Stichting de Schakel kiest voor PUUR. - PUUR.


Stichting de Schakel kiest voor PUUR.

Deel dit bericht:
     

Ook als kleinere zorgorganisatie kun je natuurlijk bij ons terecht!

Dit keer zijn het de medewerkers van Stichting de Schakel Community Care die per 1 januari 2023 met ons ECD PUUR. gaan werken.


Stichting de Schakel is een woon- en dagbestedingslocatie van ‘t Brouwershuis waar mensen met een verstandelijke of psychosociale beperking samen wonen met mensen zonder beperking. Het streven is om zo gelijkwaardig mogelijk te leven vanuit een christelijke levensbeschouwing.

Het Day-Kaffee wordt gerund door mensen met en zonder beperking. Ook kunnen thuiswonende mensen met een verstandelijke beperking komen werken in de horeca of in het VVV-kantoor. Deze mooie organisatie was op zoek naar een digitaal dossier dat hen op de woon- en dagbestedingslocatie kan ondersteunen en heeft dat gevonden in ons ECD PUUR.


ECD gehandicaptenzorg

E-learning en training

De komende weken richten we samen de software in en ontdekken de medewerkers van Stichting de Schakel via e-learning modules en een training op locatie hoe te werken met PUUR.

Heel veel succes en plezier Stichting de Schakel. En welkom bij de club!


Maak kennis met PUUR.

Benieuwd of PUUR. ook wat voor jouw zorgorganisatie is? Neem een kijken in ons dossier door middel van onze interactieve demo. Deze geeft je de gelegenheid zelf eens rond te kijken en te klikken in PUUR. voor de gehandicaptenzorg.Lees nog even verderTerugkijken webinar: spraakgestuurd rapporteren in de wijk

13 maart 2023

Niet typen maar vertellen tegen je ECD hoe het met je cliënt gaat. Het kan echt al! Bij zorgorganisatie Patyna…

bekijken

Spraakgestuurd rapporteren levert een tijdswinst van 30 procent op voor zorgmedewerkers

9 maart 2023

Bron: Actiz Om toekomstbestendige zorg mogelijk te maken kijkt zorgorganisatie Mijzo hoe nieuwe technologieën zorgmedewerkers kunnen ontlasten. In het elektronisch…

bekijken

Stichting Hulp bij Zorg kiest voor het slimme ECD PUUR. van Ecare

6 maart 2023

Zorgorganisatie Stichting Hulp bij Zorg uit Amersfoort kiest ervoor om voortaan te gaan werken met ons slimme Elektronische Cliëntdossier PUUR….

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van