Thuiszorgorganisatie MeZa Zorg gaat aan de slag met PUUR. - PUUR.


Thuiszorgorganisatie MeZa Zorg gaat aan de slag met PUUR.

Deel dit bericht:
     

Oost west, thuis best. Bij MeZa Zorg zijn ze er van overtuigd dat hoe langer iemand in zijn of haar vertrouwde omgeving kan blijven wonen, hoe beter dit is voor de gezondheid. Met een beetje hulp is dit in veel gevallen ook makkelijk te realiseren. Vanaf 1 november 2022 worden de zorgprofessionals van MeZa Zorg daarbij ondersteund door ons ECD, PUUR.


PUUR. viel op vanwege de intuïtiviteit

MeZa Zorg is een net gestarte thuiszorgaanbieder in Dordrecht. Zij bieden particuliere thuiszorg aan cliënten en focussen zich op het persoonlijke aspect van de thuiszorg. De keuze bij de zoektocht naar een ECD viel op PUUR. vanwege de intuïtiviteit en de manier waarop het cyclisch werken volledig geïntegreerd zit in het ECD.

De komende weken staan in het teken van de inrichting en trainingen om de zorgprofessionals van MeZa Zorg wegwijs te maken in de nieuwe dossier omgeving, zodat zij op 1 november vol vertrouwen en enthousiasme kunnen aftrappen.

Wij wensen jullie heel veel succes en plezier met het werken met PUUR. En welkom bij de club MeZa Zorg!


Ecare elektronisch clienten dossier thuiszorg en wijkzorg

Maak kennis met PUUR.

Benieuwd of PUUR. ook wat voor jouw zorgorganisatie is? Neem een kijken in ons dossier door middel van onze interactieve demo. Deze geeft je de gelegenheid zelf eens rond te kijken en te klikken in PUUR. voor de thuiszorg.Lees nog even verderStichting de Schakel kiest voor PUUR.

18 oktober 2022

Ook als kleinere zorgorganisatie kun je natuurlijk bij ons terecht! Dit keer zijn het de medewerkers van Stichting de Schakel Community…

bekijken

Klik door PUUR. met onze interactieve demo’s

15 augustus 2022

Was jij altijd al benieuwd hoe het is om met PUUR. ons slimme ECD te werken? Nou, probeer het vrijblijvend…

bekijken

Klik door PUUR. voor de wijkzorg

26 juli 2022

Klik nu zelf heel eenvoudig door PUUR. ons superfijne ECD voor de wijkzorg met de interactieve demo. Interactieve demo voor…

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van