Online demo: Zo werkt de administratie PUUR. - PUUR.


Online demo: Zo werkt de administratie PUUR.

Deel dit bericht:
     

Online demo: Zo werkt de administratie in PUUR.

Super dat je de online demo: ‘Zo werkt de administratie in PUUR.’ terug wilt kijken.
Als je onderstaand formulier invult, verwijzen wij je door naar de video en zorgen wij ervoor dat je de link naar de video in je mailbox ontvangt. Hierdoor kun je de video altijd rechtstreeks vanaf jouw inbox vinden en hoef je niet elke keer je gegevens achter te laten.

PUUR. ondersteunt ook de administratieve medewerker in de zorg

PUUR. is de slimme software die alle professionals werkzaam in de zorg compleet ondersteunt. Ook de administratieve kant van het zorgproces verloopt nauwkeurig en prettig via PUUR. Tijdens de online demo: ‘Zo werkt de administratie in PUUR.’ krijg je een goede indruk van de veelzijdigheid en eenvoud van de software.

In de video geeft onze collega Marliek je in vogelvlucht een overzicht van de belangrijkste functies:

  • De Berichtenbox: hierin zie je hoe het berichtenverkeer rondom de cliënten voor de verschillende financieringen verloopt. Marliek licht dit toe aan de hand van een voorbeeld voor de WLZ voor de ‘toewijzingen’ (minuut 0.50), ‘te verwerken’ (5.11), ’te verzenden’ (6.00), ‘in behandeling’ (6.55) en ‘retouren’ (7.14).
  • Hoe werkt het produceren (vanaf 7.45) in PUUR. en welke slimme controles zitten er in PUUR. verwerkt, zoals bijvoorbeeld het mutatielog (9.51).
  • Hoe werkt de facturering (10.55) en welke stappen doorloop je? Ook hier zitten allemaal slimme controles in verwerkt, voordat je echt declareert en factureert.
  • Na het doorlopen van de facturering met controles, ben je klaar om de declaratie te verzenden (19.30)Door de vele regels en uitzonderingen, opgesteld door de verschillende financiers die ook allemaal weer verschillende uitgangspunten hanteren, is de administratie in de zorg vaak een complex geheel. Wil jij je tijd liever wijden aan het verlenen van zorg? Dan kun je een deel van je administratie ook uit handen geven aan ons Shared Services Center. Lees hier meer.


Lees nog even verderTerugkijken webinar: spraakgestuurd rapporteren in de wijk

13 maart 2023

Niet typen maar vertellen tegen je ECD hoe het met je cliënt gaat. Het kan echt al! Bij zorgorganisatie Patyna…

bekijken

Spraakgestuurd rapporteren levert een tijdswinst van 30 procent op voor zorgmedewerkers

9 maart 2023

Bron: Actiz Om toekomstbestendige zorg mogelijk te maken kijkt zorgorganisatie Mijzo hoe nieuwe technologieën zorgmedewerkers kunnen ontlasten. In het elektronisch…

bekijken

Stichting Hulp bij Zorg kiest voor het slimme ECD PUUR. van Ecare

6 maart 2023

Zorgorganisatie Stichting Hulp bij Zorg uit Amersfoort kiest ervoor om voortaan te gaan werken met ons slimme Elektronische Cliëntdossier PUUR….

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van