Trainingen PUUR. ook te volgen via digitale leeromgeving


Trainingen PUUR. ook te volgen via digitale leeromgeving

Deel dit bericht:
     

Klassikale trainingen in PUUR. komen ook beschikbaar via een digitale leeromgeving: ‘PUUR. onder de knie’. Via instructievideo’s, teksten, afbeeldingen en oefeningen leer je PUUR. kennen. Ideaal voor nieuwe collega’s, maar ook ter opfrissing van je eigen kennis. Is er iets nieuws in PUUR., dan krijg je dit snel onder de knie via een online training.

Zorgorganisaties die overstappen naar PUUR. krijgen klassikale trainingen op locatie. Die duren een dag. Realiteit is dat niet iedereen de training volgt. Ook zijn er cursisten voor wie de hoeveelheid informatie te veel is om te onthouden. Daarnaast krijgen nieuwe medewerkers niet altijd de benodigde kennisoverdracht van PUUR. “We hebben we nagedacht over hoe we de kennis van PUUR. zo makkelijk mogelijk kunnen overbrengen”, vertelt Koen Germers, productmanager bij Ecare. “Daaruit is PUUR. onder de knie ontstaan.”

De trainingen in PUUR. volg je via laptop, tablet of smartphone. Het programma telt zeven categorieën die zijn opgedeeld in losse hoofdstukken. Koen: “We hebben klassikale training vertaald naar een online variant. Daarbij hebben we goed gekeken naar of deze training geschikt is voor mensen die minder bekend zijn met digitale hulpmiddelen.”

Inzage in de voortgang

Toen de trainingen gereed waren, hebben onderwijskundigen ze vanuit didactisch oogpunt beoordeeld en aangescherpt. De cursist bepaalt zijn eigen tempo en krijgt een certificaat als de training met goed gevolg is afgerond. De software onthoudt waar de cursist is gebleven en biedt zorgorganisaties inzage in de voortgang van alle deelnemers. De klassikale trainingen voor nieuwe klanten blijven bestaan. De online trainingen zijn fijn voor mensen die verhinderd zijn en voor nieuwe medewerkers. Koen: “Sommige modules zijn bedoeld ter voorbereiding op een klassikale training.” Zo is niet alles nieuw en leer je PUUR. sneller kennen. Ook als je vastloopt op een bepaald onderdeel van PUUR. biedt de online training uitkomst.”

 

PUUR. onder de knie is naar verwachting eind dit jaar beschikbaar. Wil je meer informatie, stuur Koen een mailtje via koen.germers@ecare.nl 


Lees nog even verderTerugkijken webinar: spraakgestuurd rapporteren in de wijk

13 maart 2023

Niet typen maar vertellen tegen je ECD hoe het met je cliënt gaat. Het kan echt al! Bij zorgorganisatie Patyna…

bekijken

Spraakgestuurd rapporteren levert een tijdswinst van 30 procent op voor zorgmedewerkers

9 maart 2023

Bron: Actiz Om toekomstbestendige zorg mogelijk te maken kijkt zorgorganisatie Mijzo hoe nieuwe technologieën zorgmedewerkers kunnen ontlasten. In het elektronisch…

bekijken

Stichting Hulp bij Zorg kiest voor het slimme ECD PUUR. van Ecare

6 maart 2023

Zorgorganisatie Stichting Hulp bij Zorg uit Amersfoort kiest ervoor om voortaan te gaan werken met ons slimme Elektronische Cliëntdossier PUUR….

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van