Meetwaarden direct opslaan in het zorgdossier PUUR.

Nieuw: Meetwaarden direct opslaan in PUUR. voor de woonzorg

Deel dit bericht:
     

Bloeddruk-, temperatuur-, saturatie- en hartslagmetingen doen. Het is een routineklus voor veel verpleegkundigen en verzorgenden. Je meet de waarden en noteert ze op een lijst. Ben je klaar dan voer je ze in het zorgdossier. Ideaal is deze werkwijze niet en het kan makkelijker. Meetapparatuur verbind je nu eenvoudig via Zorginformatiebouwstenen (Zibs), aan PUUR. voor de woonzorg.

Bij het registeren van metingen gaat nog wel eens wat mis. De oorzaak is dat meetwaarden op een papieren formulier worden ingevuld. Achteraf voert de verpleegkundige de meetwaarden in het zorgdossier. Fouten ontstaan door het verkeerd overnemen van de meetwaarden, of door het invoeren bij de verkeerde cliënt. Soms raken formulieren kwijt of ontbreekt de tijd om ze in te voeren. Dan is informatie in het zorgdossier niet actueel en dat kan vervelend zijn. Maar dat ongemak is voorbij als je meetapparatuur verbindt met PUUR.

Hoe werkt het?

Is je meetapparaat verbonden met PUUR. dan staat de meting direct in het zorgdossier van je cliënt. Dat scheelt een hoop tijd en voorkomt fouten als gevolg van handmatige invoer. Klik op onderstaande video om te zien hoe het werkt.

 

Wil jij jouw meetapparatuur verbinden met PUUR.?

Wijs je leverancier erop dat dit nu eenvoudig gaat via Zibs, de landelijke standaard voor uitwisseling van zorggegevens. Je adviseur van Ecare helpt je graag in het gesprek met een leverancier om zoveel mogelijk rendement uit je keuzes te halen.

Leverancier?

Ben jij leverancier van meetapparatuur dan nodigen we je van harte uit om aan te sluiten op PUUR. Vele tienduizenden zorgprofessionals zijn je dankbaar en aansluiting is dankzij het gebruik van Zibs zo geregeld. Interesse? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.Lees nog even verderDe zorgprofessionals van D&R Care op Curaçao kiezen voor het ECD PUUR.

3 augustus 2023

Zonnig nieuws in deze druilerige dagen! De zorgprofessionals van D&R Care op Curaçao gaan per 1 september werken met ons…

bekijken

Hoe hadden datalekken in de zorg voorkomen kunnen worden?

8 juni 2023

Datalekken vormen een groot probleem in de zorgsector. In 2022 waren maar liefst 41 procent van alle datalekken afkomstig uit…

bekijken

Het Zorgmakelaarskantoor & Zorgboerderij Beumershoek kiezen voor PUUR.

3 april 2023

Heugelijk nieuws! Opnieuw kiezen zorgprofessionals om te gaan werken met ons slimme digitale dossier PUUR.   Vereenvoudiging van de werkprocessen…

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |        

PUUR. is één van de superslimme producten van