Stichting de Schakel kiest voor PUUR. - PUUR.


Stichting de Schakel kiest voor PUUR.

Deel dit bericht:
     

Ook als kleinere zorgorganisatie kun je natuurlijk bij ons terecht!

Dit keer zijn het de medewerkers van Stichting de Schakel Community Care die per 1 januari 2023 met ons ECD PUUR. gaan werken.


Stichting de Schakel is een woon- en dagbestedingslocatie van ‘t Brouwershuis waar mensen met een verstandelijke of psychosociale beperking samen wonen met mensen zonder beperking. Het streven is om zo gelijkwaardig mogelijk te leven vanuit een christelijke levensbeschouwing.

Het Day-Kaffee wordt gerund door mensen met en zonder beperking. Ook kunnen thuiswonende mensen met een verstandelijke beperking komen werken in de horeca of in het VVV-kantoor. Deze mooie organisatie was op zoek naar een digitaal dossier dat hen op de woon- en dagbestedingslocatie kan ondersteunen en heeft dat gevonden in ons ECD PUUR.


ECD gehandicaptenzorg

E-learning en training

De komende weken richten we samen de software in en ontdekken de medewerkers van Stichting de Schakel via e-learning modules en een training op locatie hoe te werken met PUUR.

Heel veel succes en plezier Stichting de Schakel. En welkom bij de club!


Maak kennis met PUUR.

Benieuwd of PUUR. ook wat voor jouw zorgorganisatie is? Neem een kijken in ons dossier door middel van onze interactieve demo. Deze geeft je de gelegenheid zelf eens rond te kijken en te klikken in PUUR. voor de gehandicaptenzorg.Lees nog even verderThuiszorgorganisatie MeZa Zorg gaat aan de slag met PUUR.

27 september 2022

Oost west, thuis best. Bij MeZa Zorg zijn ze er van overtuigd dat hoe langer iemand in zijn of haar…

bekijken

Klik door PUUR. met onze interactieve demo’s

15 augustus 2022

Was jij altijd al benieuwd hoe het is om met PUUR. ons slimme ECD te werken? Nou, probeer het vrijblijvend…

bekijken

Klik door PUUR. voor de wijkzorg

26 juli 2022

Klik nu zelf heel eenvoudig door PUUR. ons superfijne ECD voor de wijkzorg met de interactieve demo. Interactieve demo voor…

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van