Thuiszorg start-up DuoMei vermijdt papierwerk met PUUR.

Thuiszorg start-up DuoMei vermijdt papierwerk met PUUR.

Deel dit bericht:
     

DuoMei wil thuiszorg aangenaam maken. De zorgorganisatie is 1 april 2020 gestart en richt zich op comfortabele zorg voor cliënten in Amsterdam en Den Haag. Oprichters Pei Zhang en Thijs Boer willen niet in een administratief moeras komen en hebben PUUR. voor de Wijkzorg gekozen als zorgdossier.

Pei en Thijs hebben beiden jarenlange ervaring in de zorg. Ze ontmoetten elkaar in 2010 bij Buurtzorg en raakten bevriend. Niet lang daarna ging Thijs werken bij een thuiszorgorganisatie in Lelystad. Begin 2019 is hij een eigen thuiszorgbedrijf gestart. Pei werkte afgelopen drie jaar voor Buurtzorg China.

Krachten bundelen

“Toen ik klaar was in China wilde ik graag een eigen thuiszorgbedrijf beginnen”, vertelt Pei. “Thijs was ook al voor zichzelf begonnen. Ik stelde voor de krachten te bundelen als DuoMei.” Duo betekent in het Chinees ‘heel erg’ en Mei: ‘mooi en knap’.

De ambitieuze thuiszorg-startup die passie en liefde heeft voor de zorg en medemens, wil taken transparant en meetbaar maken. “Als je gewend bent met een IT-programma te werken, dan wil je een nieuw bedrijf ook gelijk goed starten”, zegt Pei. “Je krijgt later heel veel werk als je achteraf je papieren dossiers moet digitaliseren. Bovendien geeft papier geen overzicht.”

DuoMei kiest PUUR

Thuiszorg start-up DuoMei wil direct overzicht zodat ze liefdevolle zorg kan geven.

Complete ondersteuning

DuoMei heeft PUUR. gekozen omdat dit systeem de zorgprofessional écht ondersteunt in de zorgverlening, administratie en communicatie. Thijs: “Met PUUR. kunnen we onze visie op zorg efficiënt vertalen naar de praktijk. De verbinding tussen zorgverleners, cliënten en backoffice zit logisch in elkaar.

Pei heeft met PUUR. gewerkt bij Buurtzorg, dus kan er direct mee aan de slag. Voor Thijs is de software nieuw, maar de eerste indruk is goed. “Het is een compleet pakket, zelfs de KICK-protocollen van Vilans zijn in de software verwerkt. Je hebt alles dat je nodig hebt in één oplossing.”

Geen kantoor nodig

Handig is ook dat het niet nodig is om een eigen kantoor te hebben, vindt Pei. “We hoeven niet bij elkaar te zitten voor overleg. we hebben allebei toegang tot PUUR. Daar is alle informatie die we nodig hebben om comfortabele zorg te bieden. Alles digitaal en bereikbaar.”

Benieuwd naar hoe PUUR. jouw thuiszorgorganisatie kan ondersteunen? We houden regelmatig webinars waar we PUUR. laten zien. Bekijk de agenda voor de data. 

 


DuoMei kiest PUUR

Lees nog even verderDe zorgprofessionals van D&R Care op Curaçao kiezen voor het ECD PUUR.

3 augustus 2023

Zonnig nieuws in deze druilerige dagen! De zorgprofessionals van D&R Care op Curaçao gaan per 1 september werken met ons…

bekijken

Hoe hadden datalekken in de zorg voorkomen kunnen worden?

8 juni 2023

Datalekken vormen een groot probleem in de zorgsector. In 2022 waren maar liefst 41 procent van alle datalekken afkomstig uit…

bekijken

Het Zorgmakelaarskantoor & Zorgboerderij Beumershoek kiezen voor PUUR.

3 april 2023

Heugelijk nieuws! Opnieuw kiezen zorgprofessionals om te gaan werken met ons slimme digitale dossier PUUR.   Vereenvoudiging van de werkprocessen…

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |        

PUUR. is één van de superslimme producten van