Samen slimmer zorgen - door ZZG - PUUR.


Samen slimmer zorgen – door ZZG

Deel dit bericht:
     

Bron: ZZG

“Vorig jaar deden we onderzoek naar de inzet van Tessa van Tinybots. Daaruit bleek dat de inzet van deze sociale zorgrobot meer dan 2 uur per week per cliënt aan zorginzet oplevert. We zetten Tessa daarom nu in als hulpmiddel voor de wijkverpleging. Ook mooi is dat ‘Tessa as a Service’ is opgezet vanuit hetzelfde primaire werkproces als de Medido.” Aldus ZZG.


Aan- en afmelden van Tessa supersnel via PUUR.

Hetty Peeters, projectleider Tessa bij ZZG licht toe: “Dit betekent dat het aan- en afmelden van robot Tessa via het ECD PUUR. van Ecare gaat. Dat maakt het veiliger omdat we vanuit het ECD werken. En we hebben er niks extra’s voor moeten bouwen. Bovendien scheelt het medewerkers administratieve lasten. Zo houden we meer tijd over aan zorg en aandacht voor cliënten.”

Meer weten over de inzet van Tessa en hoe ZZG dit, als eerste in Nederland, in het primaire werkproces hebben ingeregeld? Mail ons gerust en we brengen je graag in contact met ZZG.


Lees nog even verderTerugkijken webinar: spraakgestuurd rapporteren in de wijk

13 maart 2023

Niet typen maar vertellen tegen je ECD hoe het met je cliënt gaat. Het kan echt al! Bij zorgorganisatie Patyna…

bekijken

Spraakgestuurd rapporteren levert een tijdswinst van 30 procent op voor zorgmedewerkers

9 maart 2023

Bron: Actiz Om toekomstbestendige zorg mogelijk te maken kijkt zorgorganisatie Mijzo hoe nieuwe technologieën zorgmedewerkers kunnen ontlasten. In het elektronisch…

bekijken

Stichting Hulp bij Zorg kiest voor het slimme ECD PUUR. van Ecare

6 maart 2023

Zorgorganisatie Stichting Hulp bij Zorg uit Amersfoort kiest ervoor om voortaan te gaan werken met ons slimme Elektronische Cliëntdossier PUUR….

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van