ZZG zorggroep, Medido en Ecare realiseren samen slimme manier voor aan- en afmelden in PUUR. - PUUR.


ZZG zorggroep, Medido en Ecare realiseren samen slimme manier voor aan- en afmelden in PUUR.

Deel dit bericht:
     

Samen met ZZG zorggroep en Medido hebben we een slimme manier ontwikkeld voor het aan- en afmelden van de medicijndispenser in ons Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) PUUR. Dit draagt direct bij aan het verminderen van de administratieve lasten voor de zorgprofessional.


Geen administratieve taken meer

ZZG zorggroep werkt al jaren samen met leverancier Vitavanti – Medido voor de inzet van de slimme medicijndispenser Medido bij de cliënten van ZZG.

 

De medicijndispenser herinnert jou als cliënt aan het moment dat je de medicatie moet innemen. Als je de medicatie vergeet, stuurt de dispenser een melding naar de zorgcentrale van ZZG. Deze collega’s nemen dan contact met je op en herinneren je aan het medicatiemoment. Een goed voorbeeld van een slim technologisch hulpmiddel in de zorg.

 

“Het aan- of afmelden van de medicijndispenser is sinds kort ook slimmer geregeld. Samen met Ecare hebben we het aan- en afmeldproces geautomatiseerd via het Elektronische Cliëntendossier PUUR. De zorgprofessional heeft geen handmatige administratieve taken meer. Dit draagt mooi bij aan de vermindering van de administratieve lasten en zorgt voor meer tijd aan zorg en aandacht voor cliënten. We hebben dit alles digitaal ingeregeld, wat zorgt voor blije medewerkers en tevreden cliënten.” Aldus ZZG zorggroep.

 

Bron: LinkedIn bericht van ZZG zorggroep


Lees nog even verderHet Zorgmakelaarskantoor & Zorgboerderij Beumershoek kiezen voor PUUR.

3 april 2023

Heugelijk nieuws! Opnieuw kiezen zorgprofessionals om te gaan werken met ons slimme digitale dossier PUUR.   Vereenvoudiging van de werkprocessen…

bekijken

Terugkijken webinar: spraakgestuurd rapporteren in de wijk

13 maart 2023

Niet typen maar vertellen tegen je ECD hoe het met je cliënt gaat. Het kan echt al! Bij zorgorganisatie Patyna…

bekijken

Spraakgestuurd rapporteren levert een tijdswinst van 30 procent op voor zorgmedewerkers

9 maart 2023

Bron: Actiz Om toekomstbestendige zorg mogelijk te maken kijkt zorgorganisatie Mijzo hoe nieuwe technologieën zorgmedewerkers kunnen ontlasten. In het elektronisch…

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van