Trainingen PUUR. ook te volgen via digitale leeromgeving


Trainingen PUUR. ook te volgen via digitale leeromgeving

Deel dit bericht:
     

Klassikale trainingen in PUUR. komen ook beschikbaar via een digitale leeromgeving: ‘PUUR. onder de knie’. Via instructievideo’s, teksten, afbeeldingen en oefeningen leer je PUUR. kennen. Ideaal voor nieuwe collega’s, maar ook ter opfrissing van je eigen kennis. Is er iets nieuws in PUUR., dan krijg je dit snel onder de knie via een online training.

Zorgorganisaties die overstappen naar PUUR. krijgen klassikale trainingen op locatie. Die duren een dag. Realiteit is dat niet iedereen de training volgt. Ook zijn er cursisten voor wie de hoeveelheid informatie te veel is om te onthouden. Daarnaast krijgen nieuwe medewerkers niet altijd de benodigde kennisoverdracht van PUUR. “We hebben we nagedacht over hoe we de kennis van PUUR. zo makkelijk mogelijk kunnen overbrengen”, vertelt Koen Germers, productmanager bij Ecare. “Daaruit is PUUR. onder de knie ontstaan.”

De trainingen in PUUR. volg je via laptop, tablet of smartphone. Het programma telt zeven categorieën die zijn opgedeeld in losse hoofdstukken. Koen: “We hebben klassikale training vertaald naar een online variant. Daarbij hebben we goed gekeken naar of deze training geschikt is voor mensen die minder bekend zijn met digitale hulpmiddelen.”

Inzage in de voortgang

Toen de trainingen gereed waren, hebben onderwijskundigen ze vanuit didactisch oogpunt beoordeeld en aangescherpt. De cursist bepaalt zijn eigen tempo en krijgt een certificaat als de training met goed gevolg is afgerond. De software onthoudt waar de cursist is gebleven en biedt zorgorganisaties inzage in de voortgang van alle deelnemers. De klassikale trainingen voor nieuwe klanten blijven bestaan. De online trainingen zijn fijn voor mensen die verhinderd zijn en voor nieuwe medewerkers. Koen: “Sommige modules zijn bedoeld ter voorbereiding op een klassikale training.” Zo is niet alles nieuw en leer je PUUR. sneller kennen. Ook als je vastloopt op een bepaald onderdeel van PUUR. biedt de online training uitkomst.”

 

PUUR. onder de knie is naar verwachting eind dit jaar beschikbaar. Wil je meer informatie, stuur Koen een mailtje via koen.germers@ecare.nl 


Lees nog even verderStichting de Schakel kiest voor PUUR.

18 oktober 2022

Ook als kleinere zorgorganisatie kun je natuurlijk bij ons terecht! Dit keer zijn het de medewerkers van Stichting de Schakel Community…

bekijken

Thuiszorgorganisatie MeZa Zorg gaat aan de slag met PUUR.

27 september 2022

Oost west, thuis best. Bij MeZa Zorg zijn ze er van overtuigd dat hoe langer iemand in zijn of haar…

bekijken

Klik door PUUR. met onze interactieve demo’s

15 augustus 2022

Was jij altijd al benieuwd hoe het is om met PUUR. ons slimme ECD te werken? Nou, probeer het vrijblijvend…

bekijken

Inschrijven nieuwsbriefpuur@ecare.nl   |   053 - 4757 000   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer   |   Cookies   |          

PUUR. is één van de superslimme producten van