Attendi en Ecare werken samen aan spraakgestuurd ECD - PUUR.

Attendi en Ecare werken samen aan spraakgestuurd ECD

Deel dit bericht:
     

Het is officieel: binnenkort kan je rapportages inspreken in PUUR. Het ECD leest rapportages straks zelfs voor als je dat wilt. Om dit mogelijk te maken, is Ecare een samenwerking gestart met Attendi, leverancier van spraak-naar-tekst technologie. Mijzo start als eerste zorgorganisatie met de pilot om het taalmodel verder te trainen.

Spreken tegen het woonzorgdossier

Met spraakgestuurd rapporteren spreek je als zorgprofessional overal makkelijk je rapportages in. De technologie van Attendi die in PUUR. is verwerkt via een API en zet de gesproken woorden om in een uitgeschreven tekst. Zo ontstaat er snel een complete rapportage. De spraaktechnologie komt als eerste in het woondossier beschikbaar voor het rapporteren, evalueren en het maken van afspraken. Later volgt uitbreiding naar andere onderdelen in PUUR.

Nauwkeurige vertaling

Attendi ontwikkelt spraaktechnologie specifiek voor toepassingen in de zorg. Door deze focus is Attendi in staat om specifiek taalgebruik te herkennen. In nauwe samenwerking met zorgorganisaties en Ecare traint Attendi het spraakherkenningsmodel specifiek voor de gebruikers van PUUR. Een nauwkeurige vertaling van uitgesproken woorden naar uitgeschreven tekst zorgt ervoor dat er weinig correcties nodig zijn. De technologie voegt automatisch leestekens toe zodat er een goed leesbare rapportage ontstaat.

Doordat de technologie door het Nederlandse Attendi zelf is ontwikkeld, is er de garantie dat de data geen ongewenst onderdeel worden van dataverwerking door derde partijen.

Bekijk hoe het werkt

Wil je weten hoe het werkt? Diederik van Attendi en Chantal van Ecare leggen het uit en laten het zien in de sessie: Hallo ECD (35 minuten). Liever luisteren? Check de podcast.

Ook praten tegen PUUR.?

Heb je interesse om te praten met PUUR. om zo de rapportagetijd te verkorten en de kwaliteit te verbeteren? Doe dan mee met de pilot! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact op.
Lees nog even verderDe zorgprofessionals van D&R Care op Curaçao kiezen voor het ECD PUUR.

3 augustus 2023

Zonnig nieuws in deze druilerige dagen! De zorgprofessionals van D&R Care op Curaçao gaan per 1 september werken met ons…

bekijken

Hoe hadden datalekken in de zorg voorkomen kunnen worden?

8 juni 2023

Datalekken vormen een groot probleem in de zorgsector. In 2022 waren maar liefst 41 procent van alle datalekken afkomstig uit…

bekijken

Het Zorgmakelaarskantoor & Zorgboerderij Beumershoek kiezen voor PUUR.

3 april 2023

Heugelijk nieuws! Opnieuw kiezen zorgprofessionals om te gaan werken met ons slimme digitale dossier PUUR.   Vereenvoudiging van de werkprocessen…

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |        

PUUR. is één van de superslimme producten van