Meetwaarden direct opslaan in het zorgdossier PUUR.


Nieuw: Meetwaarden direct opslaan in PUUR. voor de woonzorg

Deel dit bericht:
     

Bloeddruk-, temperatuur-, saturatie- en hartslagmetingen doen. Het is een routineklus voor veel verpleegkundigen en verzorgenden. Je meet de waarden en noteert ze op een lijst. Ben je klaar dan voer je ze in het zorgdossier. Ideaal is deze werkwijze niet en het kan makkelijker. Meetapparatuur verbind je nu eenvoudig via Zorginformatiebouwstenen (Zibs), aan PUUR. voor de woonzorg.

Bij het registeren van metingen gaat nog wel eens wat mis. De oorzaak is dat meetwaarden op een papieren formulier worden ingevuld. Achteraf voert de verpleegkundige de meetwaarden in het zorgdossier. Fouten ontstaan door het verkeerd overnemen van de meetwaarden, of door het invoeren bij de verkeerde cliënt. Soms raken formulieren kwijt of ontbreekt de tijd om ze in te voeren. Dan is informatie in het zorgdossier niet actueel en dat kan vervelend zijn. Maar dat ongemak is voorbij als je meetapparatuur verbindt met PUUR.

Hoe werkt het?

Is je meetapparaat verbonden met PUUR. dan staat de meting direct in het zorgdossier van je cliënt. Dat scheelt een hoop tijd en voorkomt fouten als gevolg van handmatige invoer. Klik op onderstaande video om te zien hoe het werkt.

 

Wil jij jouw meetapparatuur verbinden met PUUR.?

Wijs je leverancier erop dat dit nu eenvoudig gaat via Zibs, de landelijke standaard voor uitwisseling van zorggegevens. Je adviseur van Ecare helpt je graag in het gesprek met een leverancier om zoveel mogelijk rendement uit je keuzes te halen.

Leverancier?

Ben jij leverancier van meetapparatuur dan nodigen we je van harte uit om aan te sluiten op PUUR. Vele tienduizenden zorgprofessionals zijn je dankbaar en aansluiting is dankzij het gebruik van Zibs zo geregeld. Interesse? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.Lees nog even verderStichting de Schakel kiest voor PUUR.

18 oktober 2022

Ook als kleinere zorgorganisatie kun je natuurlijk bij ons terecht! Dit keer zijn het de medewerkers van Stichting de Schakel Community…

bekijken

Thuiszorgorganisatie MeZa Zorg gaat aan de slag met PUUR.

27 september 2022

Oost west, thuis best. Bij MeZa Zorg zijn ze er van overtuigd dat hoe langer iemand in zijn of haar…

bekijken

Klik door PUUR. met onze interactieve demo’s

15 augustus 2022

Was jij altijd al benieuwd hoe het is om met PUUR. ons slimme ECD te werken? Nou, probeer het vrijblijvend…

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van