Meetwaarden direct opslaan in het zorgdossier PUUR.


Nieuw: Meetwaarden direct opslaan in PUUR. voor de woonzorg

Deel dit bericht:
     

Bloeddruk-, temperatuur-, saturatie- en hartslagmetingen doen. Het is een routineklus voor veel verpleegkundigen en verzorgenden. Je meet de waarden en noteert ze op een lijst. Ben je klaar dan voer je ze in het zorgdossier. Ideaal is deze werkwijze niet en het kan makkelijker. Meetapparatuur verbind je nu eenvoudig via Zorginformatiebouwstenen (Zibs), aan PUUR. voor de woonzorg.

Bij het registeren van metingen gaat nog wel eens wat mis. De oorzaak is dat meetwaarden op een papieren formulier worden ingevuld. Achteraf voert de verpleegkundige de meetwaarden in het zorgdossier. Fouten ontstaan door het verkeerd overnemen van de meetwaarden, of door het invoeren bij de verkeerde cliënt. Soms raken formulieren kwijt of ontbreekt de tijd om ze in te voeren. Dan is informatie in het zorgdossier niet actueel en dat kan vervelend zijn. Maar dat ongemak is voorbij als je meetapparatuur verbindt met PUUR.

Hoe werkt het?

Is je meetapparaat verbonden met PUUR. dan staat de meting direct in het zorgdossier van je cliënt. Dat scheelt een hoop tijd en voorkomt fouten als gevolg van handmatige invoer. Klik op onderstaande video om te zien hoe het werkt.

 

Wil jij jouw meetapparatuur verbinden met PUUR.?

Wijs je leverancier erop dat dit nu eenvoudig gaat via Zibs, de landelijke standaard voor uitwisseling van zorggegevens. Je adviseur van Ecare helpt je graag in het gesprek met een leverancier om zoveel mogelijk rendement uit je keuzes te halen.

Leverancier?

Ben jij leverancier van meetapparatuur dan nodigen we je van harte uit om aan te sluiten op PUUR. Vele tienduizenden zorgprofessionals zijn je dankbaar en aansluiting is dankzij het gebruik van Zibs zo geregeld. Interesse? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.Lees nog even verderTerugkijken webinar: spraakgestuurd rapporteren in de wijk

13 maart 2023

Niet typen maar vertellen tegen je ECD hoe het met je cliënt gaat. Het kan echt al! Bij zorgorganisatie Patyna…

bekijken

Spraakgestuurd rapporteren levert een tijdswinst van 30 procent op voor zorgmedewerkers

9 maart 2023

Bron: Actiz Om toekomstbestendige zorg mogelijk te maken kijkt zorgorganisatie Mijzo hoe nieuwe technologieën zorgmedewerkers kunnen ontlasten. In het elektronisch…

bekijken

Stichting Hulp bij Zorg kiest voor het slimme ECD PUUR. van Ecare

6 maart 2023

Zorgorganisatie Stichting Hulp bij Zorg uit Amersfoort kiest ervoor om voortaan te gaan werken met ons slimme Elektronische Cliëntdossier PUUR….

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van