Stichting Hulp bij Zorg kiest voor het slimme ECD PUUR. van Ecare - PUUR.


Stichting Hulp bij Zorg kiest voor het slimme ECD PUUR. van Ecare

Deel dit bericht:
     

Zorgorganisatie Stichting Hulp bij Zorg uit Amersfoort kiest ervoor om voortaan te gaan werken met ons slimme Elektronische Cliëntdossier PUUR.

De zorgprofessionals bieden dag en nacht zorghulp aan cliënten met dementie maar ook aan chronisch zieken en andere hulpbehoevende cliënten tot en met hun laatste levensfase.

Compleet, eenvoudig en professioneel

 

Stichting Hulp bij Zorg heeft haar oog laten vallen op PUUR. vanwege de compleetheid, professionaliteit en de eenvoud. Tot nu toe werkten de professionals met papieren dossiers. Maar om de kwaliteit van de dossiers naar een hoger plan te tillen en de administratieve lasten te verminderen voor de zorgprofessionals, kiest de organisatie ervoor om voortaan te gaan werken met een Elektronisch Cliëntdossier.

 

Rapportages worden op professionele wijze opgebouwd en toegevoegd aan het dossier van de cliënt. Tevens kan informatie over cliënten efficiënt en veilig worden uitgewisseld met collega’s maar ook met externe professionals zoals de huisarts. Bovendien vindt de financiële en administratieve afhandeling van de geleverde zorg en gewerkte uren via PUUR. snel, eenvoudig en correct plaats.

 

Welkom bij de club Stichting Hulp bij Zorg!


Lees nog even verderTerugkijken webinar: spraakgestuurd rapporteren in de wijk

13 maart 2023

Niet typen maar vertellen tegen je ECD hoe het met je cliënt gaat. Het kan echt al! Bij zorgorganisatie Patyna…

bekijken

Spraakgestuurd rapporteren levert een tijdswinst van 30 procent op voor zorgmedewerkers

9 maart 2023

Bron: Actiz Om toekomstbestendige zorg mogelijk te maken kijkt zorgorganisatie Mijzo hoe nieuwe technologieën zorgmedewerkers kunnen ontlasten. In het elektronisch…

bekijken

Zorgprofessionals waarderen PUUR. met een 8.3!

20 februari 2023

Zorgprofessionals waarderen ons slimme elektronische cliënt dossier PUUR. gemiddeld met een 8.3! (op basis van 4578 respondenten) Overzichtelijk, logisch en…

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van