ZZG zorggroep, Medido en Ecare realiseren samen slimme manier voor aan- en afmelden in PUUR. - PUUR.


ZZG zorggroep, Medido en Ecare realiseren samen slimme manier voor aan- en afmelden in PUUR.

Deel dit bericht:
     

Samen met ZZG zorggroep en Medido hebben we een slimme manier ontwikkeld voor het aan- en afmelden van de medicijndispenser in ons Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) PUUR. Dit draagt direct bij aan het verminderen van de administratieve lasten voor de zorgprofessional.


Geen administratieve taken meer

ZZG zorggroep werkt al jaren samen met leverancier Vitavanti – Medido voor de inzet van de slimme medicijndispenser Medido bij de cliënten van ZZG.

 

De medicijndispenser herinnert jou als cliënt aan het moment dat je de medicatie moet innemen. Als je de medicatie vergeet, stuurt de dispenser een melding naar de zorgcentrale van ZZG. Deze collega’s nemen dan contact met je op en herinneren je aan het medicatiemoment. Een goed voorbeeld van een slim technologisch hulpmiddel in de zorg.

 

“Het aan- of afmelden van de medicijndispenser is sinds kort ook slimmer geregeld. Samen met Ecare hebben we het aan- en afmeldproces geautomatiseerd via het Elektronische Cliëntendossier PUUR. De zorgprofessional heeft geen handmatige administratieve taken meer. Dit draagt mooi bij aan de vermindering van de administratieve lasten en zorgt voor meer tijd aan zorg en aandacht voor cliënten. We hebben dit alles digitaal ingeregeld, wat zorgt voor blije medewerkers en tevreden cliënten.” Aldus ZZG zorggroep.

 

Bron: LinkedIn bericht van ZZG zorggroep


Lees nog even verderZorgorganisatie King Arthur Groep kiest voor PUUR.

1 februari 2023

Fantastisch nieuws! Zorgorganisatie King Arthur Groep kiest voor het werken met ons supergave, slimme en gebruiksvriendelijke Elektronisch Cliënten Dossier PUUR….

bekijken

Ook Umbra Zorg kiest voor PUUR.!

31 januari 2023

Opnieuw een zorgorganisatie die overtuigd is van de professionaliteit en vriendelijkheid van ons prachtige ECD PUUR. De zorgprofessionals van Umbra…

bekijken

Wyckzorg Twente kiest voor PUUR.

30 januari 2023

Weer een zorgorganisatie die kiest voor het werken met PUUR.! Dit keer is het de startende zorgorganisatie Wyckzorg Twente. De…

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van