Online demo: Zo werkt de administratie PUUR. - PUUR.


Online demo: Zo werkt de administratie PUUR.

Deel dit bericht:
     

Online demo: Zo werkt de administratie in PUUR.

Super dat je de online demo: ‘Zo werkt de administratie in PUUR.’ terug wilt kijken.
Als je onderstaand formulier invult, verwijzen wij je door naar de video en zorgen wij ervoor dat je de link naar de video in je mailbox ontvangt. Hierdoor kun je de video altijd rechtstreeks vanaf jouw inbox vinden en hoef je niet elke keer je gegevens achter te laten.

PUUR. ondersteunt ook de administratieve medewerker in de zorg

PUUR. is de slimme software die alle professionals werkzaam in de zorg compleet ondersteunt. Ook de administratieve kant van het zorgproces verloopt nauwkeurig en prettig via PUUR. Tijdens de online demo: ‘Zo werkt de administratie in PUUR.’ krijg je een goede indruk van de veelzijdigheid en eenvoud van de software.

In de video geeft onze collega Marliek je in vogelvlucht een overzicht van de belangrijkste functies:

  • De Berichtenbox: hierin zie je hoe het berichtenverkeer rondom de cliënten voor de verschillende financieringen verloopt. Marliek licht dit toe aan de hand van een voorbeeld voor de WLZ voor de ‘toewijzingen’ (minuut 0.50), ‘te verwerken’ (5.11), ’te verzenden’ (6.00), ‘in behandeling’ (6.55) en ‘retouren’ (7.14).
  • Hoe werkt het produceren (vanaf 7.45) in PUUR. en welke slimme controles zitten er in PUUR. verwerkt, zoals bijvoorbeeld het mutatielog (9.51).
  • Hoe werkt de facturering (10.55) en welke stappen doorloop je? Ook hier zitten allemaal slimme controles in verwerkt, voordat je echt declareert en factureert.
  • Na het doorlopen van de facturering met controles, ben je klaar om de declaratie te verzenden (19.30)Door de vele regels en uitzonderingen, opgesteld door de verschillende financiers die ook allemaal weer verschillende uitgangspunten hanteren, is de administratie in de zorg vaak een complex geheel. Wil jij je tijd liever wijden aan het verlenen van zorg? Dan kun je een deel van je administratie ook uit handen geven aan ons Shared Services Center. Lees hier meer.


Lees nog even verderStichting de Schakel kiest voor PUUR.

18 oktober 2022

Ook als kleinere zorgorganisatie kun je natuurlijk bij ons terecht! Dit keer zijn het de medewerkers van Stichting de Schakel Community…

bekijken

Thuiszorgorganisatie MeZa Zorg gaat aan de slag met PUUR.

27 september 2022

Oost west, thuis best. Bij MeZa Zorg zijn ze er van overtuigd dat hoe langer iemand in zijn of haar…

bekijken

Klik door PUUR. met onze interactieve demo’s

15 augustus 2022

Was jij altijd al benieuwd hoe het is om met PUUR. ons slimme ECD te werken? Nou, probeer het vrijblijvend…

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van