Efficiënt declaratieproces met de juiste digitale werkplek


Efficiënt declaratieproces met de juiste digitale werkplek

Deel dit bericht:
     

Voor elke doelgroep is het belangrijk om een digitale werkplek te hebben, die toegankelijk is en waarin je je vak en jouw dagelijkse processen herkent. Daarom is het handig om een digitale werkplek voor zorgverleners te hebben én een digitale werkplek voor ondersteunende diensten. Dit zorgt voor overzicht en voorkomt fouten. Wij spraken hierover met André, werkzaam op het Wijkservicecentrum van Thebe Wijkverpleging.

Optimale ondersteuning in je werk

“De administratie heeft dagelijks te maken met allerlei verschillende taken op het gebied van registratie tot declaratie. Veel handelingen vragen om opvolging om het proces goed af te kunnen ronden. De vele financieringsvormen maken het er niet makkelijker op. Daarom is het belangrijk, dat software voor de administratie overzicht biedt in deze processen en de taken die uitgevoerd moeten worden. Zodoende worden we als medewerkers op de administratie optimaal ondersteund in ons werk.”

“Bij Thebe werken we met PUUR. van Ecare en ik vind het erg duidelijk. Je bent veel nu sneller waar je moet wezen; sneller overzicht en minder klikwerk! In PUUR. is een nieuw startpunt gemaakt voor de administratie. Dit is een slim overzicht, voor alle financieringsvormen (Wlz, Zvw, Wmo, PGB, enz.). Je ziet hier op een eenvoudige manier wat er nog moet gebeuren. Bijvoorbeeld dat er inkomende toewijzingen zijn of dat er retourberichten zijn binnengekomen op declaraties waar je nog naar moet kijken. Ook kun je er de status checken van bijvoorbeeld lopende declaratieprocessen. Vanuit het overzicht ga je vervolgens makkelijk naar een onderdeel waar je mee aan de slag gaat. Bijvoorbeeld het reageren op een binnenkomende toewijzing of het verwerken van een retourbericht. Duidelijk, professioneel en overzichtelijk.”

Ons Shared Services Center kent de administratieve processen van a tot z

Ons Shared services center, ondersteunt zorgorganisaties bij de administratieve processen. Zoals het verzuimproces, de salarisverwerking of het uitvoeren van het volledige declaratieproces. Zij doen dit al jarenlang voor allerlei zorgorganisaties, van klein tot groot. Het grote voordeel van het team is dat het voor hun dagelijkse kost en daardoor dus gesneden koek is. Zij kennen de administratieve processen van a tot z, zijn en blijven op de hoogte van de laatste (wets)wijzigingen die van invloed zijn op deze processen en weten dit op de juiste manier toe te passen. Wil je de administratie binnen jouw zorgorganisatie niet meer zelf doen? Neem dan een kijkje op de website van het Shared Services Center.


Lees nog even verderThuiszorg Rijnstad verwacht minder MIC-meldingen door aansluiting nCare op PUUR.

16 juli 2021

Om de kwaliteit van de medicatietoediening te vergroten, laat Thuiszorg Rijnstad het toedienregistratiesysteem nCare aansluiten op het ecd PUUR. De…

bekijken

Zo werken we samen met de zorg aan het fijnste ecd

14 juli 2021

PUUR. ondersteunt onder andere het primaire proces van de zorgprofessional. Om dit zo goed mogelijk te doen, werken we nauw…

bekijken

Hoeve Sprey gaat werken met het ECD PUUR.

12 juli 2021

Kijk, daar worden wij nou blij van! Hoeve Sprey gaat werken met ons elektronisch cliënten dossier, PUUR.

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van