minuten bezig te zijn, is de zorgprofessional nu binnen een minuut klaar!

Een slimme technologische ontwikkeling die direct leidt tot een gigantische administratieve lastenvermindering voor de zorgprofessional. Wil je hier ook van profiteren? Laat het ons weten.


Lees nog even verderTerugkijken webinar: spraakgestuurd rapporteren in de wijk

13 maart 2023

Niet typen maar vertellen tegen je ECD hoe het met je cliënt gaat. Het kan echt al! Bij zorgorganisatie Patyna…

bekijken

Spraakgestuurd rapporteren levert een tijdswinst van 30 procent op voor zorgmedewerkers

9 maart 2023

Bron: Actiz Om toekomstbestendige zorg mogelijk te maken kijkt zorgorganisatie Mijzo hoe nieuwe technologieën zorgmedewerkers kunnen ontlasten. In het elektronisch…

bekijken

Stichting Hulp bij Zorg kiest voor het slimme ECD PUUR. van Ecare

6 maart 2023

Zorgorganisatie Stichting Hulp bij Zorg uit Amersfoort kiest ervoor om voortaan te gaan werken met ons slimme Elektronische Cliëntdossier PUUR….

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van